| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 1746  [Dalších 586 >>]
Renda a Káťa 11190
8.12.2003 10:56:07
jo a ty hračky z nema jsou povedený, my se s nima koupeme a chybí nám želvička, tak doufám, že jí táta zejtra donese :o))

Mě se hrozně líběj ty plyšový, naposled byl méďa půůůů, a ty má Kačka na háku, ale líběj se mě, ňuňuňu :o))

tak jo, papapapapapapapapapa

a na fotky se moooooooooooooooooooooc těšim
Renda a Káťa 11190
8.12.2003 10:53:06
tak pro mamku to mám vymyšlený,

Laky na vlasy, ty mega, mega velký, zvládne jeden za měsíc :o))
kožený rukavice
Kabelku, teď jí odešla (naštěstí pro mě)
a novou sedačku, rozkládací, na tu jí přidáme.

a to je vše.

Martinovi, zatím, jsem vymyslela

diář (kupuju ho každej rok, potřebuje ho do práce, tak to vlastně neni dárek)
pak tašku, na papíry, diář a notebook.
pak nějaký oblečení, tričko, to už mám od adidasu, asi slipy, CD s nějakým jazzem a to přenosný zařízení na cd do auta, má nový radio, tak aby to tam měl kde mít.

a pak nevim, chtěl by přeskáče, ale nevim, jestli na ně budu mít, asi je koupíme s tchýní na půl.

takový uhozený dárky, ale mě fakt nic nenapadá.Fakt mi teď přijde, že mu kupuju věci, který potřebuje a ne to, z čeho by měl radost :o((((((
ALICE & V-24.8.2002
  • 
8.12.2003 10:44:30
Taky se budu dneska večer snažit poslat fotečky, tak se těšte, fotoalbum ještě nemám.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
8.12.2003 10:40:22
Jo a taky mi napište co kupujete ostatním, třeba mamce. Já taky nic nemám ani pro manžela, tchyni nic kupovat nebudu asi.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
8.12.2003 10:38:07
Ahoj Rendo,

většinou do Jihlavy. Když jsem tam bydlela tak jsem tam se synem byla taky alespoň 2x v týdnu. Je to tam pěkný, a teď už si tam zvyká i malá. To víš, ani v jihlavě není víc možností, kde by třeba byl dětský koutek a tak, takže i na to je to tam fajn. Když jsem v Brně, tak zajdeme tam a v Rakousku taky vždycky, protože to malej už přesně ví, kde při cestě musíme zastavit. Jo Happy meal láká na ty hračky, ale co dětství maji jen jedno, tak proč ne. A někdy tam jsou docela blbosti, ale na mikuláše tam měl žraloka a svítí mu oči, to malou nadchlo víc než nějaká drahá hračka z obchodu, a pořád ho pusinkuje.
Mějte se holky kráááááásně, dneska je i venku krááááááááásně
Renda a Káťa 11190
8.12.2003 10:34:01
Lydu, můžu dotaz???Co kupuješ manželovi a tchýní?Já nemám inspiraci, takovejch let jsme spolu a mám pocit, jako bych mu už koupila všechno???? A s tchýní nejsme 2x kámošky, tak tam fakt nevim, když se nakupuje někomu jen proto, že musíš, tak se blbě vybírá :o).

Tak papapa
Renda a Káťa 11190
8.12.2003 10:31:33
Alice, kam jezdíte do meka???do jihlavy????Jaký to tam je????to víš, ztrávila jsem tam sedum let a sedum měsíců těhotenství, tak mám úchylku na mekáče :o)))))))))))
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
8.12.2003 0:35:27
Nějak mám ten počítač dneska línej. Už jsem si dávno myslela, že tu nikdo není a teď už tu asi fakt nikdo nebude. Jdu taky spát. Dobrou, berušky.:-)))
Anička+Filip 13825
7.12.2003 22:53:53
Lydu,
ty jsi tak šikovnááá:-))
Já jsem upekla jen rohlíčky a na ostatní prdím.
To jsem chodila k našim a pomáhala mamce (s pečením) a pak si pár kousků odsypu.
Ale nijak mi to neva,protože vánoce budeme trávit na chatě,kde budou i naši a kde bude všechno:o))
Tak holky,
myslela jsem,že Vám pošlu fotečky,ale já nemám skoro žádné,v tak malém provedení,aby mi to rodinka vzala.Takže smolík:-(
renda a Lucinka mě a Fildu uvidí zítra.naživo a až budu mít nafocené další fotečky(samozřejmě v malém provedení),tak Vám je sem hodím:o))

Jinak,
v ikonce je kousíček mého andílka,který byl dneska extra protivný(což normálně nebývá).Už jsem Vám to semka psala,ale nevím,jestli jste si to pročetly???
ALICE & V-24.8.2002
  • 
7.12.2003 22:52:49
Taky vám holky moc moc moc přeju ať se vám to zítra líbí, dětičky ať nezlobí. Já byla s malou na toho mikuláše u mekáče, miluje hranolky.
a pro dnešek se s váma looučím, protože jdu na cukroví a do hajan, výjimečně brzy.
Taky malá hodně už povídá, hodně opakuje, jak jste na tom s mluvením???
[<<Předchozích 1150] Názory 11511160 z 1746  [Dalších 586 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.