Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
7.12.2003 22:45:27
Lucy,
jestli tu jsi,tak je to prima:-) Já bych ti mohla poslat foto-nevim,zda najdu sebe,ale alespoň malýho. Už ti Renda popsala cestu??? Srazík je u mekáče-teda doufám.?. |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
7.12.2003 22:43:48
Taxi to holky zejtra užijte, já už jdu chrnět. Zase jsme byli trošku po dárkách, něco málo nakoupili. Douklidila jsem kuchyň a teď jdu ještě vyndat poslední plech s kokoskama z trouby a hurá do hají.
Šimon dneska zlobil jako čert, takže toho mám nad hlavu. Jen si všímám, že když někde jsme tak je miloučkej přemiloučkej veselej a způsobnej chlapeček a doma řádí jak černá ruka... Dneska bavil prodavačky asi v 5ti krámech, zatímco já vybírala dárky... Jo a máme taky hotovej sklep, takže jsem přestěhovala půl kuchyně do sklepa (marmelády a okurky a zásoby a tak), takže hurááááááááááááááááááááááá hurááááááááááááááááá hurááááááááááááááááá! A sníh Šimona teda nijak extra nevzal.. škoda. Tak dobrou. ¨ ps. prodávám bačkůrky 22 co Šímovi moc nesedí, jsou úplně nový, hnědý, nepotřebovaly byste některá??? |
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
7.12.2003 22:37:49
Jo, já teda trefím, díky za emilky. Ale jak se poznáme? Já jsem teda zkoukla Kačenčiny fotečky-mocmocmoc hezký a našla jsem i tu společnou, takže pokud si, Rendo zásadně nezměnila visage, tak bych vás snad mohla identifikovat.:-))) A co Aňu?
A kde se tam sejdeme? Nebo už budeme volat? |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
7.12.2003 22:28:42
Ahojky holčiny,
jste tu nějaká????? Zítřek platí-jsem zvědavá jak to dopadne.?. A je škoda,že Alice a Lydunka nemohou dorazit:-( Ale to se pro příště napraví:-)) Alice, jak Ti závidím-baráček,ale hlavně to,že máš zahradu,kde můžete být.My jsme v paneláku:-( A,že už máte snížek:-) |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
7.12.2003 21:06:38
HOLKY A VEMTE FOTKY, VŠECHNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAKO ZE SVATBY A S PUPIKEM A PEJSKA A KOČIČKY A TAK:O))))))))))))))papa |
|
7.12.2003 21:05:07
My jsme s naší čubinkou taky dost trpěli, takže rachejtle nenávidím dodnes, i když je už chuděrka skoro hluchá a je jí to fuk.:-((( Ale předtím jsme tam s ní jednou byli (jen jednou, protože chaloupku jsme koupili v r. 2001) a byla náramně spokojená. Jen s tím topením je u nás taky problém. Máme kamna na tuhá paliva, a to v každé místnosti a protože mi vadí, jak smrdí uhlí a je z něho prach, tak musíme v noci vstávat a přikládat.:-(( A vůbec je to tam zatím tak trochu stavba, takže s Filipíďou to je trošku opruz, ale fakt to stojí za to.:-)))
Zítra už se moc těšíme! |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
7.12.2003 20:35:18
Tak to náš hafan je na tom stejně, taky se strašně bojí a vyvádí. Když byl v Jihlavě tak si užil, tady doufám bude klid. V Jihlavě rachejtle byly každou chvilku, ale silvestr z toho byl nejhorší.
Ale malá je nadšená, nedávno na Martina byla na ohňostroji a prostě nadšeně všechno pozorovala a ještě doma čučela nahoru a ukazovala. Prostě se jí to moc líbilo. To malej, když byl v jejím věku tak se bál. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
7.12.2003 20:28:21
Lusy, to se máte, že jedete na silvestra na chaloupku, to mi taky chtěli, dokonce kvůli nám udělala tchyně topení v celým baráku za 150!!! ale háček je v tom, že to přez noc vypíná a už v říjnu jsme měli problém ráno to roztopit.Museli jsme v noci zapínat přímotopy, takže v zimě se tam neodvážim s tou holkou jet.Hlavně jsme tam chtěli kvůli čubikovi, protože se celej silvestr nevyčůrá.Je od první rachejtle v křeči až do rána a musim jí dávat prášky.Má nemocný srdce, tak aby mi neumřela.Takže další rok v blbý Praze.Nejradši bych, kdyby to policajti pokuovali a mohlo se až od určitý hodiny.Ale to by asi bylo omezování, jenže co ty pejsci, co skončej v útulku a jsou zblblý chudinky....No nic, sem se zas rozjela.
Luco, napíšu ti mejlík, jak se sem dostaneš, jo???papa Ali, já myslela, že nejdeš na Mira, tak to sorry:o)) Tak holky ahojky a pište |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
7.12.2003 20:18:29
Ahoj, já myslela jako zítra, že nemůžu, snad příště. prostě nejde to, ale budu na vás móóóc myslet a vy mi dáte vědět.
Na fotky jsem včera právě úplně náhodou najela, protože jsem koukala na poslední a ejhle Kačenka. Jinak si malá ten první sníh užívá, dneska byla venku až až. Hnedka ráno se mnou, jak jsem už psala a odpoledne jsem jí musela budit, protože by snad celý den prospala. To u ní není zvykem. Pak se jelo do Jihlavy a zase byla venku. Pak mamka hlídala a jelo se na nákupy. Pak ještě pořád něco stěhujeme. |
|
7.12.2003 19:55:25
Ahoj, ahoj, ahoj! Konečně mě kluci pustili k počítači.:-)
Zítra pojedu na srazík určitě. Jen nevím, kde je v Hostivaři Spar. Japasetamdostanu? A co Alice? Pojedeš? Rendo, my máme taky chaloupku! Roubenou, hezoučkou a pořád tam makáme.:-( Je mezi Semilama a Jilemnicí, na rozhraní Jizerek a Krkonoš. Příští pátek tam jedeme, půjdeme na jarmark a potom se tam chystáme ještě na Silvestra. Už se moc těšíme na sníh. Doufám, že bude!!!! Pejska máme taky-čubu a je jí 14 let, ale nemá ráda děti, tak je už na furt u mojí mámy. Taky byla dloóóuho mým prvním miminkem:-). |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.