Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka, Míša 4.4.2002 | 2327 |
|
|
25.5.2004 13:26:51
Hani,no vidis a nas videt nechtej:(
Jak me odnaucovali palec?pamatuju se,ze mi zavazovali ruce do takovych rukavicek nejakych bez palce:) ale stejne sly dolu a ja se vzdycky tesila,az vsichni odejdou a ja si budu cumlat palec:)) zeptam se,jaky meli jeste metody...ale myslim,ze jsem si ho cucala hodne dlouho:) ale ve skole snad uz ne:) |
| Hanischa, Míša 22.4.02 | 7819 |
|
|
25.5.2004 12:27:17
ha a my byli už 2x:o) s tím předkusem mi to dr taky říkala, hned poznala, že si míša cucá palec.
ta prohlídka teda zatím pro míšu vyloženě stresující nebyla. ne, že by se jí tam extra líbilo a že by otevřela pusinu, dr ji ani nijak násilím nenutila, jen rukou zkotrolovala počet zubů, s tím, že až bude větší, že tu pusu otevře a že je lepší pomalu zvykat. no takže nás tam má paní dr asi jen tak na bodíky..zatím:o). teda ale stejně nevím, jak to dítě odnaučím jednak palec a jednak flašku...to bude sado maso:o( leni, jak tebe odnaučovali palec? pamatuješ si to? |
|
|
25.5.2004 11:16:37
Hani,obcas je vzorna,rika,abych nemela krivy zoubky,uz je mam rovny:) rano hlasila hned,ze chce mliko z hrnecku..no musim rict,ze pro mne byla lahev pohodlnejsi,ale co neudelam pro zdravi ditete,ze?:)))joo,kdyby byla takhle uvedomela s plenkama:) to teda neee..ale aspon neco:)
Volala jsem zubarce,ta nevedela co je magicky hrnek,ale ze kdyz se cuca palec,ze se spis dela predkus...a ze lahvicka,pokud z ni pila rano a vecer mliko,tak by to delat nemela,ale at proste pije z normalniho hrnku a je to..rikala a ve trech letech na prohlidku,tak jsem se divila,ze az ve trech..min tyden rekla v zari..opet opakovala ze je to stresujici apod..no kdyz by to ta dr.s detma umela,tak by to stresujici nebylo,navic vsude hlasaj,ze ve dvou na prvni..tak mame teda v zari..hm..to jsem se toho dozvedela asi tak stejne,jako jsem si myslela sama... |
|
|
25.5.2004 7:27:25
leni, to snad není možný...ona si dá míša takhle říct? to u nás neexistuje, když ji něco vysvětluju, tak ze sebe dělá blbce a dělá, že naprosto nechápe:o( navíc, když ji vysvětluju, že paleček se dudat nesmí, že se jí křiví zoubky, tak se se mnou rve a cpe si ho naschvál do pusy. prostě dělá všechno naopak. já bych chtěla mít tak tvárný dítě jako ty:o))
hele, ty hrnky s pítkem...já myslím, že se tím křivit zoubky můžou. ale ruku do ohně za to nedám. zubařka mi říkala, že do tří let se dudat může, že dásně jsou měkký a srovná se to samo. potom už je to na rovnátkách. každopádně dej vědět, co ti zubařka řekla. pa |
|
|
24.5.2004 20:44:01
joooo Hani,bylo to super:) bezva predstaveni a bezva popovidani:)))
jo a rano,v 7 mliko Mise a pak jsme spali jeste do desiiiitiiii:) dobry,ne?:) a dneska jsem Misce vysvetlovala,ze mi prijde,ze ma trochu krivy zoubky (jednicky dole,jako kdyz si deti cucaj palec-to misa ale nedela) tak ze nebude pit z lahvicky mliko,ale z hrnku a ona ze teda jo..tak dala z normal hrnku a sla spat:) super..no a tak si rikam,muzou se zuby krivit treba i z magickyho hrnku,nebo z hrnku s pitkem?zitra volam zubarce,zajimalo by mne to,jestli se tomu da predejit.. |
|
|
24.5.2004 14:10:38
leni, teeda taková nekřesťanská hodina...:o)) musel to být super večer, co?:o)
tak ta básnička je cinky linky kašpárečku, povídej nám pohádečku...a dál si to nepamatuju...ptala jsem se na to v jeslích:o) ale stejně tu básničku neznám. |
|
|
24.5.2004 0:11:44
Hani,tu nezname:) ale budu patrat:))) jsem se vratila pred chvili z divadla-Kdes to byl(a) v noci? super predstaveni:) sly jsme tam s kamoskou a pak jeste posedet a popovidat,super vecer:)
|
|
|
23.5.2004 17:33:38
prosím prosím, neznáte někdo básničku, která zní asi nějak takhle?
cinky linky do háječku, povídej tam pohádečku a pak něco o ptáčkách, že tam zpívaj.... míša to říká pořád dokola, ale kloudnýho slova ji není rozumět, takže je to možná taky trochu jinak. díky:o)) |
|
|
22.5.2004 21:53:41
jo přesně, ten ton hlasu...míše jde nejvíc rozkazovací mámo pití, mámo pojď, mámo vstávej:o) máme doma malýho generála:o)
|
| Kriss,Kiki 4/02 | 3534 |
|
|
22.5.2004 21:49:33
To mi připomíná, když Týnka měla období "koho potkám - bouchnu" a všichni se na mě koukali, jak mám nevychovaný dítě, včetně mého bratra. Ten mi dokonce po té co škrábla synovce řekl, že jí totiž musím stříhat nehty! Teď to dělá jejich dcerka a Týna je ta "oběť" a oni jsou z toho nešťastní a je jim trapně.
Jinak já si musím hlídat, jak s Kristýnkou mluvím, protože ona mě kopíruje i tónem hlasu. Loudí - maminko póóójď, rozkazuje - mami, pojď!! a ráno pravidelně - vstávej!! |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.