Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.12.2003 10:56:07
jo a ty hračky z nema jsou povedený, my se s nima koupeme a chybí nám želvička, tak doufám, že jí táta zejtra donese :o))
Mě se hrozně líběj ty plyšový, naposled byl méďa půůůů, a ty má Kačka na háku, ale líběj se mě, ňuňuňu :o)) tak jo, papapapapapapapapapa a na fotky se moooooooooooooooooooooc těšim |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.12.2003 10:53:06
tak pro mamku to mám vymyšlený,
Laky na vlasy, ty mega, mega velký, zvládne jeden za měsíc :o)) kožený rukavice Kabelku, teď jí odešla (naštěstí pro mě) a novou sedačku, rozkládací, na tu jí přidáme. a to je vše. Martinovi, zatím, jsem vymyslela diář (kupuju ho každej rok, potřebuje ho do práce, tak to vlastně neni dárek) pak tašku, na papíry, diář a notebook. pak nějaký oblečení, tričko, to už mám od adidasu, asi slipy, CD s nějakým jazzem a to přenosný zařízení na cd do auta, má nový radio, tak aby to tam měl kde mít. a pak nevim, chtěl by přeskáče, ale nevim, jestli na ně budu mít, asi je koupíme s tchýní na půl. takový uhozený dárky, ale mě fakt nic nenapadá.Fakt mi teď přijde, že mu kupuju věci, který potřebuje a ne to, z čeho by měl radost :o(((((( |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
8.12.2003 10:44:30
Taky se budu dneska večer snažit poslat fotečky, tak se těšte, fotoalbum ještě nemám.
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
8.12.2003 10:40:22
Jo a taky mi napište co kupujete ostatním, třeba mamce. Já taky nic nemám ani pro manžela, tchyni nic kupovat nebudu asi.
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
8.12.2003 10:38:07
Ahoj Rendo,
většinou do Jihlavy. Když jsem tam bydlela tak jsem tam se synem byla taky alespoň 2x v týdnu. Je to tam pěkný, a teď už si tam zvyká i malá. To víš, ani v jihlavě není víc možností, kde by třeba byl dětský koutek a tak, takže i na to je to tam fajn. Když jsem v Brně, tak zajdeme tam a v Rakousku taky vždycky, protože to malej už přesně ví, kde při cestě musíme zastavit. Jo Happy meal láká na ty hračky, ale co dětství maji jen jedno, tak proč ne. A někdy tam jsou docela blbosti, ale na mikuláše tam měl žraloka a svítí mu oči, to malou nadchlo víc než nějaká drahá hračka z obchodu, a pořád ho pusinkuje. Mějte se holky kráááááásně, dneska je i venku krááááááááásně |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.12.2003 10:34:01
Lydu, můžu dotaz???Co kupuješ manželovi a tchýní?Já nemám inspiraci, takovejch let jsme spolu a mám pocit, jako bych mu už koupila všechno???? A s tchýní nejsme 2x kámošky, tak tam fakt nevim, když se nakupuje někomu jen proto, že musíš, tak se blbě vybírá :o).
Tak papapa |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
8.12.2003 10:31:33
Alice, kam jezdíte do meka???do jihlavy????Jaký to tam je????to víš, ztrávila jsem tam sedum let a sedum měsíců těhotenství, tak mám úchylku na mekáče :o)))))))))))
|
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
8.12.2003 0:35:27
Nějak mám ten počítač dneska línej. Už jsem si dávno myslela, že tu nikdo není a teď už tu asi fakt nikdo nebude. Jdu taky spát. Dobrou, berušky.:-)))
|
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
7.12.2003 22:53:53
Lydu,
ty jsi tak šikovnááá:-)) Já jsem upekla jen rohlíčky a na ostatní prdím. To jsem chodila k našim a pomáhala mamce (s pečením) a pak si pár kousků odsypu. Ale nijak mi to neva,protože vánoce budeme trávit na chatě,kde budou i naši a kde bude všechno:o)) Tak holky, myslela jsem,že Vám pošlu fotečky,ale já nemám skoro žádné,v tak malém provedení,aby mi to rodinka vzala.Takže smolík:-( renda a Lucinka mě a Fildu uvidí zítra.naživo a až budu mít nafocené další fotečky(samozřejmě v malém provedení),tak Vám je sem hodím:o)) Jinak, v ikonce je kousíček mého andílka,který byl dneska extra protivný(což normálně nebývá).Už jsem Vám to semka psala,ale nevím,jestli jste si to pročetly??? |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
7.12.2003 22:52:49
Taky vám holky moc moc moc přeju ať se vám to zítra líbí, dětičky ať nezlobí. Já byla s malou na toho mikuláše u mekáče, miluje hranolky.
a pro dnešek se s váma looučím, protože jdu na cukroví a do hajan, výjimečně brzy. Taky malá hodně už povídá, hodně opakuje, jak jste na tom s mluvením??? |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.