Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
10.12.2003 18:43:07
aho holky, teď mi Kačka usnula, což je blbý, protože se mi v 9 probere a zas jí nedostanu do pelech, ach jo.
To je pitomý, že ste nemocný, a rovnou všicni. A k těm horám, my jsme chtěli vyrazit už minulou zimu, ale máme kamarády pecivály!!! Ty, který oblejzaj hory, ty nemůžeme použít, protože zas nemaj děti a na rovinu nám řekli, že to s prckama nemá cenu, no chápete to, suchaří.A ty, který děti maj, se prostě bojej a jsou líný.A samotným se nám nechce, chceme si užít a taky nějakou zábavu pro Kačku a myslim, že čim je víc lidí, je větší legrace.Ne, že bysme si nevystačili, ale máme rádi společnost :o)) Koukala jsem na infodomeček a asi se sbalim a pojedu v lednu s kKačí na ten víkend pro maminky s dětma.Já se pobavim a Kačí tam pozná nový kamarády a ne furt s mámou, to je nuda :o)) Tak jo, mějte se krásně a Ali, nezapomeň na ICQ :o))) a Aničko, zavolej :o)) a Lydu a Lulu, mějte se pááááááááááááááááá |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
10.12.2003 18:15:56
Kde zase zůstáváš??????
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
10.12.2003 18:08:08
Tak konečně. Ptáš se, kdy syn začal s náma jezdit do hor. Bylo to od roka. Ale on byl od malička cestovatel, protože jsem byla s ním na cestách stále. Prvně jsem s ním bydlela v Rakousku.
Do těch hor to nebyl problém, jenom se spaním, což byla změna. Jinak budeš potřebovat nutně krosnu a jinak co uznáš, jako lékárničku a oblečení. Je toho pro prcka určitě dost. My jezdíme pravidelně do kaprunu, jezdí nás většinou víc - 3 rodiny s děckama. Ale nezávisle na sobě. Hodně se dalo podniknout i s prckem, túry nejsou problémem. A pak ještě máme psa a ten taky potom nechyběl - jsou mu 4 roky. Taky jsem uznávala víkendy, což nebylo tak náročné na balení, ale většinou jezdíme tak na 14 dní. Jednou, když byl syn dvouletý tak to taky pěkně odstonal. Byl to výlet na Grossclockner a ty změny udělaly svý. Pak měl vysokou teplotu a jelo se dokonce domů. Jinak jezdíme i lyžovat, to bývá úplně nej, protože ráda lyžuju. Myslím si, že bych nejela úplně s miminem, ale pak už se dá asi všechno. Pošlu nějaké fotky z hor, už je malej šikula. Má výdrž a sílu, prostě od útlého věku vytrénovanej........ Malá už usnula, i když dneska byla chudinečka tak špatná. Odpoledne taky spinkala a strašně se zapotila, což je dobře. Malej byl taky doma, protože je marod. Tak je opečovávám. |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
10.12.2003 11:54:35
Alice,
nezávidím Vám nemoc. My máme jen rýmu-už i já.A jsem pěkně naprdnutá-nesnáším rýmy. Blbě se mi ráno vstávalo a ještě ke všemu musíme malovat.Jak jsem už psala-chtěli jsme včera,ale nějak to nevyšlo.Nakoupili jsme pár dárečků a pak už se nám odpoledne nechtělo. Takže musíme dnes. Mějte se dnes kráásněě,pa pa |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
10.12.2003 11:10:23
chtěla jsem vám sem písnout k tématu, ale musím běžet, malá je marod, v noci měla vysokou teplotu a co spapká to zvrátí. Mějte se peekne
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
9.12.2003 20:29:34
Prosimtě s tim outdoorem to máme tak, že se prostě rozhodnem, seberem a jedem. Ještě před Šimonem to byly víkendy po Čechách, buď jsme jezdili sami stopem, vlakem, autobusem někam a paxme šli celej víkend někam jinam a odtamtud domu. Někdy jsme jezdili sami, někdy s kamarádama, zkrátka, kdo měl čas a chuť tak jel.
V létě teda spíš na podzim jsme jezdili na měsíc a někdy i víc do různejch krajů, někdo by řekl nehostinnejch, my jsme to brali jako kraje velmi pohostinné...:o)) a poučné. Teď to vidím tak, že Šimon obdrží spacák. My vezmeme jeden krosnu na dítě a pár věcí pro dítě, a druhej bágl se stanem jídlem a pár věcma pro nás (moc toho člověk nepotřebuje, když musí sbalit dítě a nechce se s tím tahat) a vyrazíme no. Kam dojdem, tam sebou plácnem a když nikam nedojdem, tak odjedem domu... Té přece jednoduchý!!! Tady jseš odevšud za pár hodin doma. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
9.12.2003 20:18:47
jo a Kačka má zub jen tak tak.Üplně tu mrchu cejtim přess dásničku.Chudinka moje, taky nemá nic moc náladu, ale jde to.Je to tulítko, tak papapapa
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
9.12.2003 20:17:27
Ahoj Ani, to se dalo čekat, ta rýmice, je to pitomý, tak to nějak přežijte :o))Zavolám
Alice a Lydu, jak to máte s tim outdoorem.Docela by mě to byvilo a tátu taky.Byli jednou od meka a chytlo ho to, jenže nemáme partu lidí, co by do toho šli s náma a já myslim, že jen tak ve 3 to si člověk tak neužije.Jak jezdíte?S kym jezdíte?Kolik lidí je na to nejlepší?a tak. Lydu vy asi jen tak rekreačně, že jo?Nebo jezdíte taky s partičkou a po nějakejch složitejch terénech?A z toho auta si nic nedělej, my měli auto rok a já nacouvala do příkopu a promáčkla práh!!! Chlap, co mě vytahoval mi řek, že tady může couvat jen blbec, nebo ženská a že si mám příště popojet někam, kde je to osvětlený.No jo, teď už to vim .o)))A okap se spravíííííííííí Tak pa čarodějky :o) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
9.12.2003 19:51:38
Tak dneska je den blbec, to teda jo. Byli jsme na kontrole na rehabilitaci a tam vzkaz 9. 12. pro nemoc rehabilitace odpadá. No dobře. Je mi blbě. Na silnici potkávám samý blby, manžel je nemocnej s okem (tradičně...) a já blb nabořím okap u garáže, protože najednou mám místo mozku vzduchovou bublinu a spletu si pedály. Chápete to??? Připadám si jak cvok...
Tak to na úvod. Podařilo se mi koupit pěkný botičky z druhý ruky, tak mám docela radost. A taky jsem nakoupila v IKEA pár dárečků, tak už se mi to pěkně schází dohromady. Aničko někdy pracuju doma. Dělám webový stránky, grafiku, sázím knížky, brožurky, plakátky. Když se něco namane. Teď mám na krku prezentační CD pro nějakej statistickej kongres a nemám ani nápad ani čas.. :o)) Naštěstí mě moc nehoněj. Alice, kdy jste začali malýho tahat po horách??? Já sice nemám úchylku vyloženě na hory, jsem spíš přes expediční cestování. Zajímalo by mě jak to snášel, co jste pro to dělali, jaký jste mu pořídili vybavení a tak. Zkrátka jaxte mu to zpříjemnili a jak on a vy jste to zvládali??? Já chci začít zatím jen různejma víkendovejma výletama po čechách s batohem a stanem a spacákem, a pak pokud budou peníze, vyrazit i dál. |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
9.12.2003 18:59:11
Ahoj maminy,
tak dneska jsme měli malovat,ale nějak to nevyšlo. Ale zítra už určitě. Filip má rýmu-chudáček-tečou mu nudličky a je mi ho moooc líto. Alice,už jsem shlídla tvoje-vaše fotečky-jsou krááásnééé. A ty mrcho, ten barák,jak já Vám závidííím:-)) Ale co,někdo se má tak,jiný zase onak... Nemyslím to ve špatném. Jdu koupat a stříhat(musím jen rychlovku) a pak papat a uspávat toho našeho maroda. Večer se na Vás juknu,.buď tu budete nebo budu mít zase smůlu. Páčkooo |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.