| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 1308  [Dalších 708 >>]
Hanischa, Míša 22.4.02 7819
19.4.2005 15:06:56
tak nakukuju a diskuze je úplně prázdná, jak tooooo?
Lenka, Míša 4.4.2002 2327
18.4.2005 20:45:58
Ahoj holky,

tak nas vzali do skolky! DNeska jsem tam volala a ve stredu mame prvni schuzku rodicu:)a pak kazdy ctvrtek od 16-18hod.adaptacni kurz:) do poloviny cervna.Uz jsem ani nedoufala,ze to vyjde,reditelka davala male nadeje...takze se muzu tesit na ranni honicku do skolky a do prace:))brr..ale Miska se tam tesi..tak doufam,ze ji to vydrzi.

Ted me napadaji takove otazky jako treba..zavazujou jim tkanicky u bot,kdyz jdou ven?Utiraji jim zadek,kdyz jdou na zachod?:)) hani,jak to je? nevis?:))

Jinak uz tyden chodime ven,jsme 3 hodky na hristi,pokud je pekne..Misa je tam desne spokojena:)
Akorat dneska vecer rikala,ze ji boli v krcku,ale pak zase ze ne,tak nevim,jestli si vymyslela,nebo ne:( Na hristi totiz prisla kamaradka s klukem na antibiotikach,ktery tam kaslal..ja tyhle lidi fakt nepochopim:(jeste mi volala,jestli tam jsme...no nic,skoda mluvit:(

No a jak se mate Vy?Co noveho?

JO,shanime nejmensi kolo vel.12´´,zkouseli jsme inzerat,ale misa na nem byla jak na skripci natazena a jeste riditka byly hrozne daleko od sebe..tak musime patrat dal:) Do novyho za 1900 se mi nechce:( tak uvidime:)
Jitka, Martin *22.4.2002 8596
8.4.2005 9:48:57
Ahojte, díky za přání, ale narozky už jsem měla 17. 3. Jelikož je to kulaté (už jsem stará baba - mám 40:-)))), tak ty oslavy jsou větší a na delší dobu, navíc musím i ve škole (55 osob) nachystat na poradu aspoň kávu a zákusek.

Včera Martínek nějak nebyl ve své kůži, večer si stěžoval, že ho bolí hlava a tak nevím, jak se to vyvine dál! Snad to přes víkend zaženeme a nebude z toho nic horšího.
Tak jdu zase do procesu, dnes už mám za sebou i tělocvik....
7.4.2005 22:06:47
Jitu,i od nas posilame prani k narozkam,hlavne hodne zdravicka a trochu toho stesti a pohody doma i ve skole:)Miska dekuje za pusinu a pranicko od Vas:)

Oli,preju at se brzy uzdravite!A to je dobre,ze jdes s tou stitnou!! pak dej vedet,jak jsi dopadla..byla jsi uz na odberech?

Jinak me vcera z vysledku rekli,ze se mi imunita vylepsila od min.roku a dr.veri,ze se z toho vseho dostanu! Kez by.Stitnou zlazu mam ted v norme,ale leky uz mam naporad.No a to strevo se prave taky pry vylepsilo..tak uvidime..dietu mam ale stale.

Mejte se vsichni fajn a v pondeli uz jdeme konecne ven:) pupinky jsou uz zaschly a uz jen cekam,az zmizi..takze dobry:)hrajeme furt pexeso a krteckovu zahradku:))
oloušek, chlap. 4roky 7476
7.4.2005 19:50:04
cauky. vyhrabavame se z nachlazeni, ale pomalu.. uz me to stve.
jitu, vsechno nej k tvym nazozeninkam. sice nevim, kdy je mas nebo jsi mela, jen dedukuju, ze kdyz budete v sobotu slavit.. uzij si to, hlavne ten pokec. :o))
hani, nevim, jak je v tunisu v kvetnu, ale vim, jak je tam v puli rijna. teplo, ale jen do 16h, pak zachazi slunce a ochlazuje se. more neni nejteplejsi, ale koupat se da, kdyz tam vlitnes. opalis se taky, to urcite. ovsem meli jsme taky zatazeno, i prselo. ale porad je to na sortky. nepamatuju si, ze bych tam litala ve svetru. to nee. ovsem v zari v chorvatsku, to jsme vecer chodili jen ve svetrech a delali ohen.. to vis, vsechno zalezi jen na momentalnim pocasi.
leni, pristi tyden valim na tu endokrinologii. uvidime, uvidime.. u tebe jaka?
7.4.2005 12:29:50
jitu, taky mě štve, když je venku krásně a já musím trčet v práci:o( no nicméně u nás je dnes zataženo, deštivo a moc teplo není:o( áááá šéfové jdou...
7.4.2005 11:59:17
Jo, jo, tak o dovolené v průběhu školního roku si můžu nechat zdát a o prázdninách zase bude asi manžílek v práci, takže jen s dětmi. Navíc ještě exmanžel má nárok na 31 dní s dcerou, takže s ní mám jen půl prázdnin (!!!A to kdyby žádal celé prázdniny každý druhý den, tak mu ji musím prostě obden dávat). Tak to tedy vidím na pár týdnů na chalupě na Valachách, možná zase zkusím nějakou dovču, jak jsme byli vloni se střípkama (www.stripky.cz), kde to bylo dobře organizováno a ubytování i prostředí bylo moc hezké. Zahraničí si nechám, až budou děti velké a já bych mohla jet SAMA vyplácnout se na pláž nabo poznávat cizí kraje.
Jo, jo, už aby byly ty prázdniny......

7.4.2005 11:30:17
s Martínkem Mišce k narozeninám dodatečně vše nejlepší, hodně dárečků, hodně štěstíčka, hodně zdravíčka(a momentálně brzké vyzdravení). Jak vidím, začíná "náš" měsíc, a já to nějak nemám uložené v paměti, kdo kdy slaví narozeniny, takže se moc omlouvám za zpoždění. Navíc nám v pondělí v domě opravovali dráty od inetu a asi nechtě drbli do naší přípojky, takže jsme až včera byli zase připojeni:-((((

Ve škole poctivě učím, počítače sice máme, ale nějak nestíhám se ani probrat svojí poštou.....
Taky se blíží přijímačky (18.4.), tak se všude finišuje a dohání, chybí u nás zrovna 4 kantoři, tak suplujeme a spojujeme třídy.
Mimo jiné oslavuju konečně v sobotu s rodinou svoje narozky, švagrová už dorazila z USA, tak se těším na fotky a pokec.

Jo, a teď zrovna jsem musela svoji skupinu němčinářů rozdělit mezi ostatní paralelní třídy a sama jsem nastoupila do 9. třídy suplovat fyziku. Tak jsem je vzala do počítačové učebny a "chatujeme". Já mám aspoň čas si probrat tu poštu.

Přeju všem pěkné jaro, sice má o víkendu přijít ochlazení, ale momentálně je za okny jako v létě. A to máme do večera konzultační hodiny......
5.4.2005 11:12:29
to zni dobre,ale pocasi nevim,ted je tam oblacno a dest a 16 stupnu:))))
5.4.2005 11:04:48
našla jsem tunis za 20tis s polopenzí, letecky pro 3 os., ale je to začátek května. nevíte někdo jak je na jaře v tunisu?:o)
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 1308  [Dalších 708 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.