| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 1746  [Dalších 456 >>]
Anička+Filip
  • 
3.12.2003 23:24:47
Ahojda ženský,
doufám,že tu ještě nějaká jste.....

Rendo,já bych taky toho sraza brala klíďo dopoledne,nebo teda spíš přes poledne(tak kolem 12h.),to Filip taky chrní??????

Jinak máš zase pravdu,jezdí sem i 154,a můj drobek,by tvou princezničku(koukla jsem na fotečky) určitě nespapal,ty kozo:-))
Jenom tady na Hájích není žádná kavárnička s dět.koutkem.
Já,když jdu s malým tady na Háje,tak jdu do pizzerky,jenže tam by museli(dětičky) být v kočárku-nemají tam ani židličky(pro děcka).
Tak nevím,jak to vymyslíme???U vás,na Zahraďáku něco je???

Holky,dneska se mi nechtělo nic dělat.tak jsem jen v poledne uvařila,shlídla tu komedii,jak jsem Vám psala-byla to prča,na poštu jsem samozřejmě nedošla-tak musím zítra,a vypadla jsem na chvilinku k našim,toť vše.:-o

Rendo,musím tě pochválit,jak jsi tady hraješ s těma barvičkama-šikulka:-o

A Ali,tobě závidím baráček,a hlavně zahrádku.To víš,my bydlíme v králíkárně...ale doufám,že se to jednou změní-držte mi palečky,holky

Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
3.12.2003 23:22:38
Ještě k tomu usínání. Omlouvám se, Lydu a Ali. Samozřejmě, že jsi to psala Ty, Lydu. Pamatuju si popisované zážitky, jen to je občas problém zařadit ke správné mamince..:-)
Pro dnešek dobrou. Andílek už začíná plakat.
3.12.2003 23:18:36
Ali, konečně víme, že máš děti od sebe šest let. Já myslela, že máš dvě skoro mimi..:-) Ale měla by sis jejich věk zaktualizovat, ne?:-) A jak se u druhého miminka "modlí" za holčičku?
S tím usínáním si vzpomínám, že jsi to psala. Ale když já na to nemám srdce. On je to takový lumpíček a pěkně nepěkně s námi manipuluje.
3.12.2003 23:08:46
Lydu, je to bezvadný, souhlasím, jsi fakt úžasná!!
K těm perníčkům, co pečeš. Našla jsem někde na rodince rećept na perníčky, které by neměly tvrdnout. Tak jsem to už zkoušela. Pekla jsem něco takového poprvé v životě, v neděli ale zatím to vypadá dobře, tak až začnou tvrdnout, tak se ozvu. Jo, a jak je máš uložené?

Rendo, moc děkuju za krásné přivítání! Jsi taky úžasná!:-))
ALICE & V-24.8.2002
  • 
3.12.2003 22:59:13
Neblbni a piš piš piš. nedávno jsem tady zoufala, že jsem tady sama. Vzpomínáš? Akorát pro dnešek budu končit, ještě musím mrknout na jinou debatu, kde jsem něco slíbila a pak zkontrolovat aktovku jak se nám hošík připravil na školu.
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 22:57:33
Teda vy se do mě pěkně pouštíte, asi vás na chvilku opustim, abyste se tady nudily.Tak papa a buďte hodnější a já se vám vrááááááááátim, jo???

:o))))))))))

papa a dobrou
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 22:55:21
:o(( tak já už tolik psát nebudu noooooooooooooo, vy zlice

A nechá, hlídá pořád babííí a Kaka se mnou nechtěla jít spinkat, tak jsou s babičkou v pokoji
ALICE & V-24.8.2002
  • 
3.12.2003 22:54:56
Pod tím jménem píšu do jiné diskuze, takže to byl omyl. Ale Renda je šikulka a určitě už i to DÁVNO DÁVNO ví.
Alice, Mario 7 let, Vanessa 1 rok.
  • 
3.12.2003 22:52:44
A to tě nechá Kačka na počítači, když nechrápe. tak to já bych neměla šanci.
Ty zoubky dokážou pěkně potrápit, masírujeme dásničky tím gelem a dokonce měla i horečku.
Jo a tu knížku asi koupím taky, musím mít všechno. Ne vážně, líbilo se mi to. já četla nějakou ukázku z té knížky a bylo to pěkný. Ale ty obrázky. koupím ji asi pro syna a dám tam jako druhou vanessu. Mám to.
lydushe + 3 háďata 3538
3.12.2003 22:52:43
Tak já už vůbec nestíhám. Už pomalu ale jistě končím. Vsadím se, až zítra přijdu, tak tady bude od Rendy několik nervních vzkazů, kde všichni jsou, viď??? :o))
No jinak vítám Lucku s Filípkem. Konečně nějaký chlapík.
Asi jsem to tu psala už několikrát, ale u nás jsou na spaní docela přísný pravidla, protože kdyby mě Šimon prudil i v noci, asi bych to nepřežila. Od mala spal v podstatě dobře. Od 2 měsíců do půl roku celou noc. Pak se začal budit zřejmě hlady, byl okolo půl roku dost hubený, mlíčko samotné mu evidentně nestačilo. Jenže jak jsem kojila v noci a začala přikrmovat, situace se moc nezlepšila a já zjistila, že malej potvůrka už to noční kojení zas tak nepotřebuje, ale proč ho nevyžadovat, když ho dostane. Tak jsem začala dávat jen vodu. Chvilku bulel, ale pak to vzdal a za pár nocí už ho uklidnilo jen napít a spát dál. Paxem ho přesunula do vlastního pokojíku. Kojila ho chvíli jen ráno okolo 6. Ale pak zvítězila moje lenost a já zjistila, že se budí čím dál méně a teď to je tak že v půl devátý jde spát a po sedmý vstává. Dřív nemá šanci, protože ho přijdu jen zkontrolovat a popř. dát napít a dudlíka a mizim. Když brečí, jdu za ním za 10 minut. A tak dokud nenastane hodina k vyzvednutí dítěte z postýlky a nebo někdy i usne a spí dál.
Přes den se mu hodně věnuju nemám vůbec nikoho na hlídání, takže v tomhle zkrátka musí to tak být. Přes den chodí spát po obědě.
A když mu teď rostla stolička, tak se pláčem a bolestí budil evidentně jednu noc před tím, než se celá prořízla. Před tím se občas taky vzbudil a já myslela, že je to zub a nebyl..
[<<Předchozích 1280] Názory 12811290 z 1746  [Dalších 456 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.