Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
29.12.2003 23:47:00
holky, tak jsem pročetla vaše příspěvky. Dneska jsem malou ani neviděla až večer. Celej den jsem prochrápala. Nemůžu hnout hlavou. Prostě pořád něco. Včera jsem ještě obskakovala návštěvy, to jsem už měla co dělat, strašně hlava bolela a v noci už děs. Ještě, že manžel je doma. Kdyby byl na nějaké cestě byla bych bezradná. Nikoho tady totiž nemám. Mamka není tak daleko, ale zase pracuje. A kousek to k ní taky nemám. Zítra mám navíc jet pro auto, což nepůjde.
Těším se na vaše fotečky z vánoc. Já na stromek nedávala dolů žádné bančičky, aby je nerozmačkala malá a neublížila si. Letos jsem nedala ani řetězy a trošku byl stromek jako kdysi...Taky se o fotečky podělím. Jinak reakce dětí hodně podobné, prostě už to chápou, takže super. Jo a vánoce na chatě to musí být idylka. Hodněkrát jsem o tom přemýšlela, jestli něco takového uskutečnit. Zatím jen jedny vánoce jsem byla v horách. Ale to bylo už někdy před 7 lety. |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
29.12.2003 23:27:30
Lydu,já to nemyslela špatně a ani nějak zle(vůči Vám):o))))
Mě naštěstí Filip na stromeček nechodí-nesmí a tak už ho to ani neláká.A jsem tomu jen ráda:-)) Včera večer moc nespal,takže jsme byli nevyspalí a já,když nejsem dost vyspalá,tak mě hnedka bolí hlava.Takže dneska celý den hlava měla záhul:-(( No, a ráno-dopoledne,protože spal až do jedenácti jsem zjistila,že má vyteklý ucho.Takže jsme jeli na ušní,kde jak na potvoru měli ode dneška dovolenou,tak jsme museli do Krče-do nemocnice.Tam mu to naštěstí nepíchali(už mu píchali jednou,takže věděl co by ho čekalo) a jen co jsme vlezli do ordinace,řev jak o život.Jen mu to vyčistili,okoukli druhý a krk a šli jsme s kapkama a sirupem domky.Chudáček,jak řval,děsss:-((((( Ale jen co jsme přijeli dom,tak byl jak z divejch vajec.Dneska už nemněl ani teplotu,tak už to bude dobré.Musím taky zaťukat.... Kde jste všechny,ženský?????? Je to tu pěkně mrtvé:-(( Jdu chrupkat,tak se mějte |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
29.12.2003 19:35:25
Hé to jak jsi popsala, že Filip hodil šipku mezi dárky, tak to u nás bylo v podstatě podobný, kdybychom ho nedrželi, aby tam nezahučel. Stromeček se teda Šimonovi moc líbí, pořád tahá ozdobičky. Máme dřevěný, tak mě to tolik netrápí, že by nějaký rozbil. Bonbónky v podstatě dostal na zkoušku a naštěstí mu nechutnaj.. :o)) Za to perníčky, těch by sněd tuny.
Nočník teď zavrhnul (netrvalo dlouho.. ), protože jsem ho odpoledne po spaní vrhla na nočník, tak ho od tý doby nemá rád. A s těma nemocema, my jsme jakž takž zdraví (3X ŤUK). A ty teploty jsou možná lepší řešení. Šimon teploty nemívá a trvaj mu ty jeho rýmy a chřipky 14 dní až 3 týdny. Jednou dostal horečku a druhej den byl zdravej... Tak nevim. |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
28.12.2003 22:14:00
Ahoj Holčiny,
už jsme zpátky z chaty,tak Vám musím napsat:-) Koukám,že jste se měly náádherněě:o) My taky...Filipovi se snížek moooc líbil,byli jsme bobovat a klouzali jsme se na ledě-super:o)) No, a štědrý den byl taky hezký....pěkně jsme si zaplnili bříška(i s našima,ségrou a bráchou) a pak jsme se šli s malým schovat,ostatní nanosili dárečky pod stromeček a zazvonili-jako Ježíšek (u nás to takto vždycky bylo,když jsme byli malincí) a já s Filipem jsme přišli.Hele,byla to prča,protože Filip přiběhl ke stromku a hodil šíbru,mezi dárky:o) Pak jsme rozbalovali a rozbalovali a on chudinka nevěděl,čeho si dřív všímat..... I já měla hezké dárečky,asi jsem byla hodná:-) Lydu, asi jsme to od Vás chytli-ty nemoce,protože malej má od včera 38,2° a tečou mu nudliny:-(CHUDINKA Zítra jdem k doktorce,tak se Vám pak ozvu,kočky... Mějte se krásně pá pá pá |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
28.12.2003 18:57:50
ahoj holky, my se máme taky krásně, Kačka nebyla nijak dvakrát unešená, ale samozřejmě, jako z každého dárku, ohromná radost, jinak strom prej bejt nemusel :o)))Akorát voďubuje kouličky a bombonky a akorát na ni hudruju.Kouličky jsem pohřbila 3 !!!!! můra jedna.
Jinak , holky, koupili jsme videokazetu teletubbies a Katka čučí a čučí a jak to vypnu řev, přetočim, řev.Takže buď usne, nebo si na to nesmí vzpomenout.Fakt hrůza a děs !!!!! Zblblej je i táta, takže když jdu dělat něco dobrýho, tak slyšim, BUDE PUDING, BUDE PUDING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nesmí mi to už do baráku.tak takhle u nás.zatim papapapapa |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
27.12.2003 21:27:35
Ahoj Lydu a ostatní,
tak se taky moc těším na fotky, pak si musíme poslat. Malá byla úplně paf, všechno moc velký překvapení. strašně nadšená. Od té doby rovněž rozhozená a vypadá to, že zážitky bude pěkně dlouho zpracovávat. Bylo toho na ní hodně. Ale ničemu se nedivám. Hromada dárků a pak další na návštěvách a od návštěv. Prostě hračkářství a to máme děti dvě, takže děs. Jinak to bylo moc hezký, první vánoce, které chápe. Radost největší ji udělal ten kočárek od mojí mamky, míč a panenka. Nejmíň ji potěšilo lego. takže opět se ukázalo, že levnější věci udělaly větší radost než ty drahé. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
27.12.2003 13:34:09
Ahoj holky,
tak co, jak to u vás proběhlo??? Koukám, že jste to vzaly nějak vážně a nikdo sem nepíše, ani Renda a to je co říct!!! :o)) Moji kluci teď spí. Malej, protože je po O a velkej, protože je nastydlej. Ráno jsme sice byli krmit labutě, ale teď to velkýho skolilo. Zkouším Šimona na nočník. Dostal ho pod stromeček. Evidentně ví, co se od něj čeká, když si na něj sedne, ale nedokáže si říct dopředu. I když... Předevčírem jsme mu představili nočník, nejdřív nám ho hodil na hlavu, pak si na něj odmítnul sednout a včera ráno prohlásil eee a odved Luboše k nočníku, tam si nechal sundat kalhoty a plenu a vyčůral se. Tak nevím... Ale pak jsme byli u babičky a dneska dopoledne jsme courali, takže z nočníku toho moc nebylo. Jinak Jéža u nás proběhl božsky, už se těším na fotky. Klasicky byl problém udržet Šimona od dárečků pod stromečkem a donutit ho sníst večeři. A teď je problém mu vysvětlit, že nemůže spapat všechny bonbónky, co tam na stromečku visí. Dárečků měl Šimon, že mu šla hlava kolem. U nás ani tolik ne, ale u babičky a dědy asi 6 autíček, kytarku s melodiema (je to hnus šílenej, mám to asi za trest...) a spoustu dalších blbostí. Od Štědrýho dne je Šimon takovej nabuzenej, špatně spí, snad už se to teď trošku srovná. Bylo toho moc. Taxe mějte a kdyžtak napiiiiiište! |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
23.12.2003 23:49:40
Já jsem taky ještě tady, zdobím teda stromeček, ale nedalo mi to nekouknout se.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
23.12.2003 23:03:00
a holky..................doufám, že si po novém roce uděláme tu SLEZINUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!!
tak papapapa a vypínám.Já už mám 10 minut ozdobeno a jdu balit a ještě mě čeká kuchyň, tak papapa |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
23.12.2003 22:46:14
Ahoj holky! Jsem nějaká znavená a Fíla je rošťák a v noci nechce spát.., takže asi jdu s křížkem po funuse, teď už se sem žádná nedostanete, ale přesto vám přejeme s Filípečkem krásné Vánoce, hlavně hodně pohody, radost z dárečků a zažeňte už ty nemoce!!
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.