Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
8.12.2003 21:52:55
JO 1 MEGA!!!! 1MB!!! jinak zešílim. Alice ty fotky musim smáznout, aniž bych si je prohlídla. Omlouvám se, ale já to tu jinak budu stahovat 3hodiny...
|
|
|
8.12.2003 21:51:51
Jo tady je obrázek jak vypadá ten ježek jenže je tak kůň.
http://www.wtoys.cz/images/kunkol.jpg A až mi něco budete posílat, tak maximálně |
|
|
8.12.2003 21:49:13
Tak vidim holky, že jste si to užili. Fotky jsem se snažila skouknout, ale mám tady ještě nějakou práci, tak moc nestíhám. A to tu mám ještě zakázku na kterou jsem se ani pořádně nepodívala. Mám z toho už výčitky svědomí. A manžela zanedbávám a vůbec.. hrůza!!! Jestli on mě brzo nezbije a nehodí počítač z okna...:o))
Jináč dárky jo: Dneska jsem koupila výbornou knížku: O krtkovi, který chtěl vědět, kdo se mu vykakal na hlavu. Dostane jí brácha. Malá obrázková, vtipná. Jinaxem vyrobila babičkám a dědečkům ty kalendáře se Šimonem. Brácha dostane tričko zn. Uax. ŠImonovi jsem koupila takovýho cyklistu na tyči, na tlačení. Prodává se taková kačenka nebo tučňák, tlačíš to a na kolečkách to má gumový nožičky a ty plácaj. Pak takovýho dřevěnýho ježka s dírkama a tužkou na provázku a ta tužka se dá provlíkat těma dírkama. Tchýni toho moc nemám spíš kupujem společný dárky tchánovi a tchýni. Moje tchýně je odchovaná na mejdlu s jelenem a v lepším případě šeříkem, takže se jí zavděčím celkem vším možným. OBčas jsem jí kupovala řasenku nebo nějakou blbost, hrneček a tak. Manžel dostává tradičně kalednář Honzy Volfa, pak většinou něco z Hudy sportu, pořádný ponožky, rukavice. Teď jsem tam viděla božský šátky na hlavu.. moirový tričko a tak. My jsme úchylové do outdooru. Jináč ještě pomaluju nějaký svícínky nebo hrnečky a bude to. S našima penězma to letos je dost na nic, takže to budou dárky opravdu jen symbolický. |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
8.12.2003 21:22:16
Tak jsem rozeslala fotky, snad všem. Jestli někomu nedojdou tak mi písněte a napravím to.
Rendo, ty opravdu pečeš, a s kým já tady budu. Tak jdu taky na cukroví |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.12.2003 18:55:07
Lulu, doufám, že ti z toho nespad poč, takovejch fotek !!!!!!!!! Ale mrzí mě, že nemám žádnou fakt jako exclusive. Tak příště.Já teď asi budu mít čas zase až k večeru, protože babí odjela a já musim začít taky s tim cukrovím.Takže místo netu, budu u plotny.
Další srazík bych udělala po novým roce, co vy na to????? Nebo si udělejte spicha bohužel beze mně.Vánoce za dveřma a vy máte všechny všechno hotovo.JEN JÁ NEEEEEEEE!!!!!!!!!!! Tak papapapapapa Jo a já to dělala když Kačkač spala, tak tam nejsou nic moc popisky, tak když vás k nějaký fotce něco napadne, tak sem s tim :o) Ali, šup šup, už jsme napnutý :o)))))))))))))))))) |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
8.12.2003 18:38:32
Tak vám to úplně závidím, fotečky jsou móóóc krásné. Jsem ráda, že se to vyvedlo.
Jdu poslat ty fotky, ať taky víte jak vypadáme. |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
8.12.2003 18:32:21
Nono, zase to nepřeháněj s tím sypáním si písku na hlavu..:-)) Já jsem neschopná. Příště nahlásíte přesno adresu, v mapách se (myslím) orientuju.
|
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
8.12.2003 18:28:45
No to si fakt skvělá, takhle rychle!!!!! Fotky jsou móóóóóc krásný!!
Bylo to fajn. Fíla mi hned potom v autě usnul, asi se nějak utahal..:-)))), tak jsme jeli domů. Kdy navrhujete srazík v pěti, resp. v deseti? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.12.2003 18:28:09
Tak holčiny, srazík byl super, pěkně jsme prťata okoukli, porovnali, přeměřili a bylo.Zase se mi potvrdilo, že to vlastně všechno říděj ty potvůrky, protože my, teda aspoň já, jsme za prckama furt lítali.Kluci byli za andílky a Kačaba zase za ďáblici !!!ach jo.Příště je musíme přiotrávit, aby krásně hajali a my mohli pokafrat a drbat a tak vůbec.
Taky se omlouvám Lulu ještě jednou, že jsem prd navigátor a ona Chudák kvůli mě 2x!!! zabloudila !!!!!!!!Fakt to příště musí organizovat někdo jinej :o)))))))))))))))) Já jen dojedu, kam se mi řekne. Tak jo, mějte se fajně a napište, jak se vám líběj fotečky. papapapa |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.12.2003 16:43:12
tady to máte :o)))
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.