| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 1746  [Dalších 516 >>]
Renda a Káťa 11190
5.12.2003 12:32:02
jo a neni to přez tu stránku, ale budeš to mít v počítači a když ti napíšu, tak ti to zazpívá oou a dole se ti objeví ikonka obálky.Nemusí do netu vůbec lézt, teda jestli nemáte připojení přez telefon, to pak se musíš samozřejmně připojit :o)))
Renda a Káťa 11190
5.12.2003 12:23:50
tak když se ti bude chtít, tak je to hned na první stránce je červeně DOWNLOAD ICQ , na to klikneš,pak
červený ovál a v něm je žlutě taky DOWNLOAD ICQ a pod tim englishe version, zase klikneš, pak bude u zelenýho čtverečku fialově DOWNLOAD ICQ, zase klikneš a buď se ti otevře nabídka na instalaci, neo budeš muset ještě jednou kliknout na DOWNLOAD a pak už to pojede.Dáš OTEVŘÏT a když to po tobě bude něco chtít, tak dáš NEXT, pokaždý.Samo tě to povede.Vyplníš tam jméno, přezdívku a narozeniny, ale nemusíš, stačí jméno.A pořád NEXT.Až to bude, tak mi sem napíšeš, jaký jsi dostala číslo a já ti hned napíšu, jaaaaaaaaaa?????????????

tak pappapapa
Anička+Filip
  • 
5.12.2003 12:03:25
Rendo,já se zase až tak moc v počítači a netu nevyznám,tak nevím,jak bychom chatovaly(teda na tý stránce)-je v anglině a tu moc neovládám.
Ale určitě se to naučím a budeme tam.
Teď už musím běžet,přišla mi návštěva a jsem ještě v pýžu-ostuda.:-)
Ale ještě se vrátím-odpoledne
PAAAAAAA
Renda a Káťa 11190
5.12.2003 11:56:34
HELE aNI, MÁTE icq????????? MOHLI BYSME SI CHATOVAT A JE TO RYCHLEJŠÍ, NEŽ TADY PŘESRODINKU.JINAK JE TO www.icq.com
A jaký stránečky si myslela??????

Ataky je mikulda dneska tady na Toulcově dvoře, to bys měla taky blízko.A jsou tam zvířátka, Kačka je ze zvířat naprosto na větvi.

papapapapa
Anička+Filip
  • 
5.12.2003 11:41:29
Rendo,
ta stránka je super-už jsem si jí dala do oblíbených.
Máš ještě nějaké takto dobré stránečky???
Anička+Filip
  • 
5.12.2003 11:39:40
Ahoj Rendo,
na to ponocování jsem si nějak zvykla.
Víš,přes den moc doma nejsem,takže když večír dorazíme dom,tak koupeme,jíme a jde se do hajan-uspává tatínek a já dělám vše potřebné(např.praní,žehlení,příprava jídla na další den,atd...bez luxování-to dělám přes den),no a pak mám čas na sebe a pak na net.A už jsem si nějak zvykla.
A hlavně se mi poslední dobou blbě usíná,takže o půlnoci jsem jak když je den a jdu chrupat třeba až ve dvě,...
Včera jsem to přehnala-zasekla jsem se na TV a čučela jsem až do půl čtvrtý.:-))

Jinak taky přejem s Fildou krásnýho Mikuldu:-o
Renda a Káťa 11190
5.12.2003 10:46:56
HOLKY, přejeme vám s Kačkou krásnýho Mikuláše.Krásně si ti užijte.
(a ať vás někde neseberou :o)))))

papapapapapa
Renda a Káťa 11190
5.12.2003 9:28:39
Ahoj Aničko, ty si pěkná sovička, viď.Já sem vždy úplně grogy, když ta potvora straší do 11 a pak jsem líná jít dělat i mlíko a ty jsi ještě v 1 na netu.Jak to děláš, že to vydržíš, pak celej den s Filípkem.Jestli budeš tu energii prodávat, tak si na mě vzpomeň :o)))

A líbilo se ti na tý stránce něco?????? Docela pěkný věci, ne?
papapa
Anička+Filip
  • 
5.12.2003 1:09:40
Už je to v pohodě,už jsem tam byla...Tak dobrou
[<<Předchozích 1220] Názory 12211230 z 1746  [Dalších 516 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.