| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 2052  [Dalších 1802 >>]
Alice+Ada99+Máta02 30182
26.3.2009 18:20:57
tak odpracováno nemám nic~a~ no já to prokoumám
lipoo 47870
26.3.2009 18:20:49
elis,proto jsem si žádala v těch danových čtyř let ten prodloužený rodičák,protože tam žádná socka dom nechodí..tohle mě fakt odrazovalo...ale jak říkám-máme hrozně fajn paní~:-D..dokonce jezdí obě dvě-na ty návštěvy a ta jedna chuděra seděla v autě-prý nepůjdou jak procesí~t~
lipoo 47870
26.3.2009 18:19:31
jo..já se toho taky hrozně bála!!!té návštěvy doma...ale neboj!!!Bylo to naprosto v pohodě,došla paní,poseděli jsme v obýváku /nechtěla ani kafé/,chviličku jsme pokecali ,zeptala se Dana jak ve školce a šla~;)..a ještě jsme půl hodiny kecaly na chodbě,aby to dan neslyšel,protože ona měla dítě /no teď už měl asi 22roků/ taky s tou poruchou co dan..akorát teda lehčí,tak říkala,že jí samotnou zajímá jestli to dostanem....a ten dotazník jsem s ní vypsala hned v kanclu,páč jsem říkala,že před danem nemůžu.../a hlavně,aby mi do toho nekecal~t~...příspěvek činí první stupeň tři tisíce a druhý pět tisíc. /plus že se ti to počítá do odpracovaných let/
Alice+Ada99+Máta02 30182
26.3.2009 16:28:48
protože jako nějakou sociálku domů teda nechci~l~~t~
Alice+Ada99+Máta02 30182
26.3.2009 16:28:05
prosím tě kolik to dělá cca ten příspěvek~d~
lipoo 47870
26.3.2009 16:16:05
jinak musíš mít těch pět bodů jako těchp ísmen /a ,b,c,atd./
lipoo 47870
26.3.2009 16:15:08
http://ligavozick.skynet.cz/ip/zakon.php?oblast=9000077

ve formátu PDF je to konec strany 21...tam začínají ty úkony...SAMOZŘEJMĚ K TOMU MUSÍŠ MÍT DIAGNOZU
lipoo 47870
26.3.2009 16:08:11
elis-večer ti ho pošlu...na socce si podáš jen žádost...oni pak dojedou domů,podívat se na malýho a vypíšou s tebou dotazník,co zvládá a nezvládá /na první stupeň musíš splňovat alepsoň pět bodů,co nezvládá-ale neznamená to,že když je nezvládá,tak máš automaticky druhý stupeň-akorát když ty body nemáš,tak ti to přitíží/..potom to odešlou posudkovýmu doktorovi-ten pošle dotazník tvojemu obvoďákovi,kde bys měla mít nějaký zprávy-u vás hlavně o té dysfázii a tak...pak do doktor pošle zpátky na posudkový a posudkový to pošle na sociálku a oni ti dají vědět:-))U nás to trvalo čtyři měsíce-a to byla rychlost...třebas dospělí na to čekají i dva roky~d~,mají málo posudkových..jo a to když mi to přiklepli-tak v ten moment už jsem ten příspěvek neměla..sranda!Páč oni ho přiznali danovi do šesti let /od šesti se zas počítá víc bodů-myslím o jeden je tam navíc/..a než to vyřídili,tak mi to došlo po danových šestých narozkách-takže jsem psala na posudkový,jestli jako budou chtít po dětským zas vypisovat papíry?/páč žádáš jako o další posouzení/,že mě asi roznese v zubech /a on už tam jednou ztropil scénu~t~/-tak mi posudková pak hned psala,že to udělala ještě jinak a ať se informuju na sociálce-tam mi pak paní /hrozně fajn/ řekla,že jí volala posudková a domluvily se,že to dají do sedmi let...no a teď nás čeká zas to přeposouzení.Tož od sedmi jsou tam body zas navíc,které samo Dan nezvládá /jakože si sám vezne léky a tak/-tak uvidíme...doufám,že nám ta dvojka zůstane.
Alice+Ada99+Máta02 30182
26.3.2009 15:22:57
no s tou zdravkou to vím tu si neplatím jen sociálku ale zruším to a půjdu na pracák a rovnou na socku a vymámím z nich co se dá....musela si mít nějaké potvrzení od dr.??? Ten odkaz mi pošly díky
lipoo 47870
26.3.2009 14:06:35
a u příspěvku na péči-pokud máš dítě do deseti let,tak se ti to počítá i do opdracované doby...do deseti let všechny stupně,od deseti let jen druhý stupeň a výše.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 2052  [Dalších 1802 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.