| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1308  [Dalších 828 >>]
Dita+4 18741
14.1.2006 10:15:40
Já taky neeee:-), taky se jde k mamce:-), dnes spal Martínek do čtvrt na 10!!! Už jsem se chtěla jít dívat, jestli dýchá, většinou vstává před 7, max.když už dlouho, tak před 8. No ale já jsem z toho nic neměla, neb naše mimi vstávalo po 6.:-( a ještě jsem o půl 4. vypravovala nejstarší na závody, jela až do Havířova, tak proto tak brzy. Hezkou sobotu všem:-)
Kriss,Kiki 4/02 3534
14.1.2006 8:48:05
Já dneska nevařím :-) Jdu k našim, takže mám vystaráno.
néni 24998
14.1.2006 8:34:22
Ahojky maminy. Jsem tu zatím jen na skok.
Školku určitě zvládnete - držím moc pěstičky. Zdeničko jak dlouho dáváš - doufám, že to nespletu - Davídky do školky?

Holky, co budete vařit? Já jsem nějaká bez nápadů. Jdu žehlit, tak za pak mrknu
Kriss,Kiki 4/02 3534
13.1.2006 22:03:35
Zdravím maminky dubňátek a přidávám zkušenost se školkou. Protože jsem se bála, že Týna bude chtít zůstávat doma při docházce na 5 dní v měsíci, tak jsem se vzdala rodičáku a dala jí na plnou docházku. Ona je totiž přesně ten typ, kterému jak jednou povolíš, tak to pak bude zkoušet do úmoru. Na a je to ok. Občas se jí nechce, ale dáváme jí aspoň na dopoledne. Teď už tedy chodí většinou až po spaní, protože jsem šla od ledna do práce. Ale jsem v klidu, protože od září už je zvyklá.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
11.1.2006 23:29:09
Veru,az budes mit moznost,tak zase popovidame..Hani to vyridim! Myslim na Tebe a drzim palecky!
pani jedna 6505
11.1.2006 21:04:15
ahoj leni, dneska se na pokec nedostanu, jsem na pc u kaji a tam neni nainstalovane. doufam ze se "uvidime" brzy, musis mi take povypravet co cse u vas noveho. Pokud budes mluvit s hani, tak ji moc pozdravuj. mej se prima a diky moc za sms.
pani jedna 6505
11.1.2006 21:01:39
ahoj leni, dneska se na pokec nedostanu, jsem na pc u kaji a tam neni nainstalovane. doufam ze se "uvidime" brzy, musis mi take povypravet co cse u vas noveho. Pokud budes mluvit s hani, tak ji moc pozdravuj. mej se prima a diky moc za sms.
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
11.1.2006 20:57:35
Zdeni,ja ti se skolkou neporadim,protoze Miska tam chodi od zacatku rada.Zacala chodit od zari a v kvetnu chodila asi dva mesice na takovou pripravku do skolky kazdy ctvrtek na dve hodiny.Chodily tam deti,s kteryma chodi ted do tridy,takze se seznamila jednak s detma,tak s prostredim a byla tam hlavne sama, bez maminky:)Bylo to fajn. O prazdninach se tam tesila a od zacatku tam i spi.Je tam od 8-15.

Ale byli,vlastne jsou:)tam dva kluci,kterym asi 2 tydny trvalo nez prestali plakat (stali u okna a plakali,rvalo mi to srdce,i kdyz byli vlastne cizi)a ted uz jsou taky vklidu.Tak neztracej nadeji..i kdyz vim,jak to musi byt tezky..ja se toho taky bala,proto jsem sla do prace az od rijna,abychom mely v zari takovou zvykaci kuru:)Ale co vim,tak kluci chodi po obede,nechteji tam spat zatim..a ucitelka taky radila nepovolit,jinak si to dite bude vynucovat mamu porad.Takze odejit,odchod zbytecne neprodluzovat,zamavat jeste z venku do okna a pak doufat,ze bude brzy dobre...drzim moc palecky!!!
Dita+4 18741
11.1.2006 20:18:29
Já Marťovi nechala dělat jednou mašinku s vagónkem a jednou Medvídka Pú, toho prožívá, no a vlaky taky, letos to tipuju na nějakou závodničku:-), no uvidím , Martínek má čas, ale Miška ne! :-)
Dita+4 18741
11.1.2006 19:52:02
Školka, to byl u nás taky problém, ale to je asi ze začátku u každého, u nás to byl cca 1 týden, ale taky jsem měla výčitky, že jsem na MD, tak ho tam nutně dávat nemusím. Taky asi 3x si ho učitelka musela převzít do náruče. Taky jsem brečela. Jeho to ale naštěstí za 5 minut přešlo a pak byl v pohodě. Chodí od května, tedy přesně od 3 let. Učitelky říkají, že se jim nesmí povolit, neb by se to vše jen prodloužilo. Takže my po tom týdnu v pohodě. Akorát tam nechce spát, takže chodíme pořád po o. Loni jsem spaní ani nezkoušela, letos jo, ale byl z toho špatnej, nešlo mu usnout, doma od 2let nespává, takže usnul asi 20min. před skončením spaní, pak ho budili, no a tak byl samozřejmě "naštvanej" a ubulenej. Pak spal ještě jednou, to se zase styděl zvednout se z lehátka a jít na záchod, takže se počural a bral to jako trapas, chudák. Mně řekly učitelky, že to chce i s tím spaním pravidelnost, takže buď nespát vůbec nikdy, nebo zase pořád. To mně teda vůbec nevyhovuje, já bych to spaní brala tak 2x do týdne. Když jsem na MD, tak ho tam přece nenechám do 3 hodin každý den. Nevím, jak to bude dál, snad ho časem, až s ním bude zase o něco lepší domluva přesvědčím aspoň na to "někdy".
Tak jsem se teda pěkně rozepsala:-)
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 1308  [Dalších 828 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.