| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 1308  [Dalších 758 >>]
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
27.5.2005 20:01:33
teda fakt dobry,jitu:))

jak jste si uzivaly dnesniho horka?My jsme u domu napustily bazenek a Misa s kamoskou:) se tu cachtaly:) bylo to fajn.

Oli,Filipkovi prejeme dodatecne k vcerejsimu svatku vse nej,zdrave zoubky a i to ostatni:) a Misa posila pusu:)

Jo,musim Vam rict,ze jak chodime na adaptacni kurz do skolky,tak tam chodi jen dve holky.Misa a nejaka Majdalenka,pry i od zari bude trida spise klucici:) No a misa uz tam pry dostala pusu,pry se chlapeckovi libi,ale utekla,druheho jsem videla,jak ji hladi po vlaskach a treti je vzdycky nadseny,kdyz ji vidi:)) a to ji jsou teprve tri:)) mame se asi na co tesit:))) Jinak je tam desne spokojena,ucitelky chvali.Pry umi hodne pisnicek,rikaly vcera:) no a ja mam vzdycky radost,kdyz slysim tu chvalu.Jen aby to vydrzelo do zari,kdy tam bude cely den.

preju hezky vikend!
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
25.5.2005 16:16:43
haha, jitu, tak teď jsem se fakt ze srdce zasmála...to je teda fakt děs...poblitá červená karkulka s babičkou:) tak to zlatá normální česká verze s rozpáraným pupkem....:))

sluníčka vypadá, že si užijeme hodně, tak je to fajn...:) papa
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
25.5.2005 16:10:32
Nejdřív mi to napíše, že to nelze odeslat, pak že nejsem zaregistrovaná, pak že nikdo s takovým jménem neexistuje a NAKONEC se to uloží 2x.
25.5.2005 16:08:37
Ahojte děvčata, já mám doma ještě lepší verzi.
Budu citovat: Vlk sežral babi i Karkulku, napil se ze sklenice vína a usnul. .... Když se probudil, zavětřil sladký dort a udělalo se mu opravdu špatně. Snažil se zakrýt si pusu, ale už bylo pozdě.
Huh-ahh!!!
Vyplivl ČK i babi. Když ležely na podlaze, tak otřesené, že se nemohly ani pohnout, odplazil se vlk z domku ven. Nakonec se ČK vzpamatovala natolik, že pomohla i babičce. Vzala zbytek vína, dala to babičce.
Když kolem procházel hajný a ucítil dort, cítily se obě již lépe. .... Hajný se zeptal: .... a nezbyl by nějaký dort i pro mě? Babička odvětila, že mohl mít dortíků kolik chtěl, kdyby lépe chránil její domek před divokými zvířaty. Hajný slíbil, že bude, ČK slíbila, že nebude scházet z cesty....

No, když jsem to poprvé četla, tak jsem nevěřila svým očím. A to si donesla dcera k Vánocům, protože je to zábavná výuka angličtiny se zvukovým CD( Předpokládám, že stejná verze je i v AJ....... Manžel, když viděl fonetické přepisy, tak lomil rukama, že si tase někdo na takovém paskvilu namastil kapsu.....

Takže Hani, dort a víno (dle Angličanů či Američanů).

Přeji hodně sluníčka!!!
25.5.2005 16:08:30
Ahojte děvčata, já mám doma ještě lepší verzi.
Budu citovat: Vlk sežral babi i Karkulku, napil se ze sklenice vína a usnul. .... Když se probudil, zavětřil sladký dort a udělalo se mu opravdu špatně. Snažil se zakrýt si pusu, ale už bylo pozdě.
Huh-ahh!!!
Vyplivl ČK i babi. Když ležely na podlaze, tak otřesené, že se nemohly ani pohnout, odplazil se vlk z domku ven. Nakonec se ČK vzpamatovala natolik, že pomohla i babičce. Vzala zbytek vína, dala to babičce.
Když kolem procházel hajný a ucítil dort, cítily se obě již lépe. .... Hajný se zeptal: .... a nezbyl by nějaký dort i pro mě? Babička odvětila, že mohl mít dortíků kolik chtěl, kdyby lépe chránil její domek před divokými zvířaty. Hajný slíbil, že bude, ČK slíbila, že nebude scházet z cesty....

No, když jsem to poprvé četla, tak jsem nevěřila svým očím. A to si donesla dcera k Vánocům, protože je to zábavná výuka angličtiny se zvukovým CD( Předpokládám, že stejná verze je i v AJ....... Manžel, když viděl fonetické přepisy, tak lomil rukama, že si tase někdo na takovém paskvilu namastil kapsu.....

Takže Hani, dort a víno (dle Angličanů či Američanů).

Přeji hodně sluníčka!!!
24.5.2005 21:57:05
leni, joo, lahev vína. takže frankovku abych skákla koupit:)) hele, zdá se ti lepší, že myslivec vlka rozpáral a naházel do něj kamení:)) tak to znám já a připadá mi to taky jako slušnej krvák:))
24.5.2005 21:42:38
Hani,mame CD s pohadkou o karkulce a tam ji maminka nabalila do kosicku lahev vina,aby babicku posilnila a nakonec z vlka stahl myslivec kuzi,aby ji mohl prodat:))) to je horor,co?:)))

24.5.2005 20:23:38
leni, jasan, celou bábovku ji dám do pidi košíčku...mohla bych to tam třeba nadrobit:)) a flašku...fernet bude myslím OK ne? nebo co to vlastně ta karkula nesla?:))
24.5.2005 11:49:14
Hani,presne tak,jsem rada,ze se to vyresilo takhle:)

Jee,urcite mi pak posli fotku cerveny karkulky a upeces ji taky kolace do kosicku?:)))

My jdeme ted odpocivat po obede:)
24.5.2005 11:38:22
leni, tak máte vyřešíno...to jsem ráda i za tebe...to rozhodování by bylo těžký..viď?:)))

u nás v práci mají všichni angínu a ti co nemají angínu, tak se můžou zbláznit z toho co všechno musí udělat za ty co mají angínu:))) tak jen čekám, kdy to donesu domů:(

míša má příští týden v jeslích karneval..tak bych nerada, aby zrovna marodila. ušily jsme dnes spolu kostým - červenou karkulku - čepeček a zástěrku, k tomu bude mít bílý tričko a punčocháčky a samo košíček s flaškou pro babičku:)) je to docela praktický, nikde ji nic nebude padat, žádný tykadla a tak, je to pohodlný, tak se v tom snad vyřádí.

hezký den:)
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 1308  [Dalších 758 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.