Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
7.1.2004 11:17:21
Já vám dám,že tu jste jen Vy samy!!!
Kdykoli tu jsem já...tak tady NIKDY NIKDO není:-((( Jinak Rendo, Filip ty klíče a díry už má za sebou,díky bohu:-)) A srazík bych taky brala,akorát nevim nevim-ty koutky v KFC nejsou ještě moc pro tyhle prďolky... Musím jít a mrknu semka ještě večír,tak pááááááá a užívejte si sněhu |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
6.1.2004 17:20:08
nejsi tady sama, neboj.Já sem teď s Kačkou jak v těhotenství, furt jí mám jak opičku na břiše.Teda dneska je to lepší a už jí musim kolikrát i odstrkovat, aby sem si jí nerozmazlila.Takže už si i hraje sama a já konečně vyprala a sklidila a teď vám píšu.A Ali, proč nepíšeš na ICQ???
Je to děs, venku je krásně a já se vloni těšila, jak budeme bobovat a prd.Ale boby koupíme a od víkendu to snad budeme mít povolený. A Kačka má novou zábavu, cpe klíče do všech děr, jako v počítači, video a podobně, hrůza. Tak se mějte. A ten srazik bych viděla příští tejden, to už budem ready a můžem zajít třeba do KFC, tam maj koutky ohraničený a děti se nerozutečou.A kafe tam ujde.Tak papa a dejte mi vědět.Nebo mě docela nadchnul ten jungleland , ale je to dost z ruky, tak navrhněte.PAPA |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
6.1.2004 16:15:09
no holky, kdyz tady Renda neni, tak tady snad nebude nikdo. myslela jsem, ze si poctu a nic. Byla jsem venku, jsem vymrzla a mala spi, nebyla s nama. Pes se vybehal. Je krasne.
ted jdu konecne sklizet ten stromek, trochu jsem to prevratila. Ale rikala jsem si, ze kdyz je tak krasne, ze si toho snehu musime jeste uzit. Hlavne malej, ted si bude delat veci do skoly a ja zacnu s tim stromkem. Mala v noci nespala, zuby ji davaji zabrat. A to jsem s nima byla sama. Takze jsem ji tisila a nespala s ni. Tak byla tak unavena, ze spi s manzelem ted oba. on prijel dneska. |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
6.1.2004 13:30:52
Já jsem ještě včera chtěla písnout, ale už jsem se k tomu nedostala. Byla jsem s děckama vemku, když máme tak krásnej snížek. Dneska hodlám sklidit stromeček, i když moc neopadává.
Fajn, že už je Renda doma. A ten atopický ekzém měl syn a užil si a já s ním a všichni kolem taky. kdybych ti poslala fotky, když to měl nejhorší, tak se asi budeš divit. Tak snad to nebudete mít. Není úplně OK, ale už to je pod kontrolou. Ale co jsem s ním kvuli tomu objela. A na kožním nám moc nepomohlo nic. Holky mějte se kráááááááááásně a pište pište |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
5.1.2004 19:49:34
čau,
já to tady tak zpovzdálí sleduju a v pravou chvíli se do věci vložím...:o)) U nás totiž v podstatě neni nic novýho (hurá!!) Dneska jsme byli pořád venku. Dopolko jsme ťapali s bobama kolem baráku a odpoledne jsme jeli nakrmit labutě. Za chvíli u nás bylo hejno všeho možnýho z půlky Prahy. Troškut to připomínalo Hitchcokovy Ptáky.. Sníh je boží, jenže jsme dneska nemohli jet plavčit. Jezdíme do toho Berouna a tady z kopce se nedalo sjet a dálnice prej byly totálně ucpaný. Zejtra jdeme k doktorce. Šimonovi se totiž vyrazila nějaká vyrážka. Mám podezření na atopický ekzém a uplně se toho hrozim. Měl nejdřív malej flíček a za posledních 10 dní se mu to rozlezlo po půlce tělíčka. Na kožní nás objednali až na konec ledna. Tak uvidím co řekne dětská. Ve čtvrtek ještě na kontrolu na rehábky, tak snad budem dobrý. Mě se teď blokujou záda. Nemužu se ohnout v pase aniž bych při narovnávání trpěla jak zvíře. Takže u nás v podstatě NIC novýho :o))) Mějte se, mejte se a pa! |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
5.1.2004 19:23:29
Ahoj Ali,
mi už jsme zdravounký:-)) Venku jsem dnes byla jen sama....a málem jsem zmrzla:-(( Ale zítra jdu koupit malýmu nějaké huculky a vyrazíme na boby:-)) Máme je na chatě..i jsme tam nechali kombinézu,ale moje hodňoučká mamule nám ji přivezla a boby mají naši tady v Praze,takže zítra vyrazíme..... Renda s Kačíkem už jsou doma,holky,ale ještě nejsou v poho Jdu koupat Filipa,stříhat ho a pak půjde papkat a já žehlit tak se mějte moooooc krááááásně:o)) |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
5.1.2004 14:47:00
Tak to budˇráda, že chce malej rukavky dobrovolně. Malá teď usnula, tak rychle jako nikdy. Byla jsem s nima venku a hned rukavky rvala, ale má je na šnurce. Párkrát si sjela kopec a uplne ji to zničilo, což se divim. Je celkem zdravá. Malej byl ve škole. Teď čekám až se mi berušinka prospí, že s nima půjdu ještě ven.
O Rendě to vím, je mi kačenky táááák líto, ale snad budou brzy doma. Musí to být otravné. Zavolala bych jí, ale včera bylo už pozdě a říkám si radši pošlu jen sms. Neumím a radši ani nechci si představit, jak bych byla s malou, co nese každou změnu tak hrozně, v nemocnici. Takže na ně myslím moc moc moc. A vy už jste fit?My jsme teda celé vánoce na strřídačku marod a je po. Tak si říkám, že to teda pěkně uteklo, že jo. Dneska už jsem začla sklízet nějaké dekorace, hlavně ty přírodní. A to mi dalo tolik práce. |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
5.1.2004 11:30:04
Ahojky holčiny,
tak jsem se sem konečně dostala:-)) Nic nového se nedělo,tak ani nemám co psát... malej je ze sněhu neustále paf:-)) Mluvila jsem s Rendou...Kačku má tak nemocnou,že si je včera večer raději nechaly v nemocnici...asi na dva dny...chudinky...držím jim palce,aby se z toho Kačík dostal co nejdřív...:-((( Co Lucka, jak bylo na chajdě???Nebyli jste zasněženi???ha ha A co Alice, jak jsi na tom??Už jsi v pořádku,a co děti??? A Lída, taky se tady neukáže jak je rok dlouhý:-(( Jinak, holčiny, už mám také ICQ...takže kdyby jste chtěly pokecat,tak mé č. je....194245557 Mažu ven...ale nevím,jestli tam nezmrzneme... Filip tady za mnou sedí na balíku plín a mermomocí si chce narvat rukavice...a nejde mu to...ha ha Večer sem ještě kouknu,tak doufám,že tady některá budete:o)) Čusíkk |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
4.1.2004 10:00:37
Tak včera jsem se semka už nedostala, protože to nevyšlo a nebylo ani spojení. Tak si říkám, že to marodění vzalo všechny. Ale Kačenka je chudinečka největší.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.1.2004 21:12:41
Alice !, tytyty :o)
hlky, tak vy ste marodili, furt a prubezne a my to mame ted za vas za vsechny.Kacik ma nabeh na laringitidu, pisu vsechno mekky, pac nevim a berem antibiotika a vubec je to k pos.....i.tak nam drzte palce a mejte se papapapa |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.