Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 | 12803 |
|
3.12.2003 22:26:28
Ahoj holky!
Moc vás tady všechny zdravím! Protože už nějakou dobu sleduju vaši diskuzi, ráda bych se s vaším dovolením taky přidala. Jmenuju se Lucka a mimčo máme jedno, je to naše zlatíčko Filípek. Jestli si vzpomenete, co o svém Filípkovi psala Anička, tak bych řekla, že psala i o našem.. :-)) Zdravím Ani! Rendo, Kačence to moc sluší. Líbily se mi ty naušnice.. :-) My zatím fotky na rodince nemáme, ale budu se taky snažit je tam dostat. Zdravím Rendo! Ali, Tebe taky zdravím! K té diskuzi o krematoriu..:-)) Z osobní zkušenosti vím, že v Pelhřimově krematorium není.:-) Při své první a zatím jediné návštěvě Pelhřimova jsem se na to taky ihned ptala. Jinak Tě obdivuju, jak to všechno stíháš. Lyduška tu už chvilku není, ale taky Tě zdravím! Ráda bych se vás zeptala, jak vám teď dětičky v noci spí, když jim rostou zoubky. My jich máme zatím osm a žádnou stoličku, ale mám podezření, že už od narozenin se nám klube něco dalšího a hodně to Filípka trápí, většinou v noci. Přestal spát. To znamená, že zanechal svých dosud tradičních minimálně osm hodin spánku v kuse, budí se po hodině a někdy ukrutně pláče. Utiší se jen u lahvičky nebo v náručí, ale k ránu už spinká jen na tátově hrudi. Je to dost vysilující pro všechny, ale on se lumpík ráno (mezi 5:30 až 7:30) vzbudí, namlátí nám polštářema nebo lahvičkou a hned se na nás směje, takže se na něj ani nemůžeme zlobit. Doufám ale, že to nejsou zlé sny.:-(( Mám v hlavě spoustu věcí, které bych s vámi chtěla probrat, ale myslím, že napoprvé tohle stačí. Takže přeju hezký večer, popř. hezký den. A nezapomeňte si pořídit nějakou "barborku"!! (Předpokládám, že vy jen kvůli výzdobě. Já ještě nejsem vdaná, takže budu zvědavá, jak to letos dopadne.):-) |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
3.12.2003 22:25:12
Rendo, ulevilo se mi. Ty jsi nevěděla, že můj manžel je z Rakouska? Taky jsem tam bydlela, když se narodil syn. Máme tam domek v horách, ale menší domek se zahrádkou. Já jsem radši ve městě, v jihlavě jsem bydlela skoro na náměstí a moc mi to vyhovovalo. Jen pro děti to bylo k ničemu. Na vesnici se mi nechtělo. tady máme domek, novostavbu s výhledem na město, takže to je fajn. Jen si tady pořád ještě zvykám, ale má to tu výhodu, že v Jihlavě jsem tak často u počítače neseděla, protože jsem pořád někde lítala. Tady není kde, takže jsem tady s váma a to je fajn, že?
Jinak malá byla plánované dítě, strašně jsem pak zatoužila po holčičce a hle. A ty taky nebudeš lenošák, když už plánuješ další. to dá pěkně zabrat. taky jsem plánovala tak, aby se mimi narodilo zase v srpnu - syn je 17.8.1996 a vyšlo to, jen je 24.8. Vanesska. Kdyby vyšel i den bylo by to pěkný, ale to bych toho chtěla moc. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.12.2003 22:22:02
já mám čas, páááááč tady mám babííí a tak jsem trénovala a taky trochu šmejdila po dárkách, abych nasála nějakou inspiraci.
Lydu a kde se dá pořídit kalendář s prťetem???? prosím, prosím, smutně koukám Já jsem zase dneska objednala Kačce a synovečkovi knížku, kde je 19 velkých obrázků a hlavní hrdina je tam Kačenka Drnková a bude tam i její fotka, v té knížce!!, a taky moje věnování a taky jsem z toho úplně hotová a klepu se jak malá holka, ať už mi to přijde.Je to bezva nápad, co myslíte??? A ten srazík je fajn.Já bych to viděla třebas v úterý, tak kolem 15, nebo 16 hodinky, ale to bude jen na chvilku, protože budem muset kolem 18 na koupando.Nebo to udělat přez poledne, aby Kačík hajal v kočárku a my mohly krafat.Jenže to se vám asi ani jedný nebude zamlouvat.ok ok už to beru zpátky :o))) papapapa |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
3.12.2003 22:14:40
holky, jak to děláte, že máte celej den čas na internet.
takže Rendo: album je krásný, Kačce kouká z očí milión čertíků, připomíná mi tím šibalským pohledem našeho Šimona.. :o)) a se srazem mě napadlo sejít se v kavárně Na houpacím koni. Je to teď nově otevřený na Andělu, ještě jsem tam nebyla, nicméně mají stránky a kavárna je přívětivá.. Na houpacím koni. No a já bych samozřejmě koukala pořád na internet. Mám postižení z práce, jenže mám dial-up a k tomu 13 h netu zdarma jenže mimo špičku. A manžel když vidí, že moc pronetím, tak neni rád a já pak taky ne, když vidím ty účty za telefon... Takže chodím jen po večerech, když Šimon i manžel spí.. :o))) Jo a s tim cukrovim to dělám napůl s tchýní. Taky bych se zbláznila dělat to všechno. Perníčky mě zblba ona, že mám vždycky tvrdý, že musim dopředu, tak teď jsou měkký a počítám, že do vánoc ztvrdnou. No a jen tak pomalounku postupně občas uklízím. Se Šimonem to teď moc nejde, pořád vyžaduje mojí pozornost. A já už vůbec nestíhám, páč jsme dneska byli ráno cvičit, pak oběd, spát, za bráchou do špitálu, přes babičku a dědu domu. Dneska jsem koupila báječnou knížku. Takový leporelo a jmenuje se Podívej se, kdo se schovává... - jestli to náhodou neznáte - na kazdy strance je treba strom a ten se da odklopit a za nim je zviratko nebo clovicek nebo tak. Je to desne legracni, jsem z toho uplne odvarena. Vic nez Simon. JÁ SEM UPLNĚ HOTOVÁ. DOPISUJU SI SE SESTŘENICÍ Z ANGLIE, TÝ PÍŠU BEZ DIAKRITIKY, SEM PAK S DIAKRITIKOU A NĚKDY SE MI TO PĚKNĚ MOTÁ. Jo a musim se pochlubit, od včera mám hotový pééfka a taky jsem vyrobila dárečky pro babičky. Kalendář na příští rok se Šimoníma fotkama. JÁ SEM TAK ŠIKOUNÁ. Manžel na to vykove stojánky a bude hotovo, skoro... Jestli je vykove... nakonec to odnesu na kopírku trapně svázat... No ještě poreferuju. |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.12.2003 22:10:40
TAK TO MŮŽE PSÁT VŠECHNO OD ZAČÁTKU A PODROBNĚ :O)))a TAKY nám písej o Rakousku, tam jsme byli na zatmění slunce a měla jsem asi měsíc deprese, že bydlim tady a ne tam :o(((.Vůbec se mi nechtělo domů |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
3.12.2003 22:02:00
I ty potvoro jedna, tak jsem z tebe vysmátá. Na co ty nepřijdeš. Nemám k tomu co dodat. A co tady te´d budu písat, když už všechno víš. To tě budu pěkně nudit. Teď to musí zachránit holky, nebo semka za chvilku ani nezavítáš
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.12.2003 21:57:22
:o)) ty si úžasná a asi supermen , jak sem si tačetla.
Těch škol, barák na ,krku,, dvě děti= |
| ALICE & V-24.8.2002 |
| • |
3.12.2003 21:34:49
Ale pošlu fotky, jen teď mám domek na těch fotkách a to tě asi nebude zajímat jak vypadá. A fotky prďolky taky budou do týdne budu mít na Rodince a budeš PRVNÍ komu se pochlubím, slibuju.
Teďka se mi malá budila, tak jsem si odskočila. Zase to zkoušela, že by se mohlo na chviličku vstát, ale neuspěla a spí. Teda nespí tak Musííím |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.12.2003 20:43:51
Ali, ty nevěrnice, a nám taky pošleš fotky do rodinky???????? :o)))))
Náš tatík jede v pátek do Rakouska na lyžovačku, tak snad to tam budou mít hezký.tak piš piš, nebo tě sní myš |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
3.12.2003 20:32:45
jo to Kačí taky miluje, otvírat a zavírat flašky a sklenice, jéééééééééje.
A koho nemám předbíhat?????????????????????? Dneska bylo docela pěkně.Co jste dělaly holky????Ty máš výhodu, že můžeš malou vypustit na zahrádku.To já musim hlídat, aby mi támhle neutekla, támhle nevlezla, ono se to nezdá, ale to jsou fofry. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.