Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| néni | 24998 |
|
12.3.2006 19:52:21
No holky, to koukám, co se děje v Praze. U nás jsou sice přeháňky, ale jinak docela OK. Až na tu zimu, ta je tu také.
Dito - to jsou krásné masky. Moc to dětem sluší. No a ty....Ty jsi jak starší ségra. Sluší ti to. Jsem ráda, že se víla líbí - jen doufám, že má účinek :-) U nás dobrý. Myslela jsem, že se to rozjede a ono nic. Hurááááá. Kriss - bude lepší, když si malou vyzvednete až zítra. S letníma gumama bych to radši ani nezkoušela - zkušenost :-( Leni - ať závislost neni velká a Míša se brzo aklimatizuje. Na toto mi trpí Jiřík. Je mu pak také smutno, když jde po nemoci do školky. Ženský loučím se s vámi. Jdu "bíglovat", což silně nesnážím, ale bohužel musím. Chjo. Jediná práce, kterou dělám opravdu s odporem. Ještě, že na primě dávají třetí patro, to to pak utíká. Jen se musím koukat ještě na vyvolený, neb je to až po nich. Ikdyž zatím mi to nevadí. Myslela jsem, že na to už koukat nebudu, ale zaujalo mě, jaké typy lidí jsou tam vybraní. Tak papáááá a zvládněte další pracovní týden v pohodičce |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
12.3.2006 10:53:10
Ahoj Dito, děti jsou kouzelný a ty jsi kočka ;-) To je dneska sněhová nadílka, co? Třeba byste mohli dělat bábovky ze sněhu, místo z písku.
Leni, my jsme Kiki odvezli včera k babičce a teď máme problém, jak ji dostat domů. Máme letní pneumatiky a rozhodně v tomhle počasí autem nepojedeme. A na autobus to je od tchýně min. kilometr. A to zase nepotáhnu Kristýnku, když ještě bere ty atb. Pravděpodobně tam zůstane do zítra a bude hlídat švagr, který je doma se zlomenou nohou. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
12.3.2006 10:45:04
Ahoj holky, tady pár slíbených fotek ze včerejšího karnevalu:-), bylo to super, nejvíc si samozřejmě užil Martínek, vyhrál bábovky na písek, tak jsem zvědavá, kdy je konečně použijeme!
Martínek dalmatinek ![]() Mišelka baletka ![]() Všichni 3 a za nimi já:-) ![]() |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
11.3.2006 20:37:24
Veri,ta vila je pekna..urcite je kouzelna:)
Misa dneska dobrala antibiotika a uz jsme byli na prvni prochazce a musim rict,ze tuky tuk,dobry..tuk tuk tuk:) Jen jsme si na sebe zase zvykly doma,ze Miska rika,ze chce byt s maminkou porad:) pristi tyden ma hlidat deda a stridat s babickou:) a ja jdu po 10-ti dnech do prace. tak doufam,ze nejakou dobu zase vydrzi nemarodit..zima pry ma trvat jeste snad do konce brezna nebo co..uf:( |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
11.3.2006 20:23:57
Ahojky holky,
tak doufám, že už je všem marodům lépe. My jsme zatím zdraví, i když Nikči už začíná kašel a bolet v krku, tak uvidíme, co se z toho vyklube. dnes jsme byli na obědě u tchánovců, pak na karnevale, tak sem snad hodím fotky, ale po karnevale jel ještě manžel s Niki na závody, takže si bral foťák s sebou, aby ji vyfotilo, i když tam se to moc nedá, je to vždycky fofr a za jízdy by z fotky nic nebylo. Martínek byl dalmatínek, Mišelka baletka a Niki mořská víla, ale ta se po 3 minutách strávených na place šla převléknout do riflí, protože :"to je trapas, já jsem tady nejstarší v masce":-))) |
|
|
11.3.2006 8:59:14
Ahoj Veri, děkujeme za vílu :-))) Kiki je už dobře, kapeme kapky, baštíme antibiotika... V práci jsou zatím hóódně trpěliví. Já jsem tenhle týden třikrát přišla o hodinu později, protože jsem ráno čekala na manžela, než se vrátí z noční. On dělá do sedmi, já od sedmi, takže se to stihnout fakt nedá. No a nakonec jsem si řekla o dovču. Ale myslím, že jsou rádi, že tam jsem aspoň takhle, než kdybych nebyla vůbec. Ono to tam není žádné terno, vyhlídky nejisté, taky by těžko sháněli někoho nového. A navíc by zase trvalo, než by se zaučil a to se jim teď vůbec nehodí, protože se bude dělat vyúčtování a to je nejvíc práce.
|
| néni | 24998 |
|
10.3.2006 21:01:36
Holky - vám a dětičkám posílám kouzelnou vílu s perlou plnou zdraví - silnééééého zdraví
![]() |
| néni | 24998 |
|
10.3.2006 20:45:04
No holky, co to tu čtu. Vás to teda doma pěkně zachvátilo. My byli první týden zase ve škole a přesně, jak se očekávala. Můžou být zase doma. Uvidíme, jak se to ukáže přes víkend. Vždycky je vykulírujeme a ve školce to chytnou zas. No naštěstí neznáme, co je to bolení ouška, ale jdu to pořádně zaklepat.
Ať se Miška a Kikinka brzo uzdraví. Kriss, jak se na tebe tváří v práci když si chceš vzít dovču? U mě naštěstí zatím pořád dobrý, neb se s kolegyní vždy domluvíme, ale před šéfíkem nevím, jak to bere. Vždy jen prohodí, že mě tam potřebují, ale zase pořád je mi přednější zdraví dětí.Je fakt, že se pak zeptá co děti, ale jak se ještě pořádně neznáme, tak mám divný pocit. Dokud jsme neměli děti, tak jsem lezla do práce pořád, ale teď už nahlížím na práci jinýma očima. Doufám, že ty sajrajty už skončí. Hlídání teď zrovna také moc nemám a manžel, jelikož má dost dobrou práci také nemůže, neb by ho pak přendali do jiné party a pak už by nebyl tak doma. Chjo, to sluníčko snad nevyleze. |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
9.3.2006 12:11:12
Kriss,to je mi moc lito:( ja jsem na osetrovacce 10 dnu:) no a od pondelka uz pujdu do prace a misa bude s dedou..tak se brzy uzdravte a tobe at se to vic nerozjede!:(
|
|
|
9.3.2006 11:52:07
Ahoj Lenko. Kiki moc dobře nedopadla. Dostala celková antibiotika, prý má slušný zánět v tom zvukovodu a navíc se to rozlezlo i do druhého ucha :-( A mě už od včerejška bolí hlava, nálada nic moc. Na zítra jsem si vyškemrala dovolenou, i když jsem ještě ve zkušebce.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.