Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
27.5.2004 20:35:56
Tak to promiň, ono to tak vyznělo :-)
Ještě k tomu jídlu - musím být velmi zdrženlivá s bonbónkama, protože jak sní Týna víc jak dva medvídky, tak se normálního jídla ani netkne. Dneska přišla babička, přinesla pytlík delfínků a Kristýnka ho měla v sobě CELÝ než jsme se stihly rozkoukat! |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
27.5.2004 20:23:42
jitu, ty jsi panečku vytrvalec:o)) hele a máš ještě mlíko? nebo už je to jen tak dudání?
|
|
|
27.5.2004 20:20:58
kriss, já taky v jeden den nenačínám tři jogurty:o) to ještě tak...:o)
jinak s tím mlékem...ta UM jsou do tří let, ale asi od 1,5 roku se už můžou dávat normální....takže myslím, že tím určitě nic nezkazíš. |
|
|
27.5.2004 19:59:51
Jo, tak to já neotevřu ani druhý. Když chce znova jogurt a jeden už je otevřený, tak jí ukážu tenhle, že už jeden otevřený má. A ona si ho buď vezme nebo nic. A poslední dobou je nejí vůbec (já taky ne). Ráda si je vybírá při nákupu a to jí dovolím vzít jen jeden, pokud doma nemáme a ten je v lednici dokud neprojde trvanlivost, nebo dokud ho neotevřu a za dva dny plný nevyhodím :-(
Mléko: Týna má ráda ovoce i zeleninu, občas pije minerálku a miluje vajíčko na měkko (ve žloutku je železo, krom cholesterolu :)), takže si myslím, že upravované mléko už nepotřebuje. Ale nechci něco udělat špatně. A mě jakýkoliv jiný názor hned nahlodá... |
| Jitka, Martin *22.4.2002 | 8596 |
|
|
27.5.2004 19:40:54
Kriss, já stále ještě kojím, ale jinak dávám normální krabicové mléko. Občas přijde Martínek sám, otevře si lednici a řekne chci mlíčko. Na UM si nikdy nezvykl, všechno odmítal, naposledy nestlé junior- dělám z toho kašičky:-))) A když je moc hodný, tak dostane kakao v krabičce- to miluje a je schopen ho vypít naráz (2,5dl).
|
|
|
27.5.2004 19:32:33
kriss, samo, že i v jiných věcech míša zkouší co si může dovolit, ale s tím jídlem je to u nás kapitola sama pro sebe. vlastně do dneška je její hlavní potravinovou složkou mléko. nejí nic. neřeším to, říkají nenutit, tak nenutím, jenže...když už mám v lednici třetí rozdělaný jogurt, kterej si mladá poručila a nakonec ho nejedla, tak mě to prostě dožralo a zbytek už jsem psala. dneska například snědla úplně POPRVÉ! celou přesnídávku. zatím to byla vždycky jedna, dvě lžičky...
vzhledem k tomu, že míša nemá jinou výživu, dávám zatím hamilon. alespoň je to UM trochu obohacené vitaminy a minerály oproti normálnímu mléku. mám dojem, že míša si nenechá ujít ani normální, takže to zatím moc neřeším. jsme byli dnes odpo venku a míša přelítla přes řidítka odstrkovadla:o( má bouli jako hrom, monokl a rozkouslou pusu...vypadá děsivě. zítra na nás pošlou z jeslí sociálku:o)) |
|
|
27.5.2004 18:17:16
Myslela jsem výchovné (ne výchocné).
|
|
|
27.5.2004 18:16:14
Možná tě jenom zkouší, co jí projde. Kristýnka to dělá u všecho, jídlem počínaje, přes oblékání, chození po svých, opakováním večerních pohádek konče. Mě když řekne, že ne, tak ji pošlu pryč a nedostane nic. Ale znovu už jí to nedávám. Znám ty názory dávat to tak dlouho dokud to nesní, ale mě se to nelíbí. Taky mám různé chutě, a když něco nechci, tak to nejím. Ale to je něco jiného, než když si něco poručí a vzápětí to nechce. Zkrátka jí pošlu pryč a už to neřeším. Asi to není moc výchocné, ale nechci dělat kolem jídla dusno.
Já teď řeším mléko. Doteď jsem dávala Sunar a občas (když jsem ráno hóóódně rozespalá) tak obyč polotučné krabicové. Zítra má Týna spát u tchýně a ta mi skoro nařídila, že jí mám ještě dávat Sunar, jak je to pro ni důležité. No já zase znám pár dětí, které pily dlouho upravované ml. a pak jim normální nechutnalo a přestaly ho pít úplně. Připadá mi dobrý, že Týně obyč. mléko chutná. Jaké dáváte vy? |
|
|
27.5.2004 16:06:17
tak já vám nevím, co my to máme doma za exemplář...s tím jídlem je to u nás pořád tryzna, ALE...míša jí, až když dostane hooodně na zadek a na chvíli ji zavřu do ložnice, aby si rozmyslela jestli jíst bude nebo ne.
už mi to udělala 2x..nejdřív jako jooo, budu hamat tohle (jogurt, dnes přesnídávka) a když to rozdělám, tak odvrátí hlavu a nee. a protože jí vždycky předtím slíbím, že jestli bude nee, tak dostane na zadek, tak to taky splním. pak přijde a sní to všechno... to je pořád, že se děti nemají nutit do jídla, trestat za to, že nejí, ale co mám dělat? nechci si tímhle postupem zadělat na nějakej průser, ale když ona by vážně nic nejedla... |
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
25.5.2004 13:26:57
Hani,no vidis a nas videt nechtej:(
Jak me odnaucovali palec?pamatuju se,ze mi zavazovali ruce do takovych rukavicek nejakych bez palce:) ale stejne sly dolu a ja se vzdycky tesila,az vsichni odejdou a ja si budu cumlat palec:)) zeptam se,jaky meli jeste metody...ale myslim,ze jsem si ho cucala hodne dlouho:) ale ve skole snad uz ne:) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.