Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Líza | 17721 |
|
|
27.6.2004 21:56:29
Ahoj, je tu někdo? Ještě jsem tu nebyla, mám dvě berušky 5 apůl a tu druhou v dubnu 02. Jenže mi teď kočičky odjely na tři týdny pryč, a tak když zrovna nepařím a nedoháním, co jsem za posledních 6 let nestihla, :-), tak se mi stráááášně stýská...
|
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
17.6.2004 20:32:30
Hani,jeste jsem zapomnela reagovat na to ockovani..to jako ze ji dr.pichla a ona byla vklidu?to cumim:)
Se zabavenim..nejhodnejsi vetsinou misa je,kdyz jdu luxovat,nebo vytirat-to si sedne na postel,vezme si tam nejaky hracky a hraje si tam sama..nebo obcas si stavi nebo vklada takovy ty tvary sama...jako uz je to lepsi.. Joo..alergie..to je kapitola..prochazim ted ruznyma odberam krve,aby zjistili,coze mit to vlastne je..jeste me asi ceka nejaka hadice do zaludku nebo kam:(..zatim nejnovejsi zjisteni autoimunita na stitnou zlazu a velky zanet v tele- dr.zatim nevi jaky,ale u lecitele,kde jsem byla asi pred mesicem -gynekologicky...a ty strevni problemy,ze muzou byt prave k tomu zanetu..v utery jdu opet k dr.kde mi vysvetli,co ze mi to vlastne je..zatim dodrzuju tu dietu mliko a psenici ne a kdyz to porusim,tak me to nadyma-hruza:( a dneska v noci jsem dokonce zvracela:( ale to prikladam divny kureci sunce,ale misa ji jedla taky a dobry..tak nevim...jo tehotna nejsem:))) omlouvam se,ze jsem se tu tak o sobe rozepsala:( Jinak ale Misa nas vysava docela taky..tatkovi ted staci hodina dve,kdyz ji vidi a vcera prohlasil,ze nechape,ac ji ma strasne moc rad a je uzasna,jak to s ni cely den vydrzim:))) |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
17.6.2004 19:47:53
tak když už jsem tu, tak ještě jeden příspěvek...píchla mě v neděli včela, ruka mi otekla jak blázen, 3 dny jsem měla ruku jak báni a lékárnice mi řekla " vy jste alergická, že?". hmm, leni, tak doteď jsem nebyla a asi bych si měla nechat udělat testy na alergie:o(
jak jsi na tom ty? lepší, horší, stejný??? |
|
|
17.6.2004 19:43:33
leni, to mě těší, že jsi měla o nás strach:o))) jsi hodná, že na nás tak myslíš:o)
hele, u nás občas taky něco jde až když ji dám na zadek a ne málo...a když je rozjetá, to je jak za trest. to usíná třeba hodinu:o( ještě jsem se chtěla zeptat...umí si hrát vaše děti samy? míša mě totiž neustále potřebuje u toho co dělá. takže jen co přijdem domů, tak už stavím kostky, maluju a tak. když chci umýt nádobí, tak pořád řve "máma půjde taky malovat"...sama se neumí vůbec zabavit, což mě naprosto vysává. |
|
|
16.6.2004 20:45:46
Hani,jsem rada,ze ses ozvala,uz jsem mela o tebe strach:) Joo,jsem se te zrovna nedavno ptala,jestli Misa neni hyperaktivni,co?a uz je to tady:( ale jinak u nas Tato jdi do prace je taky "normalni vyrok":))) Dneska jsem myslela,ze ji zavru nekam do skrine:) po obede,kdyz mela odpocivat,tak me stouchala prstikem do oka a nezabiralo nic..byla deeesne rozjeta:(nakonec dostala na zadek a byl klid,dokonce i usnula:)))obcas se na ne hold musi "tvrde":))
Hani,jsem rada,ze jste s tchyni zase ok:) Nevite nekdo o Veru?Dlouho se tu neobjevila... |
|
|
16.6.2004 17:59:56
...no tak si zrovna odepíšu:o)
leni, s tchyní už dobrý. druhý den mi volala jestli si můžou vzít míšu na víkend, tak jsem na just, řekla, že ne, že máme už plán:o), ale pak ji měli v týdnu přes noc a normálka:o) hele, myslím si, že měla strach, abych jí to dítě ještě někdy půjčila:o))) a to já zase jooooo...pa |
|
|
16.6.2004 17:57:56
ahoj všem, tak se ozývám až teď. já vůůůůbec nevím co je volný čas, natož abych si sedla k pc. v práci nestíhám, mám starostí až nad hlavu díky daním a končícímu kvartálu. to sem ale nepatří...takže...míša se začíná bohužel projevovat jako hyperaktivní dítě. vlastně si to nechci ani připouštět, doufám, že je to věkem, ale jisté znaky tu jsou:o( navíc začíná být děsně ofouklá a ani netuším, kde se v ní občas berou výrazy jako "co blbneš táto", "běž do práce, mámo". normálka puberťák...do toho jsem úplně totálně vyflusaná a připadám si jak v bezvědomí.
žádné pozitivní zprávy dnes bohužel nemám:o( doufám, že u vás všech je všechno v naprostém pořádku a jste v pohodě:o) jo vlastně jedna "dobrá" zpráva...byli jsme ráno na očkování a míša ani necekla. to jsem teda fakt čubrněla:o)) papa, hezký den všem:o))) |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
13.6.2004 20:12:54
No, starší děti jsou občas dobrým příkladem, ale třeba moje dcera Martínka naučí i sprostá slova, honí se s ním po bytě, hází po něm polštáře.....
Tak Marťa už chodí na záchod (s redukcí i bez), ale nechce nosit slipy. Takže nosí pampersku, jedna nám vydrží 3 dny... Odmítá na trávu nebo kdekoliv venku, sem tam si řekne sám, většinou ho ale průběžně odchytávám já a sázím na nočník nebo wc. Ale dnes odpo jsme byli na makrelu na jedné zahrádce a Marťa se vehementně dožadoval na záchod. Když jsme tam přišli-děs a hrůza (typické hospodské, naštěstí dámské, ještě nebyly odpo tolik pošpiněny:-)))), no ale přežila jsem to a on opravdu něco udělal. Právě ho kojím a snažím se uspat, ale to bude asi tak okolo 9. hodiny. |
|
|
13.6.2004 19:51:33
Jitu,ja vim,ze Marta mel dost velky botky,ale nejak ne az takhle:))no jeste ze je to kluk po tatinkovi a ne holka,co?:))
Misa uz spinka,tak zase chvilka klidu:)Dneska jsem tu mela navstevu-kamaradku s o dva roky starsi holcickou a Misa byla spokojena,tatka se za chvili vrati dom-byl na vode.Jinak ty starsi jsou pro ty mladsi dobrym prikladem...Misa,kdyz ji videla,ze jde na zachod,tak hned chtela taky..ale nic se ji nepovedlo..ale i tak..no treba jednou na ten nocnik zase bude chodit:)) |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
13.6.2004 10:57:40
Jo, jo, Leni, fakt 27:-)))
Už v únoru jsem mu kupovala ty polobotky číslo 27, teď letní taky. Je fakt, že by se vešel do některých letních sandálků 26, ale zase nám nevyhovovaly po jiné stránce. Měří tak okolo 1metru a váží asi 14,5 kg. Pozn. tatínek má 2 metry a boty si kupuje 47- tedy pokud je v nadměru sežene:-))) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.