Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
15.12.2003 10:40:48
Ahoj holky, kde to vázne??
Dneska konečně sněží, hned ráno jsem letěla se psem, aby si to vychutnal. Miluje totiž sníh. Bohužel děti marod, ´takže zatím se můžou koukat tak jedině z okna, ale i to je pěkný pohled. Hlavně, že není tak jak včera. |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
15.12.2003 1:02:34
Tak už tady opravdu nikdo není, takže jdu taky do hajan.
Aničko, máš kontakt na Rendu, jak se má??????????????????? Pozdravuj ji!!!!!! |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
15.12.2003 0:52:31
Tak se semka dostávám až teď, to už nejspíš budu sama samotinka. Malá má zase teplotu a já si myslela, že jsme už celkem OK. Ach jo. Syn taky bude zítra doma, teplota a kašel, nemůže ani spát.
Takže jsem nakonec celý den byla doma, naštěstí. Venku je strašně a tak jsem všechno vzdala. V týdnu bude hodně práce, budu dohánět. Musím do Rakouska a za švagrovou. Pak do Brna do školy. Do Jihlavy vyřizovat a ............... Na vánoce mám všechno připraveno, tak alespoň to mne uklidňuje. |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
14.12.2003 23:11:19
Holčiny,
děkuju:o)) Zítra budu volat do toho bazárku,Lucinko a uvidím, no a Lydu, asi zajedu i do toho hračkářství,díky. Nevíš ještě cenu??? |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
14.12.2003 21:27:54
Andulko, kvůli fusaku zkus ještě AAA bazar, Maňákova 812, Praha 9-Černý Most, je hned u stanice metra. Ale asi si napřed zavolej: 281917640 nebo 608 100 565, můžeš i na www.kocarky.euweb.cz, ale tam nevím, co najdeš. Mají otevřeno Po-Pá 10-18, So 10-14. Já tam vždycky seženu co potřebuju.
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
14.12.2003 17:34:35
No bodejť, že jsem na blázinec. Ještě, že mýho muže kousla jakási dobrota a celý dopoledne se o malýho staral a odpoledne ho vzal k babi a dědoj, takže já mám pré. Asi tak po 100 letech se válim u televize, žeru a koukám na odpolední nedělní program. Je to báječný. A Šimon chvíli kupodivu koukal i se mnou a moc neprudil.
Jináč ty hračky jsem koupila v hračkářství J. Trnky, kdo ví kde je Kavárna Velryba či 21 či Marathon, tak od Národní třídy tou rovnou uličkou směrem k uvedeným kavárnám a tam vpravo asi tak po 20m ze SPálený. Ta ulice se jmenuje asi Ostrovní. Malinkej žlutej krámeček, kde mají spoustu krámů pro děti.. :o)) |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
14.12.2003 15:45:51
Tak mi jsme na tom líp. Zácpa už není, ale zase v noci měla teplotu. Ale rýmu už nemáme a kašel taky ne.
večer taky pojedeme pryč, ale venku je hrozně, že to zvažuju, plány na odpoledne taky díky tomu padly. |
| Anička+Filip |
| • |
14.12.2003 14:46:17
holky,
ještě jsem se chtěla zeptat jestli nevíte,kde se dá koupit,v Praze taková ta dřevěná hračka(třeba kačena,pelikán,atd.),která má tu tyčku s kuličkou nakonci,kterou dítě drží a může s ní chodit. Myslím,že jste některá z Vás tady o tom psala,že jste to koupila. Našla jsem je jen přes net,ale raději bych si to koupila v obchodě. Kdyby jste věděly,tak díky |
| Anička+Filip |
| • |
14.12.2003 14:35:44
Ahoj Holky,
nejdříve musím dodatečně popřát Lucince k včerejšímu svátečku,mnoho štěstí.... a dodávám tu značku té pastičky-VADEMECUM junior, je jahodová a obsahuje fluorid a calcium.A je i dobrá na chuť. Jinak, na těch fotečkách...já jsem s tima hnědýma vlasama a Lucík je s krátkýma.A můj Filip je ten s těma kraťoučkýma vláskama. Holky, ten fusak je ale tm.modrý a já mám ty golfky černo-hnědé.Takže to asi neprojde.Nevypadalo by to hezky.Ale je to velká škodaaaa!!!! Lydu, ty máš teda dny....to je na blázinec,nééé??? Ale ty jsi šikulka a držíš se:-))to je fajn:-)) Ali, už jste zdravoučký,nebo Vás ještě trápí zácpa??To musí být nepříjemné... Musím letět, jdu na kafíčko ke kamarádce a kluky asi nechám doma,no,né asi,ale určitě...půjdu kecat bez nich:o)) Tak se mějte,kočky,hezky a kdyby jste ještě někde narazily na fusak, tak mi dejte prosím vědět. Užijte si neděli,pááá |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
14.12.2003 13:13:56
My taky zuby čístíme. Šimon dostal kartáček loni k vánocům (moje máma je profesně postižená, každej rok dostáváme všichni kartáčky a pasty). Čistíme od vylezení první zubu. Kartáčky zkouším ledajaký, nejvíc se mi osvědčil ten gumový prstík. Obyčejný kartáček mi ŠImon nedovolí držet, sám si zuby nevyčistí a já to nemůžu korigovat. Pastu mu dávám, protože to je největší ŃAMY na celým čištění. S pastama je to věda. Nejdřív jsem dávala Weledu jenže ta obsahuje mentol a neobsahuje fluor. A my jak berem homeo, tak k těm nesmí být mentol. Koupila jsem Perličku, doporučila mi jí jedna zubařka a ejhle po čtvrt roce jsem zjistila, že taky obsahuje mentol a hodí se až pro děti od 3 let. Tak včera za devět pětek zakoupila zubní pastu Kids něco... a ta je bez mentolu a pro děti. Tak teď už snad...
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.