| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 2052  [Dalších 1792 >>]
lipoo 47870
26.3.2009 14:04:20
tak já po práci na mateřskou s Tomem,pak pracák-tři roky,páč jsme chtěli druhý,tak se mi nikde nastupovat nechtělo,a tom byl pořád marod..ve školce skoro nebyl.žádali jsme o prodloužený rodičák,ale smola-byl málo nemocný...pak se narodil dan,po danovi pracák-necelý dva roky?pak jsem to uťala a nahlásila se jen na zdravotní pojištovně,že pečuji o děti /tam je to do patnácti let staršího/,že ti platí zdravko....no,a to mi končí v červenci..ale potom jsem zažádala o příspěvek napéči..to je to PnP.Napřed jsem žádala,když mi skončila mateřská a u dana se projevila ta jeho porucha psycho,o prodloužený rodičák-tam mu vyšlo zas málo procent,takže jsme ho nedostali..pak jsem všude četla,jak některý holky mají příspěvek na péči na děcka-i když mají třeba jen ekzem...asi podle stavu,ono to teĎ dost dávají i na diety a tak..takže si říkám-bože,to musím zkusit taky..napsala jsem babě na sociálku,co si myslí-jestli bych to mohla dostat..ono to zní tak blbě-příspěvek na péči,když jsem to říkala ségře,tak ona,že teda neví,ale že daneček se o sebe dokáže postarat...no,a příspěvek na péči nám přiřadili-a dokonce druhý stupeŃ!!Ono jsou myslím čtyři...ta čtverka už jsou totální ležáci..já nepočítala ani s jedničkou-ale doufala jsem,a ono dvojka-takže jsem byla fakt nadšená,no teĎ se to bude zas přeposuzovat-jsou zas další body,který splňuje či ne...já ti pak hodím odkaz na to,a proštuduj si to..ale včil nejsem na svém pc,a nemám tu myš,tak až večer-nebo odpoledne...a s vaší diagnozou dysfazie ma spousta lidiček příspěvek na péči-však se optej na Komunikaci-uvidíš,kolik lidí to má.
Alice+Ada99+Máta02 30182
26.3.2009 7:55:12
Lipoo prosímtě já měla živnost tu půjdu ted rušit v pondělí a půjdu na pracák a zkusím něco vydolovat ze sociálky...co to je to PNP napiš mi k tomu něco víc....jinak vlastně já šla rovnou ze školy na pracák a pak na mateřskou pak se narodil Máta po mateřský znova na pracák pak tu živnost a ted znova na pracák Adě je 10 let
lipoo 47870
25.3.2009 21:13:17
elis-a jak to máš?jsi na pracáku?Nebo máš jako péče o dítě..ty se máš,druhý dítko máš mladší jak náš Tom,ne?Tomu už bude patnáct,takže už nemůžu být doma jen tak,tak jestli mi neschválí zas PnP tak nevím~:(..jo a já jsem doma patnáct let,ale vůbec mi to nevadí..ale manžovi to vadilo,když jsem ještě neměla na dana PnP...~:(
Alice+Ada99+Máta02 30182
25.3.2009 20:32:29
no já taky ale doma mě to moc neba už jsem doma 10 let~t~~t~~t~ manžovi to zatím tak vyhovuje takže nic neřeším ale ty dva roky píšu jako 100% pokud se něco nevysere život je nevyzpytatelnej
lipoo 47870
25.3.2009 18:11:03
elis-proč dva roky?..já jsem taky doma a taky doufám,že ještě doma trošku budu-aspoň tu Danovu první třídu...i kdybych nejradši až tak do jeho deseti let...
Alice+Ada99+Máta02 30182
25.3.2009 17:56:06
nemám jsem doma a určo doma ještě ty dva roky budu pokud to bude možné:-)
lipoo 47870
25.3.2009 15:30:35
elis-ty si doma?nemáš prácičku?
Alice+Ada99+Máta02 30182
25.3.2009 13:09:31
tak u nás marodí Adéla sotva mluví má i zvýšenou teplotu~q~ Máta ten je taky chcíplej ale bez teploty takže chodí normoš do školky ještě půjde zítra a v pátek si nechám doma
Dneska ,máme logošku a odpoledne nám dorazí ta babička tak se těším že si s někým konečně popovídám než s manžou a s netem~t~~t~~t~~t~~t~
lipoo 47870
25.3.2009 13:07:28
co nového? my jsme doma-v nedělu měl dan teplotu,včea už byl lepší,dneska bez,ale začíná nějak chrblat...v pátek měl mít první hodinu plavání,což mě štve..budou je rozdělovat do skupin...no budu se snažit,aby šel plavat aspoň ten další týden..jak začne chrblat,tak je to v háji.
lipoo 47870
23.3.2009 8:07:04
tak pak napiš co babička.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 2052  [Dalších 1792 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.