| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 1308  [Dalších 748 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
23.5.2005 12:54:58
tak se nam to vyresilo samo,podarilo se mi posunout ubytovani u segry o tyden,takze gabinka tam bude a tak misku tam nemusime nechavat:)

Dneska jsme cele dopo shanely boty a nakonec nic nekoupily:( chtela jsem polouzavreny,aby sly k satickam i kalhotam apod...jenze jsme s pani prodavackou zjistily,ze miska ma levou nohu vetsi,takze mensi cislo bylo jen tak tak a vetsi bylo velky..no proste ten typ boty ji nesel:( chjo..no nic.

Jdeme si odpocinout jsme byly na nohou od ctvrt na deset do pul jedny:)
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
21.5.2005 19:40:16
leni, a jsou ty obavy oprávněné, nebo ne? ségra je určitě dobrá máma, když má 4 děti:) naše by jela hned, já bych se moc nerozmýšlela:) času si s ní ještě užiješ a týden není tak dlouhá doba:) ale je to tvoje rozhodnutí, samozřejmě:)

jsme byli dnes mojí babičky, kam ostatně jezdíme každý týden, ale dnes jsme na zahradě dostali zase sodu od mojí tety ...slovy "babička by mohla hlídat michalku a vy (já, taťka, brácha a moje máma) jděte k lesu, nikdo tady na vás není zvědavej". je to holt dáma, no...ale nasr....dokáže pořádně:(

lení, díky za palečky...ty k jídlu potřebujem vždycky:)

koupila jsem si CD Anety...je dobrý:)

21.5.2005 17:51:12
Hani,doufam,ze se ti to moc nerozjelo a ze je ti dobre a uzivate slunicka...to je super,ze se Misa takhle vylepsila!drzim palce,at ji to vydrzi co nejdele:)

My jsme tu meli dneska a vcera navstevu,takze misa je obklopena stale detmi a zitra jeste dalsi.Je spokojena.Segra se nabidla,ze by si ji na tyden vzala na Moravu (ma 4 deti) ale nejak se mi do toho nechce:-) Asi spis za rok..jednak si chci uzit posledni prazdniny s Miskou a za druhy mam nejaky strach ji tam samotnou nechat:) asi jsem srab:)
20.5.2005 18:45:45
leni, u dr jsem byla, ale po dvou hodinách čekání jsem to vzdala a utekla...stejnak už je mi dobře, nebolí to, ale myslím si, že to bylo asi nějaký podrážděný. miminko tam zatím rozhodně není:))

leni, kamarádka taky musela učit kluka na postýlku. byl zvyklej po O na balkoně spát a do postýlky vůbec nechtěl:) no proti gustu žádný dišputát:)

míšu si teď v jeslích chválej, že hezky jí. a i doma se teď cpe...sama se divím. na mě leze nějaká nemoc...jsem to chytla v práci, mají to tam všichni, tak to zase chytne ode mě a bude po jídle:(
19.5.2005 21:41:08
jo,jeste ke kocarku,ten nepouzivame uz od zari..Ale do skolky chodi chlapecek,ktery v nem jeste po obede spi:)pry jinde neusne:)je docela velkej:)))
19.5.2005 21:38:59
Jitu,tak to gratuluju Martinkovi k odlozeni plenky:)Misa ted uz asi 4 dny ma plenku suchou,ale jeste jsem se neodvazila ji vzit,ale posledni dobou se opravdu lepsi..vydzi 12 hodin byt sucha v noci a da si rano mliko a vetsinou teprve az pak jde curat.No a ted taky 12 hodin v noci spi,takze super.Po probuzeni v Hradci v pet rano,ze je vyspinkana...jsem nechapala:)))

Hani,je ti lip?Byla jsi u Dr.,co to s tebou je?:(Netlaci te tam uz nejaky miminko?:)))

My jsme dneska zase byly ve skolce,Miska tam byla sama dve hodky,ucitelky i maminky,kterym deti nedovolily odejit:) ji desne chvalily,jak je samostatna a sikovna,ze si tam pekne slozila velky puzzle a je pry akcni:)))No hlavne,aby se to v zari neobratilo.Vzdycky se tam moc tesi:) ja jsem si zatim vyzehlila a nakoupila veliky nakup:)

A co noveho u Vas?Oli,uz ses dlouho neozvala...

17.5.2005 19:01:19
ahojda, jen v krátkosti...je mi zle, zle, zle...nevím co, od neděle mě bolí břicho...tam kde je slepák. měla bych jít k dr., ale já mám hrůzu z toho na kolik vyšetření mě zase pošle a kam všude budu muset a co když zbytečně:o( ale asi se zítra dokopu...třeba to jsou jen větry...jéžiš jak já nesnáším doktory.

jojo leni, po hradci se jezdí samo:o) i když já na kole neseděla už pár let...já totiž žádný nemám:o(
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
17.5.2005 14:53:21
Ahojte všichni, zase mám odpo volněji a tak sedím u PC (máme ve škole povinně -dobrovolné konzultace na práci s počítačem...), můžu napsat pár novinek.
Martínek už spí bez plínky, po návštěvě dr. se manžílek naštval, plínku vyhodil a ono to funguje. Zatím žádná nehoda a už je to skoro měsíc!!

Hledám nějakou dovolenou na prázdniny, ale nechci nic daleko, co nejkratší dopravu. Možná to nechám letos jen na rekreaci na chalupě --- babi bude vařit a hlídat Martínka a já budu po lese honit zvěř....., tedy spíš sbírat houby a lesní plody. Verča jede někam s tatínkem k moři, aspoň si od ní oddychnu, manžílek chce nutně někde nastoupit, případně nějakou brigádu, taky budu oddychovat.......

Martínek jezdí s přilbou už od loňska, má teda po Veronice, ale prostě musí. S tatínkem jezdí skoro pořád na kole, já zase raději s kočárkem- pokud se nutně musím někam rychle dopravit a něco zařídit. Na malém kole trénujeme, občas se mu povede pár šlapanců, pak se chvíli vozí a jde to pomalu. On je prostě línej chlap, nechává se vozit.

Za chvíli letím střídat tatínka, jdeme do cvičení- aspoň se trochu protáhnu a malej vybije energii. Jinak máme stále posunutej režim dne, pořád to nemůžu srovnat na školkový systém. Po O spí klidně i 3 hodiny, večer chodí spát mezi 9. a 10. hodinou, prostě ho musím budit odpo dřív, pak je ale hooodně otravný a nevrlý a klidně se válí po zemi a stávkuje:-))))

Přeju hezké počasí, u nás teď poprchává, sice je osvěžený vzduch, ale všude mokro...
16.5.2005 11:28:54
tak se vikend povedl.V sobotu jsme vyrazili na vylet a nakonec jsme ujeli 40km.Jeste ted se mi spatne sedi:))ale jinak to bylo fajn.Holkam se to libilo.Pocasi bylo nadherny..jsem si spalila nos:)))Jeste ze je Hradec rovinka:)

co u vas noveho?

16.5.2005 11:28:14
tak se vikend povedl.V sobotu jsme vyrazili na vylet a nakonec jsme ujeli 40km.Jeste ted se mi spatne sedi:))ale jinak to bylo fajn.Holkam se to libilo.Pocasi bylo nadherny..jsem si spalila nos:)))Jeste ze je Hradec rovinka:)

co u vas noveho?

[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 1308  [Dalších 748 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.