Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
31.3.2005 16:25:44
Hani,ma stale jen ty dva a rikala,ze ji boli pusinka,tak mozna neco v ni.Tak uvidime.Oslavu mela s Klarkou o Velikonocich v Hradci a doma uvidime jak na tom bude:)
zatim to snasi dobre:) |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
31.3.2005 15:03:06
tak jak leni, už jste osypaný? kdy budete mít oslavu? v pondělí má miška narozky, že?
|
|
|
30.3.2005 20:32:36
Hani, nevim jestli to chytla od tatky nebo je to spojitost s nestovicema:( dneska vecer jsem ji objevila na zadech prvni dva bolacky.
Dneska uz byla bez teplot,jen unavena,polehavala,moc nebehala,nechodila a mela dietku.ale uz byla celkem ve sve kuzi a "komandovala" mne:) tak drzte palecky,at ma lehky prubeh.Ted 10 dni nevylezem z domu a pak 14 dni mimo kolektiv kvuli snizene imunite..chjo..to bude na nervy:( a nikdo mi ji nepohlida,protoze je riziko pasoveho oparu:( |
|
|
30.3.2005 8:09:31
leni, chuděra miška:o((( to chytla od taťky, co?
jinak velikonoce u nás super, máme doma obr koš plný vykoledované čokolády:o) mišák lítal a vykoledoval všechny, včetně kočky, psa a strejdy honzy:o)) skoro každýmu odříkala koledu:o) už 2 měsíce jsme zdraví, což je u nás dost co říct. přemýšlím jestli je to změnou kolektivu. v tom původním měla alespoň rýmu, když už nic a teď už neměla rýmu ani nepamatuju. zato ale nemá ráda jednu tetu a tak ji to dává sežrat vztekem a počůráváním:o( chjo:o( no po pravdě mě ta teta taky nesedla:o( jinak vše ok. v práci to stojí pořád za prd:o( |
|
|
29.3.2005 11:34:40
Kriss,jsem zvedava,jak to s tou skolkou dopadne..jojo,kolobezka se mise taky libi:)o vikendu zkousela u sestrenice kolo,ale nejak ma ty nozicky jeste kratky:)
Jinak dneska od rana od pul paty zvraci zlutou tekutinu-zaludecni stavy..snad 10x uz..dr.rikala,ze asi viroza,manzel ji mel v nedeli.Nestovice zatim nic.Ted spinka,je chudera cela znavena..vubec se k ranu nevyspala.Nesmi nic jist,jen po lzickach ledovy sladky caj.A dostala 1/4 kynedrilu a zda se ze zabral. Tak drzte palce,at je to do odpo lepsi..jinak pry jedem do Motola. Jinak ale Velikonoce jsme si uzili,jen Mise bylo divny,ze se dava na zadek a stala opodal a ani sama nechtela nikoho "vysupat":)))Teda s Klarkou se tema pomlazkama "mydlily" :))) |
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
27.3.2005 9:18:08
Lenko, s tou školkou mi to taky říkali. Nakonec jsme byli ve třech a až v té třetí rovnou řekli, že nás vezmou. Ani ne za týden mi volala ředitelka z té poslední, že nás přijali na všechny tři ;-)
Taky jsme chtěli kupovat kolo, ale nakonec nám ho půjčí kamarádka a Kiki teď pro změnu chce koloběžku. Dvakrát jí v týdnu vyzkoušela a docela statečně s tím zápasila :-) Takže jí nejspíš dostane. Jinak jezdíme na tříkolce. |
|
|
25.3.2005 21:40:21
Hani,tak co je s tim prispevkem?:)))
Tak Miska uz se celkem srovnala,zitra jedeme do HK za Klarkou,tak zase musim balit..nestovice zatim nepropukly ani u nas ani u Klarky,tak uvidime,jestli se vratime driv nebo ne. Dneska jsme byly venku s motorkou-odstrkovadlem-ale uz je na to nejaka prerostla:) Chceme koupit kolo..uz Vase deti jezdi? A mate nejaky tip?:) Preju vsem pekne Velikonoce:) Jo,ve stredu jsme byly u zapisu ve skolce,ale pry mi nezaruci jestli Misu vezmou,pry maji hodne starsich deti..tak nevim..doufam,ze ano,pokud ne,tak budu asi zena v domacnosti:) Jinak od rijna nastupuju.Co u Vas? |
|
|
22.3.2005 12:21:41
no to je dobrý, napsala jsem příspěvek a on se mi neuložil...:o( sakriš, tak příště..
|
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
1.3.2005 19:59:16
všem březňátkům!! Přeju moc a moc zdraví (hlavně Oli a Leni), klid a pohodu doma i v práci (hlavně Hani), hodné dětičky a všem horu dárečků a kopu splněných přání!!!
Já patřím k těm nejstarším, 17. oslavím taky hoooodně kulaté narozky. Původně jsem se těšila, že když nastoupím v září, tak se tomu vyhnu, ale teď budu muset udělat aspoň minioslavu pro 45-50 kolegů a kolegyň. Snad to spraví káva a nějaký zákusek o velké přestávce nebo před nějakou poradou!! Co a kdy bude doma - zatím neplánuju, vypadá to špatně s babičkou (ta by měla mít posledního března 103), ale nevím, nevím, je na tom dost bledě. Taky by měla dojet po roce švagrová z USA, takže počkám s oslavou až po příjezdu. Jdu koukat na seriál a uspávat Marťu. Užívejte si sněhu a sluníčka!! |
|
|
28.2.2005 19:44:07
oli, já osobně bych dohodu zaměstnavateli nepodepisovala. když tě vyhodí natvrdo, tak ti bude muset dát dva platy, když podepíšeš dohodu, tak ti dá prd. teda záleží jestli chceš prudit nebo ne.
jo jinak ošetřování je opravdu jak psala jitu 69%, tedy jako mateřská. a můžete si ho brát na dítě mladší 10ti let. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.