Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
14.12.2003 13:10:45
Aničko, někdo teď na Rodině v nabízím prodává ten fusak do Maxi-Taxi za pětiklíště. Taxe podívej.
Já jsem totálně mrtvá, vlezl na mě zánět nosohltanu, včera furt dobrý dobrý a pak najednou večer hup a byl konec. Zítra máme jít na koncert, máme konečně hlídání a asi budu čučet doma. To bych se zbláznila. Když se nám KONEČNĚ podaří se někam dostat spolu. Koupili jsme včera tchyni báječnej dárek k vánocům, dávkovač na tekuté mýdlo a v něm plavou kačenky a tak. Bomba. ŠImonovi se to taky líbilo, taxem mu ho na chvíli půjčila a co se nestalo, vyklouzlo mu to z ruky a milé kačenky se rozbily a co víc rozlily se po koberci a jelikož je to plněné petrolejem, tak od včerejška nám to tu smrdí a snažíme se zbavit petroleje z koberce. Báječné že??? Zajímalo by mě, co se u nás ještě stane, začíná se to pěkně kumulovat... |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
14.12.2003 9:39:51
Tak já píšu na etapy. Vždycky na něco zapomenu a pak to takhle vypadá. Zoubky taky čistíme a pastu používáme. U syna jsem s tím taky začala po roce.
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
14.12.2003 9:36:25
Já jsem totiž nevěděla, kderá jste která. Podle fotek ze srazu, jsem nevěděla kdo je Lucka a Anička, obě s klukama, takže už to mám objasněno.
Dneska plánuju, že někam pojedeme, ale nevím ještě kam. Jestli tady nebo do Rakouska. Tak zvažuju. Počasí od všeho pěkně odrazuje, takže nevím nevím. |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
14.12.2003 9:22:38
Ani, písla jsem ti na mejlík ohledně fusaku.
Jinak se semka dneska vrááááááátím. Lucko, děkuju za odkaz ohledně syna. Zatím Pa pa pa |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
14.12.2003 0:01:57
Nazdárek ženský,
koukám,že tu jsem opět (jako vždycky) sama:-(( Musím se pochlubit...dneska jsem našla další zub,ale není to ten,o kterém furt píšu,že už mu leze a že už musí být každou chvíli venku.Je to úplně jiný-nový,o kterém jsem vůbec nevěděla:-)) Včera jsme byli za babičkou(Filipovou,takže za mou budoucí tchýní),nechali jsme tam malýho a jeli nakupovat-jídlo a i nějaké drobnůstky pod stromeček.Koupili jsme pro mou ségru nějaké knížky a našim konvici na čaj,či kafe. Protože, já-šikulka,jim tu co měli rozbila(teda jen víko,ale to je skoro stejné,jako kdybych rozbila celou). No,a protože byla tak hezounká,tak jsem si jí koupila taky a ješte k tomu mísu. Přijeli jsme asi až kolem půl jedenáctý večer-spali jsme u babičky-tchýně,takže jsme byli v pohodě...malej už chrupal do peřin. Lucinko, náš Filip má kartáčky tři-jeden u našich,druhý u druhý babičky a třetí doma. Ráno si čistý zubáky semnou a večer,když ho koupu,tak dostane i trochu pastičky-koupila jsem mu jahodovou od Va.... je to známá značka,ale nemůžu si vzpomenout...sakra...zítra Ti to napíšu,jooo.... Ali, to je dobře,že už jste zdravoučký,cooo???? Náš Filip už taky nemá skoro tu rýmku. A v kočárku mi celkem i vydrží dlouho.My teda máme sporťák (Chicco) s fusakem-ten mám na zimu a když jdu ven,tak ho tam prdnu,bez bot a jak je zvyklí,tak mi tam zůstane-většinou chodím ven tak,že mi rovnou i usne,víš. Ale když není velká zima,nebo když jedu někam autem a vím,že tam budu dlouho,tak si beru golfáče-máme ty Maxiny,jak jsi viděla na fotkách,tak i v nich mi vydrží.Ale určitě mě tom taky čeká....Ale zase někdy jdem ven i bez kočíku,takže se taky pěkně naťapká.A to se potom na mě natahuje a chce nést. Ali,sháním fusak (do těch golfáčů),ale nechce se mi za něj dávat tři litry,nevíš o někom,nebo nějakém místě,kde bych ho sehnala levněji,prosím??? |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
13.12.2003 22:50:48
To tady budu dneska vážně sama?????????????????????
|
|
13.12.2003 22:49:02
Jo pardon, je to "stahování předkožky" v rubrice "když nám něco schází". Ale to asi, Ali víš.
|
|
13.12.2003 22:45:39
Ali, dnes je v diskusi o nemocech-předkožka příspěvěk od Honzy (syn 16 let). Je to docela zajímavá zkušenost. Jukni se tam. Já zatím nic nového nemám. V úterý vezu maminku na urologii, tak jestli bude příležitost, zkusím se poptat, ale je to hodně starý pán, tak nevím, nevím..
|
|
13.12.2003 20:21:11
Ahoj holky! Omlouvám se za ten páteční pětinásobnej příspěvek :-)). Taky mi to nějak nešlo spustit, pak už jsem se na rodinku vůbec nedostala, ale zkoušela jsem to pořád dokola, tak to tady máte pětkrát, teda hlavně Lidunka.
Jinak ten můj mužskej leze hlavně pískovec. Nejvíc jezdíme do Skaláku a na Sušky, občas i do Prachova. Umělá stěna je taky nevítaná, jen se na ní dá trochu v zimě nahnat kondička.:-) My jsme se z chalupy vrátili už dnes, protože bylo hodně špatné počasí. Napadl sice sníh, ale dnes už to tálo a do toho hodně pršelo, takže docela hnus. A Filip je velký protiva, průjem už nemá, ale má stručně řečeno "maniodepresivní" stavy a navíc vůbec nechce spát a už ani usínat, takže volíme nové taktiky. Dokonce jsem si pořídila knížku "Spánek malých dětí" a doufám, že když mi neporadí, tak alespoň něco objasní. Už na to moc nemáme nervy a to jsme na něj vpodstatě celý den dva.:-( Holky, už čistíte mrňouskům zuby? U nás je to docela zábava. Filípka to hrozně baví, samozřejmě, že jen chviličku. Pastu zatím nedáváme, ale chodíme s kartáčkem po bytě a občas trochu vyčistíme žebra u radiátoru.:-) K vánocům asi dostane nový kartáček..:-)) Včera jsme začali stříkat do nosu Vincentku, taky nás neustále trápí rýma, ale taková ta zadní. Filípka to docela baví, protože u toho děláme ksichtíky a stříkáme si to do nosu s ním, takže už si sám přijde, nastaví nosánek a trpělivě čeká. Udělali jsme z toho hru. Snad ho takhle naučíme i smrkat. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
12.12.2003 21:04:11
Nazdárek,
tak my jsme dneska chcíplotiny. Na mě to leze taky, začíná mě pálit v nose a v krku a ze Šimona lítaj nudle. V pondělí mám jít na koncert.. výborně, v úterý mám sraz s holkama ze školy, ve čtvrtek mám jít do práce na besídku a večer tu máme slezinu s divadlem. Jo, člověk vždycky omarodí, když se mu to opravdu, ale opravdu NEJVÍC hodí.. :o) Lucko, já už to lezení tak nějak opustila. Asi bych se nevešla do sedáku (raděj nezkouším, měla bych deprese) a ten svůj těžkej zadek asi neuzvednu. No ale zase mám namakaný ruce a záda ze Šimona.. :o)) Co lezete? Já lezla jen vápenec kolem Berounky a Prahy. Já to měla spíš jen tak, že s partičkou zábava. Stěna mě nikdy nebavila. Nemám ráda tyhle "umělý" věci typu posilovny, bazény a stěny. Plavu ráda, ale venku, lezu ráda, ale venku... A jde mi spíš o lidi než vyloženě o ten sport. Alice s tim capkáním to u nás není tak slavný, jelikož Šimon začal teprve nedávno. Asi tak před měsícem. Dneska jsem ho sotva dokopala 100 metrů ke kontejnerum. Držte nám palce, ať jsme zdravý. Jo a ještě dobrá věc. Pekla jsem dneska cukroví a Šimon mi pomáhal. A skončili jsme na tom, že největší potupa se přihodila, když jsem dala ten plech do TROUBY! Šimon to obrečel a udělal asi 10 minutovou scénu, kdy sebou mlátil o zem.. Té hustý co? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.