Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
14.3.2006 11:09:24
Dito,kraaasny ruzicky,dik moc:))
Bohuzel ted radi tyhle virozy:( jsou u toho i horecky,kamaradky kluk to mel z nedele na pondeli,vcera horecku,dneska uz dobry,jen nema jeste chut k jidlu..tak drzim palecky,at to mate taky jen tak kratce! |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
14.3.2006 11:01:35
A hlavně jsem šikulka, tak snad teď Lence ty růže opravdu vložím:-)
![]() |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
14.3.2006 10:59:33
Ahoj holky,
Leni vše nej nej nej ke včerejším narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lásky, hodné kluky a manžela:-) http://www.gify.nou.cz/kv_ruze2_soubory/92.gif A dnes opět sněží a sněží, pomalu jsem nemohla ani jet kočárkem a to mám teréňák a bydlíme v Brně!:-) Já, abych se nenudila, tak dnes zase Nikča blinká a má křeče v bříšku, takže čekám, že se to postupně přenese na nás všechny, to bude děs:-( |
|
|
14.3.2006 10:53:19
jo,Kriss,dekuju za pranicko:)))
|
|
|
14.3.2006 10:52:53
Veri,dobry:)))))
Kriss,tak dobre,ze uz je Kiki zase doma...s tou rymou..jsem na tom stejne:( a jsem z toho pekne otravena:( no a manezel dneska prokaslal celou noc takovym zpusobem,ze jsem lezela u Misi v pokojicku na dece:( a on je ted na vysetreni na plicnim,RTG a pod..jsem zvedava,co reknou:( Ty nemoci uz jsou opravdu hrozny:(Skonci to nekdy?:( Mam dneska nejakou pesimistickou naladu:( |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
13.3.2006 22:08:52
Ahojky! Lence vše nej nej nej :-)))
Veri, Kiki nakonec zůstala u babičky ještě jednu noc a v pohodě. Akorát byla trošku otrávená, že pro ni nepřijedu já, ale táta. Řekla jsem jí, že musím být v práci a ona tak znechuceně: Ahá. Nakonec jí přivezl švagr, samozřejmě nemají v autě sedačku, tak jsem byla do telefonu běsná. Naštěstí dojeli v pořádku. Co se týče marodění, tak Kiki už je v pohodě, ještě dobírá atb, ale mně se spouští protivná rýma :-( |
| néni | 24998 |
|
13.3.2006 20:32:17
Leni :-))))))) zdraví ať chytne manžela za pačesy - tím myslím samozřejmně, ať ho nemoc, co nejdříve opustí :-)))))))
Ono to fakt vyznělo docela blbě :-))) Tak - ještě pěkně oslavujjjjjj |
|
|
13.3.2006 18:59:13
Veri,dekuju za moc pekne pranicko..jen s tema pacesama,ma me chytnout manzel za pacesy,nebo zdravi ma chytnout manzela ?:)))))
Dneska me prekvapili dva nasi kamaradi a prisli mi poblahoprat,tak jsme si dali dorta a detsky sampus:))) byli autem:)))Tak jsme to vsichni oslavili pekne:) ted si davame jeste chlebicky:) a uz jsou cisilka a vecernicek:))tak zatiiim:) |
| néni | 24998 |
|
13.3.2006 18:06:01
Zdravím a musím odepsat:-)) Lenko, velká gratulace k narozeninám, mnoho a mnoho a mnoho a mnoho zdraví, mnoho úspěchů, klidu a pohody, štěstí ať tě také neobchází. No prostě krásně si to dnes užij
![]() Chlapi u dortu jsem nesehnala :-)) Kriss - tak jak jste dopadli? Co Kikinka, nebylo jí moc smutno? Jo Leni - zdraví ať chytne za pačesy i manžel. Je to také pak mrzuté viď? Mě když marodí manžel, tak mám pocit, že mám třeti mimi :-)) Tak zatím ahojky. Půjdu vydrbat kluky do vany, ať to stihnem na Huga. Docela je večerníček chytli. |
|
|
12.3.2006 21:18:36
No musim rict,ze v Praze nebylo za celou zimu tolik snehu,jako dneska..rano jsem byla v soku:))
Dito,pridavam se k obdivu :) Hezky masky,hezky deti a hezka maminka:)Slusi Vam to a souhlasim,ze bys mohla byt jejich segra:) tak ja jdu dodelat dorta:)Dneska jsem udelala korpus a Miska ho chtela snist:))) ale je az na zitra, mam totiz narozky:) predem dekuji za prani,hihihi:)) Jinak u nas s nemocema,momentalne je na tom spatne tatka,takze misto dedy bude hlidat on..Misa se zda zatim dobra,dneska jsem ji sla vyvetrat do tech zaveji,byla nadsena:) skoda,ze jeste s ni nemuzu na boby..preci jen dva dny po antibiotikach by to nebylo ono:) Kriss,kdo by to cekal,ze Vam zapada cesta za Kiki,co? Vcera skoro jaro a dneska tohle..hruuuuza:) Snad to tam zvladne! tak preju vsem hezky pristi tyden a hodne zdravicka! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.