Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
6.12.2003 19:10:24
ale ne, jsem tady, Lydu mi nepíše, malej asi lumpačí a o předkožce se s váma byvim nemůžu.A víte, že to byl jeden z důvodů, proč jsem si přála holčičku??Moji oba bratranci maj za sebou ne přímo obřízku, ale užili si.Já bych byla fakt nepříčetná, kdybych za to mohla já, kdyby se něco stalo.Nejhorší je, že všichni doktoři maj stejnou školu a nejsou schopný se v těhle věcech schodnout.Ono se řekne, začněte stahovat pomalinku a co nejdřív, to řekli kamarádce, ale některýmu chlapečkovi to prostě nejde.Sousedcs zas doktorka řekla, že s tim nemá nic dělat do 3 let a vyšlo to.Je to asi mimi od mimi.
A taky jsem dneska pekla koláč, s broskvema a drobenkou a je dost sladkej, tak doufám, že ho sní mamka a manžel až se vrátí. A taky jsme byli venku a Kačce byla zima, pořád si sahala na obličej a kňourala a........... prostě blbej vítr. Lucko a Aničko, mám s váma počítat to pondělíčko??? Lydu a Alice, nechce se vám taky????????? papa a hezkej večer |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
6.12.2003 18:47:04
zase tady nikdo není, že by nám Renda odešla na chat. Snad nééééééééééé!!!!!!
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
6.12.2003 14:43:55
jo prostředí dělá taky hodně. My máme u doktorky, kam s malou chodím super prostředí, všechno nové a moderní. Spoustu obrázků a dostatek hraček k zapůjčení, časopisy pro větží děti a pro maminky k nakouknutí. Ideál. Ale, když jsem chodila na klobky tak to byl děs. doktor jezdil z Brna, pravidelně opožděně, čekalo se, pak byl vzteklej a o poznámkách ani nemluvím. Chodba bez obrázků, otevřená okna - zima, děs. Naštěstí už tam nemusíme. Někdy toho musíme hodně vydržet. odcházím na saunu, večer za váma juknu.
|
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
6.12.2003 14:25:58
No jo s těma doktorama je to prašť jako uhoď, alespoň jsou na jiným místě. Horší to bylo v porodnici, kdy přišla jedna sestra, řekla děti se musí budit na kojení, další řekla, že se nesmí budit na kojení a bylo. Některý holky z toho měly pěkně hlavu v pejru.
Já bych toho pindika asi nechala jak se to vyvrbí. No a s tím očním nebyl to hezký pohled, ale zase co se dá dělat. A sestřičky byly milý, ještě se mi omlouvaly. Naštěstí jsme vůbec nikde ani nečekali, jen než zaberou kapičky na roztažení panenek. Mají tam i hernu a přebalovací místnost a obrázky na chodbách, tak se ten čas dal trávit poměrně příjemně. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
6.12.2003 13:20:04
Ahoj Alice, jak se máš???Jak bylo v jihlavě???My mikuláše nestilhli, protože Kačka prospala celý odpoledne
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
6.12.2003 13:19:12
ahojec.
Lydu, máš tam ICQ, musíš si mě autorizovat :o)))pak napísááááám.A teta, jaký výlevy?????????? :o)))))), sranda muši bejt ne? S tim očním, to je tragedie a vůbec všechny tyhle dětský vyšetření.My byli ve 4 měsících na očnim kvůli ucpanejm kanálkům a to byl děs, jak se vztekala berunka.Chtěli nás poslat na vyplachování, nebo proražení a pak mi jedna doktorka řekla, že se na to mám vyprdnout, když je takhle malá a mám jí to zkusit masírovat a když se jí to do roka nedá do kupy, tak pak to začít řešit.A NAŠTĚSTÍ, se to upravilo.Pak nám taky jednou odebírali krev a já bulela jak malá holka, ak jí tam drželi, že měla na rukou otisky a jak se vzpírala a řvala tak, že se nemohla nadechnout, no hrůůůůza.Už nikdy.A ty sestry nebyly dvakrát milý.Ještě jí jedna říkala, nono, ty si nějaká hysterická!!!!!!!!!!!!!!!V 9ti měsících jo.Nechápu, proč to ty ženský dělaj, když je to nebaví.To sem se zas rozjela, pardon.Tak jo holky, mějte se fajn Ani, tak v 10:30 u intersparu????????????? |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
6.12.2003 13:18:07
Kde jste??????????????????????
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
6.12.2003 12:13:12
Jo a to oční ti teda fakt nezávidím. Jak jsem psala, byla jsem na tom očním pozadí se starším synem a byl to problém i pro něj v tomhle věku. Ach jo, jsou to starosti. Když byl malej roční tak jsem s ním absolvovala rentgen hlavy, a probíhalo to podobně, prostě děs. Na to teda nikdy nezapomenu.
|
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
6.12.2003 12:08:47
Tak jsem vás nechala ode mne trošku odpočinout a jsem zpátky, už jsem to nevydržela, co bych si počala, že jo.
Ne, vážně. Včera jsem byla v Jihlavě na akci pro děti a bylo to super. Malá byla nadšená snad nejvíc a to jsem si myslela, že to pro ní ještě moc nebude. Ještě díky za příspěvky ohledně předkožky, ještě se k tomu vrátím. Včera jsem semka jenom nakoukla, ale přijela jsem v noci, tak už jsem nic nepísla. A co vy, co včerejšek? |
| Anička+Filip | 13825 |
|
|
5.12.2003 22:59:45
Tak,holky
kde jste????? V ikoně je náš malej:-)) |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.