| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 1746  [Dalších 416 >>]
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 19:07:05
ahoj Ali
ahoj Lydu
ahoj Ani
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 19:04:15
tak fotky mi nejdou
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 19:03:53

:o)) ahojte
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 18:46:42
tak pardon, je to Drnkovi :o)))
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 18:31:52
holky, tak co je s váma????????,,

máte u nás v albu pár fotek
Kačenka Drnková
papa
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 13:09:12
ježiš Ali ty se máš!!!!!!!!!!Ta můra, jak ví, že sem doma, tak na Martina totálně prdí, natož, aby SE NECHALA uspat.Já taky nakoupila, ale holky, řeknu vám, ty lidi mě SE....U.Vo na snad bude válka a s tim kočárem mezi důchodcema a divokejma ženštinama, to je vo život!!!!!!!!!Na nákupy musim prostě sama až budu mít hlídáníčko.

Ančí, tak fajn, když mi malou neseřeže, tak mu ji pučim.Co pondělí???a jede k vám 154, že jo???
Anička+Filip
  • 
3.12.2003 11:02:43
Nazdar ženský,
jsem doma sama(teda s malým),tak toho musím využít a napsat.

Už ho mám zase na klíně-to je něco.

Dneska se mi nechce vůbec nic dělat.Tak jen zajdu po obědě na poštu a omrknu komedii-Dům naruby-včera jsem si ji půjčila a nějak,jak jsem pekla,jsem ji nestihla shlídnout.

Na ten Váš srazík bych taky ráda zašla-teda samozřejmě pokud by Vám to nevadilo-jsem tady nová a tak se raději takto ptám.

Rendo,máš pravdu,my bydlíme přímo na Hájích.Tak kdyby se ti chtělo,mohly bychom se sejít.
Bylo by to fajn.Hlavně bych chtěla vidět Filipa,jak by se tvářil na tvou Kačku.Víš,my totiž nemáme stejně staré dětičky okolo,tak proto.

Mezitím co si tady píšu,tak už mám rozebranou tiskárnu a za zadkem pěknej čurbes.
Jdu na něj a ještě(nějak přes den) se na Vás přijdu podívat...

pa
ALICE & V-24.8.2002
  • 
3.12.2003 10:06:04
Ahoj holky, jsem ráda že píšete. Já taky budu dělat rohlíčky, byla jsem nakoupit a vrhám se na cukroví, plánu mám hodně. Co budeme dělat po vánocích?
Na ten sraz přijedu, i když to mám daleko. Udělám si výlet a do Prahy jezdím ráda, ale když bude škaredě tak se mi chtít nebude. Ale jezdím do Prahy hodně často, tak to nebude problém. Taky jsem na vás zvědavá, ne?
Rukavice malá taky nechce, zahazovala je. Na kombinéze má druky u rukávů a na ty připínají rukavky, to taky odepne. Když jí dám ty se šňůrkama v rukávech, tak se vzteká, že je nemůže vytáhnout.
Tak se pěkně předháníte v úklidech, pečení a zdobení, co?
Manžel uspal malou, tak jsem na vás šla juknout. Pište
Renda a Káťa 11190
3.12.2003 9:44:15
ahooooooooooooooooooooooj.jsem prvníí:o)))))))))
Ani, jížní město, to ste kousínek od nás :o)))A kdo koho zblbnul, nevim,kdo tady první upek perníčky a navočkovalostatní, haa?mám tě!!!!
A s tim očkování sme na tom stejně, tak máš asi taky nezodpovědnou doktoru, jako my.Už je mi trapný jí uhánět, páč sem tam volala 2x!!!

Lydu, to se moc omlouvám ajá ti chtěla udělat radost, béééééééééé.Příště si nechám useknout ruku, jo??????????? A neboj, už sem i shodila místní mekáčskou síť v madarsku :o)))))))tak buď ráda, že ti to šlape :o)))))))))))

a co jinak?na ten sraz se netváříte vy můry :o), ono je hnusně co?ale fakt bych vás chtěla vidět, mohla by bejt prča.Tak třeba na jaře vás ukecám, když mi sluníčko pomůže :o))A Ališa by musela emigrovat do Praženky.

Tak papa píšu jak magor, asi potřebuju na chvilku mezi lidi, jdem ven
papa
[<<Předchozích 1320] Názory 13211330 z 1746  [Dalších 416 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.