| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1330] Názory 13311340 z 1746  [Dalších 406 >>]
Anička
  • 
3.12.2003 0:50:05
Ahoj holky,
už asi tady nejste,ale to neva.
Přes den jsem neměla čas-musela jsem tady něco dělat a pak jsem letěla na poštu a k našim(bydlíme teda od sebe jen 15min.),no a pak domky za chlapama-malým a mužem.

Alice,
máš pravdu-taky jsme z Prahy....4....JM

My ještě na očkování nebyli-tak jste mě zmátly,že se musím juknout-teda spíš zavolat doktorce.Ale ona mi vždycky říká,že posílá pozvánky,tak nevim,nevim...

S cukrovím si hlavu nelámu....peče moje mamka (já jí pomáhám,teda)...perníčkama už mám vyzdobenou tu kuchyň,jak už jsem Vám psala...no,a musím se pochlubit,holky...dneska jsem pekla rohlíčky (ty miluji),ještě teď je dopékám...nechci se chválit,ale jsou výborné...i když je každý jiná velikost,ale nám to neva....stejně to slupnem tak rychle,že se z toho ani nevzpamatujem....

A dál se musím pochlubit-taky jsem dneska(teda už včera) vyzdobila další místnost-obývák a umyla okna....protože jste mě tady tak zblbly,kozy....

Filip čapku celkem snáší,chodí se na sebe koukat do zrcadla a dělá u toho super ksichtíky.
ale nedávno jsem mu koupila takovou tu kuklu-to jste měly vidět....do dneška ji moc (teda ze začátku) nemusí,ale já mu neustále říkám,že je zima a že ji mít musí,tak se drží.Stejně to bylo i s rukavicema,ale už je to v pohodě.

Pa a zítra se na Vás juknu A.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
2.12.2003 22:30:45
Rendo, s tím cukrovím teprve začnu. Zatím mám jenom ty perníčky, jak jsem tady psala. Ale mám v plánu toho hodně napéct a pak si to prohodím s mamkou. Takže něco ona, něco já. Zítra začnu. Pak se pochlubím.
S těma očima to je teda špatný. Já jsem byla se synem na očním až teď v 7 letech, protože se mi zdálo, že hodně mrká a tak jsem řekla na kontrole v těch 7 letech doktorce a ta mi dala doporučení k očnímu a všechno dopadlo dobře. Naštěstí.
lydushe + 3 háďata 3538
2.12.2003 21:21:10
S očičkama se to má tak, že já mám kombinovanou oční vadu a kvůli tomu, že se mi na to nepřišlo dřív jak ve 3 letech, tak postrádám prostorové vidění, které považuji za docela užitečné. Nedokážu absolutně odhadovat vzdálenosti a tak... No a zjistila jsem, že Šimonovi občas ujíždí pravé oko, taxem nahlásila doktorce při očko a ta mě šupem hnala s ním na oční, protože čím dřív tím líp.
Rendo, tady v tom seznamu je kód pro ACDsee: http://www.crackz.ws/a2.htm nebo tady http://www.cracks.am/cracks/a2.html
nevím, jakou máš přesně verzi 6, je jich několik. Bít tě za to nebudu, budu tě mlátit jen když mi budeš posílat soubory 3 MB. Já mám připojení přes modem, takže chodím jen po večerech a o víkendech a stahovat přes mejl 3 mega je smrt!

S čepicí a podobnými věcmi jsem to vyřešila tak, že Šimonovi vysvětlím jak děsně mu to sluší, pošlu ho podívat se do zrcadla a on si to nechá. Je to malý ješita. A čepici si sundavá jen když je mu horko.
Renda a Káťa 11190
2.12.2003 19:55:56
ahojec,mě něco vyprávějte o zavazování.Taky nesmim dávat čepici doma.Musím až když sedí venku v kočárku, jinak ječí jak viktorka.

Kočeny a co pečete za cukrovíčka???????????
ALICE & V-24.8.2002
  • 
2.12.2003 15:11:24
Aničko, a kde bydlíš ty? Vy jste snad všechny z Prahy.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
2.12.2003 15:10:04
Jo a naše princezna vstává kolem šesté, protože tak vstáváme se synem do školy, tak si tak zvykla. A znamená to, že máme budíček i o víkendech, ale neva. Není rozmrzelá, hned když vstane tak mívá dobrou náladu.
Ještě se chci zeptat k těm očím, jak na to přijdete, vy máte doporučení na oční, nebo vás tam poslala doktorka, či se vám něco nezdálo? Nevěděla jsem, že už tak malé děti by nosily brýle. Víš malá taky nic nesnese, zkoušela jsem ji dávat sponečky do vlásků, ale kdepak. A rolák, to si rve od krku, nebo zavazování u čepice, to taky. Teď má čepku bez šňůrek, ale to taky není ideální.
ALICE & V-24.8.2002
  • 
2.12.2003 14:24:14
Ahoj, tak jsem dneska byla s malou na očkování. měla jsem nakonec pozvánku, když jsem minule nebyla - protože byla nemocná a bylo tam zatrhnuto vzít si lžičku sebou a předtím dát dítěti přesnídávku ráno. Když jsem dorazila, tak se sestřička divila, jak jsem na to přišla, neboť to bylo očkování do té levé ručičky. tak jsme byly stateční, malá držela trošku pak poplakala a zase jí to hned přešlo a byla veselá, dostala obrázek a spokojenost. Jsem teda ráda, že to máme za sebou, i když vás tady matu se lžičkou. Příště, když bude všechno OK a nebudeme marod tak půjdeme až v 18 měsících na prohlídku a pak hned na to na očkování.
Jinak s tím uklízením máš pravdu, taky mi připadá že nebudu nikdy hotová, s děckama to ani není možné. Máme hodně prostorný dům a říkala jsem si, jestli si nemám zaplatit úklid, ale nakonec si to vždycky ráda postupně udělám a mám z toho pěkný pocit, takže ani na okna jsem nikoho nezvala jak jsem měla v plánu.
Jsem strašně na takové věci jako je výzdoba a zkrášlování, ruční práce apod.
Dneska je venku škaredě, budeme radši už doma. Tak pište, ...
Renda a Káťa 11190
2.12.2003 9:35:19

Lydu, malá je nemá, ale my oba jo.Manžel má na čtení 0,5, cha.A s tim očkováním, já se připomněla a ptala, ale bylo mi řečeno, že mě budou zvát, tak furt čekám, ale fakt asi přejdu jinam.Holky tady z pískoviště :o))), maj rozpisy do 3 let, kdy přesně pujdou na očkování a změní se to jen , kdyby byli nemocný.A to já potřebuju, kozoroh, řád a organizace a tahle dochtor je pro mě šílenství!!!!!!!!!

Tak já musim uznat, že ta naše potvurka je pěknej rozmazlenec.Kdybych jí nechala samotnou v pokoji, tak prostě příjde.Má vyndaný ty dvě šprušle, aby mohla vylézt, kdy chce.Jo a o Tramtárii jsem si tady četla, že jsou tam nepříjemný "pindy" a kouří se tam a koutek je malej a furt nacpanej a nemaj tam nic dobrýho pro mrňouse.Ale ten smíchov by byl fajn, můj miláček tam pracuje, tak by nás vzal dom:o))))))

Jinak samozžejmně, že ten kodík nemám, poněvadž mám verzi 6.0 a ta se v tom seznamu jaksi nenachází.Lydu, nezabíjej měěěěěěěěěěěěěěě.Já otravnu souseda, abyste měli ty fotky v plné kráse ještě tenhle rok.

A my jsme z Prahy 10- Zahradní město.
Musim jít uklízet, je tady pěknej sajgon!!!Jen něco uklidim, hned se mi za zadkem tvoří ještě větší bordel.Taky to tak máte?:o))Já myslim, že jo

Krásnej den holky a mějte se.A Lydu, hodně jez ty perníčky, ať je někdo tlustší než já :o)))))))))))
Anička
  • 
1.12.2003 23:21:03
Odkud jste,holky????
Anička
  • 
1.12.2003 23:18:59
já mrtvýho brouka dělat musím-máme pokoj s malým....
A na očkování jsme ještě nebyli,to bude ale něco
[<<Předchozích 1330] Názory 13311340 z 1746  [Dalších 406 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.