| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 1746  [Dalších 626 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
11.12.2003 22:30:48
během 2 spacích hodin, se Šimon asi 3x vzbudil, nechce spát, rýmáky z něj lítaj.. mě bolí v krku a jsem unavená. ŽE by náš ukašlaný chlapeček na cvičení. Já si asi picnu. Tak to budou super vánoce. Já se budu ploužit, Šimon protiva, má přijet moje máma s bráchou..., to si to s námi užijou.. jo jo...
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
11.12.2003 22:02:52
Ahóóóóój! Měla jsem absenci, tatínek mě nechce pustit k PC (celý den a skoro celou noc maká u PC),ale dnes si šel zahrát fotbal, tak jsem jen musela uspat Filipíďu a jsem tady.
Taky trošinku marodíme, Filípek má průjem. Doufám jen, že to nebude střevní chřipka. Mohlo by to souviset s těmi jeho zlobivými zoubky.:-(
K tomu vašemu cestování. Můj muž takhle cestoval od svých patnácti, ale postupem času se posunul trochu jinam. Od svých cca dvaceti jezdí do skal a horoleze, resp. "skaloleze".:-) Už sedmý rok jezdím s ním, sice nelezu, ale dokážu ho v případě nouze jistit. Jen nám trošku zkřížila plány chaloupka, kterou jsme před dvěma lety koupili právě proto, abychom do skal měli blíž a zatím tam jen a jen makáme a pomalu není ani čas si dojít do lesa.:-(( Teď už se Dušan (můj muž) těší, až příští jaro vyrazíme do skal s Filípkem a nejraději by mu už před jeho narozením koupil první lezečky..:-))) Kdybyste měla některá zájem vyrazit na jaře za pěkného počasí s námi na kukačku do skal(třeba Renda?), tak to moc uvítáme.
Ali, Tvé fotky jsou báječné. Máš moc pěkné děti.:-)
Já se s vámi dnes rovnou rozloučím. Zítra jedeme ráno na chalupu, tak jdu balit. Vracíme se v pondělí, tak se na vás budu zase těšit. Užijte si stříbrný víkend. Papapapapa.
lydushe + 3 háďata 3538
11.12.2003 21:35:43
No jó, já než se sem dopotácím... řikám manžel se se mnou rozvede, jestli tady budu věčně věkův vysedávat.
Šimon začíná mít nějakou rýmici, je to na pytel. Doufám, že zůstane u těchhle nudliček, protože homeopatika nehomeopatika stejně s tím bojuje 14 dní až 3 neděle.
Jo a vy noční sovy, já tady většinou končím kolem jedenáctý. V půl jedný už sem fakt nelezu.. :o))
Holky nemáte někdo nějaký zkušenosti s pracovním právem??? Mý mámě se zbláznil totálně zaměstnavatel a do pracovního řádu jí zařazuje i vymezení pracovní náplně, kterou nemá ve smlouvě. Nevím jak jsou si ty tyhle dva dokumenty nadřazený nebo podřazený. Nevíte?
Dneska jsme byli ťapat a Šimon toho ušel, až jsem koukala... :o))
ALICE & V-24.8.2002
  • 
11.12.2003 20:32:55
Kde jste všichni??????????????
ALICE & V-24.8.2002
  • 
11.12.2003 18:02:38
Aničko, tak já jsem tady ta sama samotinka.........
Co máš mamče za dárek k narozkám, já jsem tak zvědavá, ale inspirujte.

Rendo, kde jsi???????????????????????????????????????????????????????????????

Lydu, to nic, takové dny mívám často, připadá mi, že stále častěji. Je to normál????
ALICE & V-24.8.2002
  • 
11.12.2003 17:45:34
Zase jsem to psala a nějak to zmizelo, to jsem šikula.
Malá už je na tom lépe, sice je unavená a polehává, alespoň nemá teplotu.
Já jsem dneska nakupovala nějaké dárky ještě na vánoce, protože se nám tak blíží. Pak jsem koupila u lidla nádherný fotorámeček galerii-pro mimíska. Jen jsem to chtěla švagrovce jako dárek k narození mimi a nakonec jsem jednu vzala i sobě.
A kde je cinda, nějak nám zmizela, nebo se mi to zdá...
Anička+Filip 13825
10.12.2003 22:20:22
Zase tu nikdo není-no,já se z toho asi zblázním....

No nic,
musím se pochlibit-už máme vymalováno(teda já jen uklízela-nemalovala) a pak jsem utekla pryč,s malým na kafčo(s kamarádkou) a pak jen s mamkou (musely jsme k doktorovi) a nějak se nám nechtělo dom,tak jsme zašly do pizzerky,pak trošičku po dárečkách(takže mám další),no a dom jsme dorazily až v sedum.

Máme krásně bílou a čistou kuchyň (vymalovaná):-))

Ali,
držím palečky,aby jste byli co nejdřív zdraví:o)))

A Lydu,
já ti nevím,ty máš opravdu tyhle poslední dva dny pech:-((

A co Lucka???Kdepak jsi se ztratila???

Rendo,
neboj,zavolám:-))
Mohly bychom třeba v pátek na kafčo,co????

Holky,
zítra má moje mamule narozky-už se těším-jdeme k nim na papko a na gratulačku.

Tak se mějte krásně a užívejte vánoc
pa pa A.
lydushe + 3 háďata 3538
10.12.2003 21:28:42
A vy co jste nemocný se brzo uzdravte, ať nudličky netečou a dobre se vám spinká! Taky to nemám ráda...
Jenže dneska jsme byli cvičit a ta naše "cvičitelka" měla s sebou svýho chlapečka s pěkným průduškovým kašlíkem, kterej se ve 4 nerozpakoval chrchlal tam mezi ty mimina, aniž by si dal aspoň ruku před pusu... To mě docela štve, snad to nechytnem.
A JÁ UŽ MÁM SKORO VŠECHNY DÁREČKY HURÁ!!!
A pokračování dne blbec pokračuje. Manžel doma s okem, musela jsem ho někam odvézt a lup ho, neuměla jsem vyjet z garáže. Už 100 let se mi nic takovýho nestalo a teď zas. Mám vždycky strašný nervy, když mám vézt chlapa. A přitom si myslim, že to auto docela zvládám, ale když ho vezu, mám pocit, že bych si měla obě ruce urazit. A taky nám dneska umřela naše osmačice Růžena. Nějak nežrala, já si toho nevšimla. Nebo jí ten její nepustil k misce a ona totálně vyhubla a chcípla. Teď bude Hubert truchlit po ní. Uvidíme jak to dopadne. Je dneska celej den špatnej... Tak držte palce.
lydushe + 3 háďata 3538
10.12.2003 21:22:53
Hm tak to my to s tím cestováním měli trošku nahnutý. Jak se Šimon narodil koncem srpna, než jsme se vzpamatovali a rozkoukali byl tady hluboký podzim, pak zima. Nechtělo se mi někam vyjíždět s mrňouskem, takže jsme občas jezdili k mámě. No a z toho v podstatě trošku vzniklo asi to, že nemá moc rád jiný prostředí a změny. Na jaře jsme byli na Šumavě, podnikali jsme pořádný vejlety s kočárkem a se šátkem. Ještě pořádně neseděl, tak krosnu na záda jsme jen tak zkoušeli na chvilinku. Blbý bylo, že v Boubíně se s kočárem moc nedalo.. :o)) A Šimon v něm dýl jak 3 hodiny nevydržel. Takže jsme to plánovali přes jeho spaní a připočítali k tomu co vydrží ty 3 hoďky, takže kolem patnácti kiláků to i šlo.
No a letos jsme jezdili hodně na chatu, to jo. Jenže je to tam napůl staveniště a s lezoucím batoletem taky nic moc. Nicméně se chystám na koupi spacáku a příští rok jedem pod stan.
Snad ho naučím na nočník a nebudu muset vláčet tuny plínek....
Sháněli jste mu nějaký boty nebo bundy nebo tak???
Jinak já na víkendy balím skoro to samé jako na 14 dní. Teda pro sebe. Pro Šimona to bude jiná. Tomu nemůžu vzít 1 tričko a kalhoty jako nám... :o((
Uvidíme, co se z toho vyvrbí. Každopádně ho hodlám trénovat a tužit co nejdřív. Když jsme ten první rok propásli.
Renda a Káťa 11190
10.12.2003 19:18:25
Alice, a promiň tuhle otázku, ale zajímalo by mě, jak se říká zdrobněle všem třem u tebe doma??Jak říkáš muži a malýmu? a Vanesce.Má to nějaký zkrácený formy???
a Vanessa je moc krásný s tim vašim příjmením fakt :o))nádhera
[<<Předchozích 1110] Názory 11111120 z 1746  [Dalších 626 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.