Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| néni | 24998 |
|
11.1.2006 16:42:00
Zdenko - ahoj, tak věř, že vím o čem mluvíš. Já do práce chodit musela, takže kluci museli do školky. U nás to opravdu bylo hrozné, hlavně s Jiříkem, dva měsíce. Už jsem to chtěla jedno úterý vzdát a vzít si dovolenou, neb už jsem dál nemohla, ale právě ten den to byl zlom. Učitelka mi sama řekla ať to nedělám a jdu do práce, neb bych tím vše zkazila. A měla pravdu. Od toho dne to začalo být lepší a lepší. Učitelka je naučila, aby mi vždy zamávali z okna a to opravdu moc pomohlo. Sice byly slzičky,ale už nebyl ten hrozný řev. Chodila jsem do školky, každého na jedné noze a učitelka mi je od nohy vyloženě trhala, takže si to určitě dokážeš představit. Do práce jsem šla pokaždé ubulená. No děs. A situace dnes po roce - v neděli pořád mluví, že se nemůžou školky dočkat, ze školky mi ani nechtějí chodit a u okna mi už nemávají - nemají přeci čas. Já s dnešním pohledem můžu řici - ano ať do školky děti chodí, neb sice se jim věnujeme, ale kamarády nenahradíme. Přeji ti strašně moc pevných nervíků a co nejméně slziček. Uvidíš, určitě to zvládnete - ono to odtrhávání "pupeční šňůry" je teď hrozně těžké,ale uvidíš, jak bude samostatný a moc, moc šikovný. U nás byl problém ten, že jsem s dětma byla 24 hodin denně a nikdo nehlídal. Proto nevěděli,co je to být bez mámy :-(
|
| Zdenička007 | 38060 |
|
|
11.1.2006 13:14:30
Všechny zdravím, chtěla jsem se zeptat, mám chlapečka Davídka, v dubnu mu budou 4 a chtěla jsem si popovídat s někým, kdo má stejný problémek jako já. Davídek nechce chodit do školky, pořád brečí, nechce tam, že se mu tam nelíbí, pořád to opakuje dokola, byl naposledy před vánoci na 5 dní. Já do práce nechodím, takže tam nemusí jít, ale manžel pořád říká, že to pro něj bude lepší, že se tam otraká a tak, ale já nechci, aby se tak trápil. Máte někdo podobný problém ? Jak jste to řešili?
|
| néni | 24998 |
|
10.1.2006 20:14:19
Jo, to on taťka je koumák, když potřebuje :-). To ještě kluci řvali "mami, koukej - jedeme jak draci".
Jste šikulky v pečení. První jsem teda také pekla - byl to můj první a asi i poslední, ale ostatní objednávám. Jen letos vůbec nevím, jaký motiv. No mám příbuznou cukrářku, tak se s ní musím poradit. První jsem pekla už s krémem, ale děti to nejedly - nebyly na to zvyklý. Bylo to spíš patlací :-) Dito - zkusila bych určitě ten nepečený, ale tvar... na to jsem fakt antitalent. Možná ten medvídek? Až se ti nějaký povede, tak ho sem určitě dej, ráda se kouknu. Tak holky, končím, je Růžová zahrada :-) |
| pani jedna | 6505 |
|
10.1.2006 20:07:20
ahoj leni, muzes mi poslat moje ICQ cislo, chtela bych se zase registrovat, nutne potrebuju pokecat, moc mi to chybi. diky moc
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
10.1.2006 9:42:44
ahoj Dito,
ja Misce delala na prvni narozky piskotovy dort s ovocem a "zele z pudingu" (misto mlika voda,nebo stava z kompotu). ted mam vyzkouseny dort,upecu korpus-piskot,potru ho marmeladou,pribinakem:) na to dam ovoce a zaliju od Oetkra zelatinou.A je to mooc dobry,jen je treba dva pytliky zelatiny.Jeste zdravejsi je ze zdrave vyzivy AGAR,ale ten jsem jeste nezkousela. |
| Dita+4 | 18741 |
|
|
9.1.2006 22:12:37
Ahojky, teda, to je sněhu, no u nás docela taky, ale město je město, ale tady na kraji je taky ještě docela hodně. Taky jsme byli dnes po školce jezdit na lopatě.
Dort, no to právě pořád přemýšlím, buď objednám, to by byl úžasný, tady u nás je super cukrárna a dělají asi 1000 různých tvarů, medvídky, panenky, třeba manželovi jsem kdysi nechala dělat hokej. hřiště, Nikči krasobrusli atd... Jenže takový dort by asi Miška nemohla, tak přemýšlím, že bych udělala nějaký nepečený piškotový s ovocem a pudink. krémem. Fakt nevím, ale měla bych už sebou hejbnout a rozmyslet si to, neb už nám moc času nezbývá:-) Tak poraďte:-) |
|
|
9.1.2006 21:43:37
Veri,tatka to ma teda vychytany:))))
Ty jo,to je fakt snehuuuu:) tady uz neni skoro nic.. Ale dneska bylo krasne slunicko..po tech sedych dnech to bylo fajn..jsme byly s Miskou po skolce jeste dve hodiny venku a stejne jak spala po obede,tak usnula az v devet..mas to teda s klukama stesti,jak ti chrupou:) |
| néni | 24998 |
|
9.1.2006 18:50:06
Leni - spát chodíme po večerníčku a do osmi jsou tuhý:-)
Zimní krajina mi snad už půjde. Máme to pořád nějaký pomalý. Jdu na to: ![]() ![]() a takhle venčí taťka :-)Je to fotka z prvního sněhu ![]() |
|
|
8.1.2006 21:43:49
jo a stromecek nechame jeste pristi tyden:) prijde mi kamaradka,tak aby videla nasi krasnou jedlicku:))))
|
|
|
8.1.2006 21:34:44
Ahoj holky,
tak jsme dneska taky byli nakupovat,ale Misku jsme nechali u dedy:) preci jen se nakupuje takhle lepe:)Jinak v Praze skoro snih uz neni. V kolik Vam deti usinaji? Miska kdyz po obede nespi,tak v osm,ale ve skolce to spi, tak vecer nejpozdeji do tech deviti. No a jestli se tesim do prace?:) ale joo...akorat mi ten cas pak chybi doma a veci,ktere jsem delala vetsinou dopoledne v tydnu,delam po vecerech a o vikendu..ale da se to:) Preju uspesny pristi tyden a hodne zdravicka!!! a na fotky jsem zvedava!!!sem s nima:) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.