Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
23.12.2003 21:10:58
Lydu, to je teda origoš!!!!!!!!!
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
23.12.2003 21:09:49
I já přeji pohodové prožití svátků, a ať se tady zase pěkně sejdeme.
Rozhodla jsem se taky jako Renda, že nebudu kamarádit s počítačem, asi by na to stejně nebylo času. Ale bude mi po vás móóóc smutno. Stromek už stojí, ale zdobit se teprve bude. Dneska jsem byla ještě na velkém nákupu a přemlouvat mamku a bráchu, ať přijedou, ale kdepak. Mamka nechce, že si má být na Štědrý každý doma. Rendo, taky jsem byla s Mariem u meka a koupila jsem v Droxi tu flašu Avent a malá ji neumí zatím držet. A šikovná je po mamince, že umí psát i .... Ne, já vlastně neumím. Zatím pa pa a hlavně to zdraví, ještě pořád marodíme |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
23.12.2003 13:15:53
My taky přejem krásný svátky, zdraví a štěstí a radosti s dětičkami a vůbec mějte se rádi.
Tady je naše PF. |
| Anička+Filip |
| • |
23.12.2003 11:44:49
Ahoj holčiny,
taky Vám chceme s Filipem popřát krásné Vánoce,pohodu,klid a zdraví(které tady všichni potřebujeme) a hlavně láááskuuu:o))) Jedeme už na chatu,takže tady dlouho nebudu(s Vámi klábosit),tak si to užijte:-)) Pááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá P.S.:Hezkého a bohatého Ježucha |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
23.12.2003 8:22:56
ahoj holčiny, přejeme vám s Kačenkou krásný vánoce, hodně dárečků, hodně zdravíčka, hodně štěstíčka a moooooooooooc, mooooooooooooooooc lásky.A´T máte všechno v pohodě, a ta blbá chřipka a rýma na Vás nelezou :o)))
papapa a krásně si to užijte |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
22.12.2003 18:32:05
Tak u nás marodí už i manžel!! Jo jo to budou svátky.
A napadnul za večer snížek, takže to bude paráda. Asi obstrouhám všechny nemoci a vyrazíme ven. Jo a představte si, že moje babička pořád nechtěla kapra a včera se rozmyslela, že by chtěla čerstvýho, tak jdem ještě stát frontu na kapra. Ach jo... :o) Dneska měl Šimon svátek, tak jsme trošičku slavili. Nikdo ani nepřišel, moje máma daleko a babi s dědou sousední jsou nemocný. Ta zatracená chřipajzna řádí uplně všude. A my máme kopýtka taky hore už na všechno kašlu. Jen pozítří ozdobíme stromek a půjdem nakrmit labutě k Vltavě... Tak se mějte holky a hezký "předsvátčí"... |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
22.12.2003 8:57:57
ahojky, vy ste s těma pindíkama fakt dobrý :o))))))))))) Ale vyřešit se to musí, že jo? :o))) nejhorší je, že vám fakt každej doktor je schopnej říct něco jinýho, fakt tomu nerozumim.A navíc má asi každej malej toho pindíka "udělanýho" jinak (nevim, jak to jinak napsat, pardon), takže na každýho chlapečka asi bude fungovat něco jinýho, nebo NE?????????? Chudinky malý.My leželi v Táboru v nemocnici a byl tam chlapeček po "fimose???", nevim, a ten tak hrozně plakal, že sem brečela taky.Ptala sem se sestry, proč mu něco nedaj a ona na to, že to je normální, že až se vyspí, tak to bude dobrý.No naříkal tam celou noc, tak asi to dobrý nebylo.Berunek, ještě teď ho slyšim, ani hrát si nemoh.
Tak jo, jdu.A kino stíhám normálka, prostě jdu.Nechci se nervovat nějakejma vánocema.Chci aby siKačka užila a ne aby měla nerváka matku, která jí nepomazlí, protože meje okna, nebo šůruje.Myslim, že uklizeno tady pro ježíška bude :o)) a Kačíí uvidí jen ten stromeček a ne ten shon před tím.Myslím, že toho má dost z těch krámů, co jsme prolezli. Tak jo holčičky, já pádím a mějte se, ještě skočím na ečer. Ali, proč nepíšeš na ICQ?????????????,papa |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
22.12.2003 8:40:47
Tak jsem dneska první. Jsem zalezlá doma, a četla jsem že na tom takhle nejsem sama.
Ani, s těma dárkama to znám, taky kolikrát něco dostanu a nemůžu říct. Představte si, že mi vyhaslo to betlémské světlo a to v noci ještě připaluju a najednou ráno vstanu, svíčka plná, ale nehořela. Tak máme zase po sněhu, malej je z toho pěkně našvanej, když vstane a žádnej sníh. Snad brzy napadne. Aby si užil ty prázdniny, chce bobovat a blbnout. Lucko, taky jsem dneska už nakoukla do diskuze - stahování předkožky. Jo holky, my si nedáme a nedáme pokoj. Rendo, takže jsi tady dneska naposled před vánocema???? A jak to stíháš jít do kina? Máš můj obdiv. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
21.12.2003 23:15:30
tak to už tě nikdýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý nikaaaaaaaaaam nevemu !!!!!!!!!!!!!
mrcho !!!!!! :o))))) tak já pujdu s Kačíííííííííííííííííííí :o))))))) papapapa a ta je, viď? |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
21.12.2003 23:10:49
Rendo,
my jsme cestovatelé...teda hlavně já,už od narození:-)) Na to úterý se musíme domluvit,ale asi to neprojde,jedeme k R. mamce a pak už rovnou na chatu. Zítra to probereme,jooo.... a ty fotečky...jsou super...hlavně ta bonusová:o))) Dík a pa pa |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.