| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 1746  [Dalších 196 >>]
~•~Missy~•~ 4201
16.9.2003 22:41:40
Zany, obrň se, nic jinýho ti nezbyde. Kdyby aspoň víc spal viď? Linda teda zatím jen leze, ale jak dlouho nedělala nic, jen byla na místě a hrála si, tak jsem si zvykla, že ji můžu nechat a jít si po svým, což teďka už skutečně nehrozí. Takže si taky zvykám na změny...aspoň že jsem ji odnaučila stahovat ubrusy:)
Zany 7436
16.9.2003 22:36:15
se opět hlásím. Nevím kde to naše dítě bere energii. Nespí ve dne, nespí v noci, on snad jede na bazální ganglia :o)( docela už nevím co s ním dělat a tak nám všem asi nezbývá než se obrnit trpělivostí a naučit se spát za pochodu.
Jinak všem vám trochu závidím nechodiče. Ten náš u ž lítá jak drak a chce to mít oči i vzadu. Někdy mne opravdu překvapí jak je rychlý. Zany
~•~Missy~•~ 4201
15.9.2003 22:11:19
Hmm, tak asi nějaká zrada....
Jinak v tom mým návodu samozřejmě zase musíš použít ostrý závorky místo kulatých...
lydushe + 3 háďata 3538
15.9.2003 20:57:31
No já dávám uvozovky. Asi profesionální deformace, protože podle nějakejch pravidel HTML se tam správně maj dávat.
Zkusim to bez nich.
Zkouškáááááááááá:
~•~Missy~•~ 4201
14.9.2003 20:05:43
Lydushe, na obrázky mám tenhle návod:

(img src=http://www.jaknaweb.com/grafika/rostliny/rostliny9.gif)

A vypadá to takhle:
lydushe + 3 háďata 3538
14.9.2003 19:09:42
Tak já teda nevim s tim HTML, já jsem to zkoušela několikrát hlavně s obrázkama. 5 let jsem se tím živila, ale tady mi to nikdy neprošlo, tak jsem asi nějaká divná.
Renda a Káťa 11190
14.9.2003 15:57:17
Verčo , ty si normálně "hekr", ty vado.
Díky, díky a vyzkoušim to.
pa
jo a fotky sou super, hned sem to zkoukla.
~•~Missy~•~ 4201
13.9.2003 21:31:47
Tak Rendo jsem to vyzkoušela a ještě mám zlepšovák. Pokud napíšeš tohle

(a href=http://www.rodina.cz target=_blank)KUK SEM(/a)

a použiješ ty ostré závorky samozřejmě, tak se jednak nezobrazí odkaz, ale jen ta písmenka, která si sama vymyslíš (viz můj příspěvek níže) a navíc se vše zobrazí v novém okně (což způsobí to slovíčko target v textu).

Hodně zdaru.
~•~Missy~•~ 4201
13.9.2003 21:29:23
Zkouška
NAŠE ALBUM
~•~Missy~•~ 4201
13.9.2003 21:27:57
Rendo, počasí je letos na pytel a já si připadám jako věčně nespokojená. Buď moc vedro nebo moc zima:)
Odkazy jsem v životě nevkládala, takže zkusím zkopírovat návod z jiné diskuze, ale varuju předem, nevím.

Tak snad takhle s použitím <> těchto závorek místo kulatých
(a href=http://rodina.cz/dostalovi)

Lydushe, topíme, ale co nás to stálo nervů:) Rok o rok se vždyky na podzim hádám s našima, aby už začali topit. Ještě štěstí, že letos je to naposledy, zakrátko se stěhujeme do svého a tam je elektrický topení. Letos to navíc vypadalo bledě, dělali jsme novou střechu a komín a pokrývačům do něj něco spadlo. Ucpal se a hrozilo, že se to bude muset nějak sekat....nakonec to odnesly babiččiny kamna, kominík je musel zbourat, aby se dostal do komína. Z čehož plynou dvě ponaučení: dělník do domu=apokalypsa, dělník do domu=nutné pozvání dalších xxx dělníků na nápravu škod:)
Linda si sundává ponožky většinou jen při přebalování, když chce vyloženě blbnout nebo mě pozlobit. Jinak už je v pohodě. Do kočárku jsem jí taky koupila botičky, ona si občas stoupne, ale spíš třeba mně na klíně nebo tak, sama od sebe třeba u nábytku ne. Ale říkala jsem si, botky dobrý do kočárku a kdyby si náhodou začala stoupat, aby to neklouzalo.
Linda říká samý slabiky, docela jasně, ale slůvka zatím takový ty základní - mama, papa, baba atd.
[<<Předchozích 1540] Názory 15411550 z 1746  [Dalších 196 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.