Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
22.4.2005 18:07:09
Já nevím jak vám, ale mě to pořád ukazuje prázdnou diskuzi...jak se dostat k příspěvkům?
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
21.4.2005 19:11:18
Hani,Misa ma koukam taky super hlasky:)))
Hele jsme lepsi mame 12,69kg :))) a 95 cm (ale doma 93:)) takze jsou holky jako dvojcata:) dneska jsme byly na adaptacnim kurzu ve skolce od 16-18 a misa tam nejdriv vtrhla,ani si mne nevsimla,ale pak za mnou porad chodila,ze ma hlad a furt neco jedla a ucitelky se divily,ze teda na to nevypada:) no myslim,ze se pak i nudila,protoze oni nemely zadny program.Snad priste to bude lepsi..dneska si jen hraly samy s hrackama. |
|
|
21.4.2005 14:02:01
jo tak leni, my byli na tříleté dnes...byla to docela sranda..nepoznala zelenou a modrou barvu a když se jí dr zeptala jaký má tričko, tak ji míša říká "to je halenka" a bylo vymalováno:o) sestřička na ni taky šeptala čokoláda:o) a míša to šeptala mě. slyšela všechno, obrázky poznala, pořád říkala místo kačenka velkej pták..no ale nic. závěr je, že je drobnější:o) co bysme taky chtěli..míry 95cm a 12,5kg. a leni, boty taky kupujeme 25.
tak zatím, zlatíčko se budí... |
|
|
20.4.2005 22:46:43
tak jeste vam musim neco napsat:) dneska jsme koupili konecne to kolo,nakonec v globusu,pekny,brzdi pri slapani dozadu,po rovince jede pekne,ale kopecek neee..tak musime trenovat svaly:)))
tak ja uz fakt jdu do hajan:) |
|
|
20.4.2005 22:43:48
jo,jeste trileta prohlidka..byly jsme min.tyden,miska je ok..v dotazniku,co jsme vyplnovaly,tak umi vse,co je pozadovano,jen koralky jsme jeste nezkousely navlikat,ale uz je tu mam na zitra pripravene,tak jsem na ni zvedava:)
zrak i sluch ma vporadku.Septali na ni cokolada a ona nic..pak rekli jiny slova a misa je septala na ne:)) fakt sranda:))) byly jsme pochvaleny,ze pekne spolupracuje. Tak ted si nejsem jista,jestli jsem tu prohlidku tady uz nepopisovala..kdyz tak se omlouvam:) nechce se mi to hledat uz zpet:) preju vsem dobrou noc:)) |
|
|
20.4.2005 22:39:59
Oli,tak super,ze mas stitnou ok...a uz jsi vpohode?:)
s praci teda fakt divny:( ja uz to mam podepsany a pocitaji se mnou od toho rijna. Hani,ja taky tuhle koukala,ze jsou prazdny diskuse..jsem nechapala:) ale uz je to dobry:) no plochy nohy jsou,kdyz chodi bosa po rovny plose-doma..na kaminkach a na nerovnem terenu..trava apod to nevadi.tak se zlepsete holky:)Ja davam Mise sandalky na doma.Na suchac.Umi se je obout sama..ale taky ji obcas honim,at si je nanda.Zrovna v sobotu jsme kupovali novy..uz c 25:)) do ted mela 23:))) Dneska jsme meli prvni "rodicak" ve skolce:-) reditelka mi je stale dost sympaticka a zitra jdeme na prvni adaptacni dvouhodinovku.Miska uz se tesi.S tim utiranim, rikala,ze se mame snazit je to ucit,ale ze chape,ze do 4 let to zvladnout nemuzou.Popravde,me se to ani zatim ucit nechce..nikdy se nemuze utrit poradne:( no a jinak,ze jim taky pomuzou,ale mame se snazit,aby byly co nejvic samostatny.Misa se oblinout i svliknout umi,ale kdyz se ji nechce,tak to vyzaduje po nas..dneska ji deda rikal,ze ve skolce se taky bude muset oblikat sama a vite co mu na to rekla?Tak na to zapomen:))) (moje slova:)) pry to ale nebylo drzy,ale misinym zpusobem:)) jooo,mazanek:))) |
|
|
20.4.2005 15:03:37
oli, tak to je fakt jobovka...jak to, že ti to nepodepsal? já myslela, že už to máš dávno vyřízený.
hele, oli, nosí fífa doma bačkory? ptám se proto, že míša nee, prostě je nandá a hned sundá a máma mi tuhle říkala, že z toho bude mít plochý nohy. nebo z čeho se udělají plochý nohy, že se tak blbě ptám:o) |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
19.4.2005 22:34:20
Ahojte, hlásím, že jsem byla dnes ráno s Martínkem u zápisu ve školce. Paní ředitelka nás sice všude povodila, všechno ukázala, ale prohlásila, že nemůže zaručit, zda ho vezme. Musí přednostně vzít děti z dět. domovů, předškoláky..... Tak budu čekat 14 dní a pk se půjdu zeptat na její rozhodnutí.
Na tříletou prohlídku jdeme v pondělí, snad to půjde bez problémů. S babičkou si tam byl Marťa dnes na potvrzení do školky, paní dr se na něj těší a slíbila mu, že nedostane žádnou injekci!! Leni, můžu ti z vlastní zkušenosti říct (je fakt, že to byl rok 1994), že dceři nikdo nepomohl s oblíkáním- maximálně tak starší děti (měli tam pomíchané děti, aby sourozenci byli spolu), zpočátku denně chodila se špinavými kalhotkami, občas jí je vyměnili za čisté erární. Pak měla stále dvoje náhradní v pytlíku a já pořád prala..... Prostě malá neměla tak dlouho ruku, i když jsme ji to učili, technicky to nedokázala..... Ale asi hodně záleží na školce... Kolo máme půjčené, má brzdu na řidítkách - tu Marťa nestiskne, a dozadu má "cvrka" - takže šlape 2x dopředu a pak 2x navolno dozadu. Musíme trénovat, případně sehnat kolo, které dozadu brzdí. Jak to po sobě čtu, ještě, že mám to technické vzdělání. No dnes raději půjdu do postele, naši žáci nás ve škole bombardují svými výsledky u přijímaček, ve čtvrtek máme klasifikační poradu, navíc děláme kontrolu BOZP...... |
| oloušek, chlap. 4roky | 7476 |
|
|
19.4.2005 16:40:30
leni, supr. ja si na ten kolotoc pockam do zari.. jinak na stitne mi dr rekla, ze krev je ok, letrox nepotrebuju. takze z ceho jsem byla odrazdena, nevim.
minuly tyden v ut jsme byli na prevenci, filip si nechtel vlezt ani na vahu, co vam budu vykladat.. no, ostuda nejvetsi. a musime na ortopedii, ma plochy nohy. tak jdeme tento patek. a jobovka. zitra musim do prace, nebot mi sekretarka napsala, ze mi vedouci to neplaceny volno zatim nepodepsal.. jsem zvedava, co si na me nachystali. pisnu. |
|
|
19.4.2005 15:11:16
to je teda dobrý, otevřela jsem si diskuzi a bylo tam "nenalezen žádný příspěvek", tak jsem se vyděsila, kam se to vše ztratilo a ono to tam je...áááchjooo zázraky techniky.
leni, netuším jak je to s utíráním zadečků a zavazováním tkaniček. předpokládám, že účy budou mít radši boty na suchý zip:o), ale neboj se, že by jim nepomohly. ve třech letech těžko umí děti zavázat tkaničky a pod. od toho tam jsou, aby dětem pomohly, ne? posíláme velkou gratulaci k vytoužené školce, hlavně ať mišce vydrží ten elán a líbí se jí tam:o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.