Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
3.1.2004 15:29:24
Lucko, Kačenka bude na mluvení šikovná. Bude totiž děsně ukecaná po svojí mamince. ha ha
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
3.1.2004 15:27:08
Konečně se nám vrátila lucka. Ovšem, kdyby ji Renda nedokopala, kdoví... Já jsem přijela z nákupu a slíbila jsem, že půjdu ven. Je krásně, takže si půjdeme užít zimu. Malá je nadšená z bobování a nechce vůbec dolů, s pláčem. Teď musím za děckama, ale večer tady budu.
|
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
2.1.2004 22:58:15
No Lucinkooooo:-)))
já koukám,konečně si dala o Vás vědět:o) Ale zase jedeš pryč:-( Tak až přijedeš,tak sem hoď nějaké ty restauračky vhodné na srazík.... a užijte si to na chaloupce:-)) Jinak holky, už jsme zdravíííí:-))),třikrát ťukám Pááááááááááááááááááááá |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
2.1.2004 22:38:38
Všechny vás moc zdravím v novém roce a přeju vám, ať je lepší než ten loňskej a hlavně, ať jste všichni zdraví!!!!!!!
My jsme měli na Vánoce docela veselo. Filípek řval před večeří hlady jako tygr, takže dostal rychlý nášup už před přípitkem :-), zabalený dárky ho moc nebraly, rozbalovat se mu je vůbec nechtělo, ale obsah balíčků ho velmi zaujal. V jednu chvíli seděl na zemi, kolem sebe všechno to "nadělení" a nevěděl co dřív, tak jen "pokládal" ručičky z jedné věci na druhou a kdyby mu táta nepomohl, tak to asi dělá doteď :-))). Silvestra jsme původně chtěli trávit tradičně na chalupě, ale vzhledem k nevlídné předpovědi počasí jsme zůstali doma a byla to fakt hrůza. Po letech taky chvílema u televize :-( a hlavně rambajz z petard. Tak si musíme trochu napravit chuť a na chalupu razíme zítra. Snad bude trochu sněhu.. Renátko, díky za příjemné emilky a dnešní "upozorňovací" SMS.:-) Kačenka je koukám největší šikulka ze všech našich mrňat (říkat v tomhle věku "brambora" a "bonbónek".., to teda klobouk dolů!). A nebo se ostatní dostatečně nepochlubí..:-) Aninko, je mi moc líto Tvého Filípka, to s tím ouškem, to je fakt děs. Přeju vám, abyste z toho byli už venku. My to zatím naštěstí (pfuj, pfuj, pfuj!) neznáme. Lidunko, Šimon je bezva na fotečkách. A jak vidím, má ve velké oblibě kaše.:-) Alííí! Co to vyvádíte s těma nemocema? Už se z toho koukejte vyhrabat!:-) A je něco nového s "pindíkem"? :-) Na srazík se už moc těšíme. Ale nechystejte se prosím příští týden. Možná do středy jsme na chalupě a ve čtvrtek zase začínáme plavat. Kdyby se vám chtělo někam do centra, tak na rodince jsou tipy na baby-friendly restaurace. Máme zatím vyzkoušenou Tetu Tramtárii a docela to jde, ale je tam vždy DĚSNÉ vedro. Pokud se nedomluvíte než se vrátím z chalupy, tak semka můžu nějaké další tipy přihodit. Tak zatííííím páčko! |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
2.1.2004 20:30:51
my tady budeme Rando asi spolu. Jen spolu
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
2.1.2004 19:51:45
ahoj ahoj ahoj tady je bob a tohle je tom.................
holky mě v novym roce hrabe.Víc novinek nemám, jen snad, KDY BUDE DALŠÍ SRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ :o)) |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
2.1.2004 19:09:30
Holky, úplně šíleně to tady šidíte, nikdo tady není jenom já. to se musí honem napravit!!!!!
Já dneska funguju jako uklízečka, celej den odstraňuju nepořádek, který vznikl během mojeho stonání. A že ho je. |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
2.1.2004 0:28:58
Ahoj holky,
Lydu fotky s malým jsou krásný:o)))) Lucinka, na nás prdí a věnuje se klukům:-(( A holky, jsem zvědavá na další fotečky,tak si pospěšte:-))) Dobrou |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
1.1.2004 23:34:52
Tak chválím fotečky, už jsem se těšila a jsou úžasné. Taky brzy přihodím.
A kde máme Lucii??? |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
1.1.2004 23:29:11
Holky, tak se přidávám a přeju hlavně zdravííííííííí, štěstííííííííííí a ..... Silvestr dopadl báječně doma s dětičkama, i když plány byly trošičku jinačí. Ale nestěžuju si, bylo to fajn. A te´d musím honem juknout na ty fotečky.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.