Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
12.6.2004 20:57:04
Jitu,to si delas srandu 27:) misa ma 23 a jeste tam ma rezervu:)) no jo,chlap:)kolik ted meri a vazi?
|
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
11.6.2004 23:04:05
Ahoj Leni, poslední dobou je tu klid, asi počasí:-))))
Martínek má na doma papuče s kotníkem, ale jsou na bocích vykrojené (jsou se špičkou, ne ty bez špičky!) Dost se mu potí nohy..., to víš, je to chlap! Na ven nosí kožené zavřené nízké botičky nebo botasky, pokud je teplo, pak má sandálky- od rákosníků, jen 2 proužky vpředu a jeden kolem paty- pata je ale volná. Sháněla jsem dlouho nějaké slušné sandálky, má velikost 27, a dětské se dělají do 26, takže v některých plaval na šířku, někde mu lítala noha, ale na délku byly malé.... Nakonec jsem koupila vietnamské, protože ani baťa na něj nic neměl!! Takže až potkáme lepší, bude mít nové. Na cvičení a na léto na písek má plátěnky- uzavřené, na suchý zips 1 přezka. |
|
|
11.6.2004 20:55:01
Jitu,dovolena vypada krasne!
kdepak jste vsichni?:) Veru,funguje ti jeste pocitac,nebo porad zarizujete?:) Hani,uz "doma" dobry? Ja jsem se zase dala do shaneni dalsich sandalku pro misu..uz ma pomalu vic bot nez ja:)jedny sandalky polozavreny na motorku,jedny paskovy do tepla:)ty mela donedavna na doma,ale ted je ma uz na ven a doma ted nema v cem chodit..tak asi jeste jedny sandalky:( vsude maji ted hodne jen pres patu pasek,ale vsude pisou,ze ma byt pata pevna..jak jste na tom s botickama vy? co maji batolata jako backurky?:) |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
4.6.2004 14:28:04
Ahoj, zdravím všechny!!
Tak jsem si zamluvila rekreaci pro rodiče a děti, snad to vše vyjde. Uděláme si s dcerou dámskou jízdu a Martínka teda taky vezmeme! Nechcete jet někdo s námi??? V loňském roce jsme byli na pobytu ve Frenštátě (perfektní chatičky s WC a kuchyňkou) a skvělý aquapark hned vedle, letos se chystáme do Bojkovic. Malý se loni dost zabavil, pohrál si s ostatními dětmi, maloval, tvořil, chodili jsme na výlety, bylo to fakt prima. Informace najdete na www.stripky.cz, vlevo v rohu klikněte na POZVÁNKY! U pobytu ve Frenštátě jsou i fotky z loňska, na několika jsme se i našli:-))) Připojím aspoň foto, kam se chystáme letos, jsou tam tvořivé kurzy pro maminky (decoupage, malby na textil či sklo...), plavání dětí, koně, tenis, hry... ![]() No, uznejte samy, nevypadá to lákavě už jen na pohled?!?! |
| pani jedna | 6505 |
|
31.5.2004 22:33:29
ahojky,
tak už jsem zase zpět u svého PC:o) u nás celkem nic nového, pořád kolem spousta práce a práce, někdy vybalujem a uspořádáváme věci dlouho do noci, běžně chodíme spát okolo 2h v noci. na zahradě stále jen bahno, na trávníku a úpravách se začne dělat až během léta. ale máme se tu moc fajn, baru jezdí na koních - když je vedou z pastvy domů, tak povozej všechny děti z ulice a jí se to moc líbí. taky teď začala chodit bez plíny a čůrá na velkém záchodě, na kytičky a někdy vëzme na milost i nočník. dneska se jí dokonce povedlo celý den se nepočůrat (na spaní po o ještě plenu má, ale i tak se ptala, že potřebuje čůrat, jestli může do plínky), ale ne pokaždé to takhle vyjde, někdy průčůrá všechny kaťátka co má (asi 5) za den. tak to je asi největší novina od nás, nic jiného mě nenapadá. a jak se všechny máte? marodíte nebo zdrávi? už jste mi chyběly a doufám že teď už se zase "uvidíme" častěji. jdu ještě makat, tak zatím páčko:o) |
|
|
31.5.2004 21:58:23
tak pocitac spraveny a kde pak te mame?:) a kde pak jsou ostatni?:)
my byli v nedeli na Mezi ploty a bylo to super:) Misa byla taky spokojena:) |
|
|
28.5.2004 23:10:41
domluveno a preju dobrou noc!!!
|
| veru |
| • |
28.5.2004 23:09:46
domluveno
zpet bzsme nemeli jet pozdeji jak v jednu, aby se baru doma najedla a sla spat, spis tak po 12h, ozvu se ti SMS ted uz me zase kaja vyhazuje, tak preju dobrou noc |
|
|
28.5.2004 23:06:23
ok..zpatecni cestu planujete na kolikatou asi tak? ja pocitam,ze tak do dvou budu doma.
ja si taky myslim,ze to nejak prijde:) |
|
|
28.5.2004 23:05:13
super,domluveno:)jinak,kdyz by ses chtela obzvlast odvdecit tatkovi,tak ten je na salamek:)))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.