| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 1746  [Dalších 466 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
4.12.2003 12:44:59
Dneska výjimečně jdu přes den, abych vám sdělila, že můj synek mě v noci hrubě vypek. Píšu tady o tom jak spí celou noc a bla bla bla, žeéééééé, kážu tu jak na to a co myslíte. V 0.22 první výjezd. V 2:55 druhej výjezd, kterej trval až do 5:00. Takže jsem běhala k němu, mezitím se snažila usnout, přemluvit chrápajícího muže, aby nechrápal a když se mi to konečně podařilo, v 5:30 zazvonil zvonec a mého spaní byl opět konec, muž šel do práce a odcházel asi sto let a když odešel, vzbudil se Šimon a já myslela, že zešílím. Spala jsem sotva 4 hodiny. Takže to jdu teď napravit...
A už nebudu psát, o tom jak báječně spíme.. :o))
lydushe + 3 háďata 3538
4.12.2003 12:44:56
Dneska výjimečně jdu přes den, abych vám sdělila, že můj synek mě v noci hrubě vypek. Píšu tady o tom jak spí celou noc a bla bla bla, žeéééééé, kážu tu jak na to a co myslíte. V 0.22 první výjezd. V 2:55 druhej výjezd, kterej trval až do 5:00. Takže jsem běhala k němu, mezitím se snažila usnout, přemluvit chrápajícího muže, aby nechrápal a když se mi to konečně podařilo, v 5:30 zazvonil zvonec a mého spaní byl opět konec, muž šel do práce a odcházel asi sto let a když odešel, vzbudil se Šimon a já myslela, že zešílím. Spala jsem sotva 4 hodiny. Takže to jdu teď napravit...
A už nebudu psát, o tom jak báječně spíme.. :o))
Anička+Filip
  • 
4.12.2003 10:52:27
Nazdárek,holky,
dneska,´jak tak koukám jsem první jááááá.....:-)))
Ale moc dlouho tady nebudu...musím na tu děsnou poštu,víte.

Rendo,vím,že jsi koza-kozoroh,protože jsem jasnovidka.:-o
A v pondělí bychom klíďo mohli(s malým).Na kolíkatou bys to viděla???A kde je ten Mekáč???
Renda a Káťa 11190
4.12.2003 0:45:54
a vůbec, jak víš, že sem kozaaaaaaaaaaaaa??? kozoroh...19.1. tady mám všechno vědět jen jááá, ne??
Renda a Káťa 11190
4.12.2003 0:43:54
tak ty už si asi v pr.....čicích co?tak čus tumorouuuuu bejby
Renda a Káťa 11190
4.12.2003 0:26:35
nechoď pryyyyyyyyyč, já uspávala, ale nesmíš to říct holkám, že sem tady, páč já jim řekla, že už nikdáááá nepřídu.Všimla sis jak byly dneska vostrý? :o)))))))))

U nás je mekáč a nahoře se dá sedět a snad by tam ty dva řízkové nezdrhli a je tam i dětskej koutek, jenže pro starší.A já vim, že nespapal, jen náš malej soused, co je o 2 měsíce starší, Káťu bije a to já nesnáááááááááášim !!!!!!!!!!!!!Tak proto víš.A co to pondělíčko pondělí?
Anička+Filip
  • 
3.12.2003 23:47:43
Víte co,prdím na Vás a jdu brouzdat po jiných stránkách,když tady už ani jedna nejste...
Vrátím se až zítra.
Dobrou
Anička+Filip
  • 
3.12.2003 23:46:27
Jo,
a ještě se musím jednou pochválit,protože taky máme s malým kalendář....sice černobýlí (protože nejsme schopni koupit barvu),ale vypadá dobře.Udělali jsme jich víc (s mužem),takže jsme je rozdávali-babičkám a tááák....
A děláme to z CD(které bylo k foťáku),na kterém je toho strašně moc a je jen na tobě jak si vše vymyslíš a uspořádáš a uděláš
Anička+Filip
  • 
3.12.2003 23:43:23
A musím s taky pochlubit,
jak tady písáte o té knížce,tak my už jí máme taky.Teda malej ji dostane od našich pod stromeček-je to knížka,kterou dělal nějaký chlapík a jmenuje se "Filip a Eva v ZOO" (aby jste byly v obraze-Eva je má mladší ségra,a přesně jak psala Renda,tak je to pro dvě osoby).Je to krása,ale nevím,jnevím,jestli malej z toho bude tak vyjukanej jako my...:-))
A pak jsme ještě nechali udělat jednu,pro známí,a to je "KÁMASUTRA" a to je taky pěkná p...l.:-)))
Takže jen pochvaluji Alici,že ji chce taky koupit a samozřejmě Rendu,že už ji má

A kde jste?????To už chrníte,potvory????
Anička+Filip
  • 
3.12.2003 23:30:48
Ahoj Lucko,
to je dobrý,tak máme asi stejný rošťáky:-))
Ale až na to,že ten můj má jen pět zubů-opozdilec,ale šestý už je na cestě a chrápe celou noc(radši si ale na to zaklepu).
A barborku,tu musím taky trhnout,ne jen kvůli výzdobě...
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 1746  [Dalších 466 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.