| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 1746  [Dalších 446 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
3.12.2003 22:51:16
Tak já už vůbec nestíhám. Už pomalu ale jistě končím. Vsadím se, až zítra přijdu, tak tady bude od Rendy několik nervních vzkazů, kde všichni jsou, viď??? :o))
No jinak vítám Lucku s Filípkem. Konečně nějaký chlapík.
Asi jsem to tu psala už několikrát, ale u nás jsou na spaní docela přísný pravidla, protože kdyby mě Šimon prudil i v noci, asi bych to nepřežila. Od mala spal v podstatě dobře. Od 2 měsíců do půl roku celou noc. Pak se začal budit zřejmě hlady, byl okolo půl roku dost hubený, mlíčko samotné mu evidentně nestačilo. Jenže jak jsem kojila v noci a začala přikrmovat, situace se moc nezlepšila a já zjistila, že malej potvůrka už to noční kojení zas tak nepotřebuje, ale proč ho nevyžadovat, když ho dostane. Tak jsem začala dávat jen vodu. Chvilku bulel, ale pak to vzdal a za pár nocí už ho uklidnilo jen napít a spát dál. Paxem ho přesunula do vlastního pokojíku. Kojila ho chvíli jen ráno okolo 6. Ale pak zvítězila moje lenost a já zjistila, že se budí čím dál méně a teď to je tak že v půl devátý jde spát a po sedmý vstává. Dřív nemá šanci, protože ho přijdu jen zkontrolovat a popř. dát napít a dudlíka a mizim. Když brečí, jdu za ním za 10 minut. A tak dokud nenastane hodina k vyzvednutí dítěte z postýlky a nebo někdy i usne a spí dál.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
3.12.2003 22:48:02
Tak je to jasný, kalendář musím taky mít. moc pěkný a nápad skvělej. Já znám ty co nabízí fotolab apod., ale tohle je SUPER!
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 22:47:49
a jen tak pro zajímavost, ta potvora ještě nechrápe!!!!!!!!!!!
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 22:45:13
ty dvě tečky jsou sprostá zrada !!!!!!!!!!
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 22:44:41
Lydu jsi

ÜŽASNÄ !!!
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 22:41:23
VÍTÁME CINDU A FILÍPKA :O))

Ali, je to přesně tak.Je to knížka, pohádka, kde je jméno hrdiny jméno tvojeho prcka a má tam taky jméno svojeho nejlepšího kamaráda, který si taky zadáš a prostě se tam vypráví ten příběh, jako že je to třeba o Vanesce.A je tam její fotka, kterou jim pošleš a taky věnování jaký chceš a pošlou ti to do 10ti dnů.Je to paráda.Maj tam na výběr asi 9 pohádek.Kresby nejsou nic moc, ale nápad je to skvělej.

Až pojedete na chajdu, tak nám dejte vědět.Zaplatím si u vás v horách klidně plnou penzi, jen když tam potkáme aspoň malou milku :o))

Cindo a naší malý taky rostou 4ky a je to teď ukňouranec a zároveˇň strašlivej mazílek.Je to tulítko a já si to vychutávám i když ty zoubečky jí moc nepřeju.A půjdeš s námi na srazík???

tak pa a pište pište
lydushe + 3 háďata 3538
3.12.2003 22:41:09
No my můžem jen dopoledne nebo odpoledne. Šimon mi v kočáře spát nebude.
A kalendář jsem si vyrobila sama v počítači a nechala si ho vytisknout.
Jinak na Václaváku v pasáži Práce je Fujifoto, kde když jim přineseš negativy nebo CD s fotkama, tak ti to tam nasázej do takový předlohy. Ale dny a měsíce jsou v angličtině a nemůžeš si tam dát popisky. Já si tam třebas dávala různý názvy a stáří, kolik mu bylo na tý fotce a tak...
Tady je kdyžtak ukázka v horší kvalitě, aby se to nenahrávalo 100 let:
Modry kalendar a jeste Barevny kalendar. Ježiš já sem tak šikouná.. :o))) musim se pochválit když to za mě nikdo neudělá..
lydushe + 3 háďata 3538
3.12.2003 22:37:37
Tu knížku od modrýho slona jsme dávali kamarádům k svatbě. Tu Kámásútru. Byl to docela dobrej vtip. Jen se mi to zdálo trošku předražené, na to, že to mají nasázené dost amatérsky ve wordu a tam doplní jen příslušné jméno a dodají k tomu obrázky vytištěné na inkoustové tiskárně.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
3.12.2003 22:35:53
Tak jsem ráda, že se nám to tady takhle začíná rozrůstat. To bude debata, že jo. Čím víc, tím líp. Tak kluci mají převahu. Holky taky se nedivte, když budu psát trošku nesmyslně, doma mluvíme německy a neustále přepínám. Na malou mluvím česky, něco německy, takže...
Tak sis taky pěkně početla, když končíš až u krematoria. Byl to jen žertík, jasně.
Jo a s tím kalendářem s Šimonem to se mi taky zamlouvá, můžeš pak dát fotky na Zlaté ručičky, jako inspiraci.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
3.12.2003 22:29:49
Rendo, ta knížka je od modrýho slona nebo je to něco jinačího s tím jménem. Nedávno jsem tady na něco narazila, ale nevím jestli to bylo ono, kdyžtak napiš přesněji. Malá knížky miluje, ale jak čtu tak asi jsou na tom všechny pr´tata stejně.
[<<Předchozích 1290] Názory 12911300 z 1746  [Dalších 446 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.