| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 1308  [Dalších 998 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
14.3.2006 11:09:24
Dito,kraaasny ruzicky,dik moc:))

Bohuzel ted radi tyhle virozy:( jsou u toho i horecky,kamaradky kluk to mel z nedele na pondeli,vcera horecku,dneska uz dobry,jen nema jeste chut k jidlu..tak drzim palecky,at to mate taky jen tak kratce!
Dita+4 18741
14.3.2006 11:01:35
A hlavně jsem šikulka, tak snad teď Lence ty růže opravdu vložím:-)
Dita+4 18741
14.3.2006 10:59:33
Ahoj holky,
Leni vše nej nej nej ke včerejším narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky, hodné kluky a manžela:-)
http://www.gify.nou.cz/kv_ruze2_soubory/92.gif

A dnes opět sněží a sněží, pomalu jsem nemohla ani jet kočárkem a to mám teréňák a bydlíme v Brně!:-)
Já, abych se nenudila, tak dnes zase Nikča blinká a má křeče v bříšku, takže čekám, že se to postupně přenese na nás všechny, to bude děs:-(
14.3.2006 10:53:19
jo,Kriss,dekuju za pranicko:)))
14.3.2006 10:52:53
Veri,dobry:)))))

Kriss,tak dobre,ze uz je Kiki zase doma...s tou rymou..jsem na tom stejne:( a jsem z toho pekne otravena:(

no a manezel dneska prokaslal celou noc takovym zpusobem,ze jsem lezela u Misi v pokojicku na dece:( a on je ted na vysetreni na plicnim,RTG a pod..jsem zvedava,co reknou:(

Ty nemoci uz jsou opravdu hrozny:(Skonci to nekdy?:(

Mam dneska nejakou pesimistickou naladu:(

Kriss,Kiki 4/02 3534
13.3.2006 22:08:52
Ahojky! Lence vše nej nej nej :-)))

Veri, Kiki nakonec zůstala u babičky ještě jednu noc a v pohodě. Akorát byla trošku otrávená, že pro ni nepřijedu já, ale táta. Řekla jsem jí, že musím být v práci a ona tak znechuceně: Ahá. Nakonec jí přivezl švagr, samozřejmě nemají v autě sedačku, tak jsem byla do telefonu běsná. Naštěstí dojeli v pořádku.
Co se týče marodění, tak Kiki už je v pohodě, ještě dobírá atb, ale mně se spouští protivná rýma :-(
néni 24998
13.3.2006 20:32:17
Leni :-))))))) zdraví ať chytne manžela za pačesy - tím myslím samozřejmně, ať ho nemoc, co nejdříve opustí :-)))))))

Ono to fakt vyznělo docela blbě :-)))

Tak - ještě pěkně oslavujjjjjj
13.3.2006 18:59:13
Veri,dekuju za moc pekne pranicko..jen s tema pacesama,ma me chytnout manzel za pacesy,nebo zdravi ma chytnout manzela ?:)))))

Dneska me prekvapili dva nasi kamaradi a prisli mi poblahoprat,tak jsme si dali dorta a detsky sampus:))) byli autem:)))Tak jsme to vsichni oslavili pekne:) ted si davame jeste chlebicky:)

a uz jsou cisilka a vecernicek:))tak zatiiim:)

néni 24998
13.3.2006 18:06:01
Zdravím a musím odepsat:-)) Lenko, velká gratulace k narozeninám, mnoho a mnoho a mnoho a mnoho zdraví, mnoho úspěchů, klidu a pohody, štěstí ať tě také neobchází. No prostě krásně si to dnes užij

Chlapi u dortu jsem nesehnala :-))

Kriss - tak jak jste dopadli? Co Kikinka, nebylo jí moc smutno?

Jo Leni - zdraví ať chytne za pačesy i manžel. Je to také pak mrzuté viď? Mě když marodí manžel, tak mám pocit, že mám třeti mimi :-))
Tak zatím ahojky. Půjdu vydrbat kluky do vany, ať to stihnem na Huga. Docela je večerníček chytli.
12.3.2006 21:18:36
No musim rict,ze v Praze nebylo za celou zimu tolik snehu,jako dneska..rano jsem byla v soku:))

Dito,pridavam se k obdivu :) Hezky masky,hezky deti a hezka maminka:)Slusi Vam to a souhlasim,ze bys mohla byt jejich segra:)

tak ja jdu dodelat dorta:)Dneska jsem udelala korpus a Miska ho chtela snist:))) ale je az na zitra, mam totiz narozky:) predem dekuji za prani,hihihi:))

Jinak u nas s nemocema,momentalne je na tom spatne tatka,takze misto dedy bude hlidat on..Misa se zda zatim dobra,dneska jsem ji sla vyvetrat do tech zaveji,byla nadsena:) skoda,ze jeste s ni nemuzu na boby..preci jen dva dny po antibiotikach by to nebylo ono:)

Kriss,kdo by to cekal,ze Vam zapada cesta za Kiki,co? Vcera skoro jaro a dneska tohle..hruuuuza:) Snad to tam zvladne!

tak preju vsem hezky pristi tyden a hodne zdravicka!
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 1308  [Dalších 998 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.