| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 1746  [Dalších 176 >>]
LaD 2002 9662
9.9.2003 22:32:34
Musím se připojit-batolecí věk je k zulíbání. Denisek umí snad kolem 100 slov a taky bezprostředně opakuje,ale během dne nejvíce křičí mamííí,tatííí,apo,apo (auto). Když mu něco přikážu a ono se mu zrovna nechce,kýve nesouhlasně hlavou a místo slovního ne,ne jen vyluzuje krkem se zavřenou pusou e,e taky se stále otáčí,když ho pošlu něco odnést jestli se dívám a šibalsky se směje - no a když chce pusu,našpulí pusu a říká M,což je mlasknutí při polibku. A líbá střídavě třeba doleva manžela a doprava mě,když se mezi nás vsune v posteli a směje se tomu,líbá plyšáky i knírače sousedů- eroticky,pěkně s předehrou slůvka M.
Renda a Káťa 11190
5.9.2003 18:42:16
Jééééééééééééé ahojky Veru, tak tě zase vítám.Za tu ikonku moc děkuju, nějakou fotečku ti pošlu.A seš zlatíčko hodný.

Jo a Kačulín ode dneška víc chodí než leze, takže už sme ťapalky.Mám radost :o))).

Tak se mějte krásně.
~•~Missy~•~ 4201
4.9.2003 23:46:08
Rendo, nějak jsem se zasekla na "psychomotorice" a zapomněla psát i sem:)
Ikonky si vyrábím výřezem z fotky na pc.
Klidně ti nějakou vyrobím, stačí mít k dispozici fotku.
Renda a Káťa 11190
4.9.2003 18:55:57
ahoj holky, co se děje?Můj dotaz jak je při pondělku už neni aktuální.
A mám prosbu.Ráda bych znala vaše tajemství, jak děláte ty úžasný ikonky.Mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc děkuju.papa
Renda a Káťa 11190
1.9.2003 10:45:11
tak jak je, při pondělku?Roček už je za náma a já teď vzpomínám jaký to bylo, když se nám narodila.Nevěděla sem, co si s tím prťátkem počnu a teď už je to velká slečna :o)).Je to fakt zázrak.A taky to, že přežila to párátko :o).Napište mi co už uměj ty vaše šmudlinky a co celý dny děláte.
Zrovna sem si říkala, že bych mohla na částečnej do práce, ale mužíček mi řekl, že je moc malinká (asi má strach jí mít na krku celej den :o)))).Takže nepudu.
Co je horší, že nám končí léto a začne ta hrůza s oblíkáním čepic, rukavic a tak.Üplně to vidim, jak si kačka rve všechno dolů a jak nechce sedět v kočáru.I když, teď už je starší a snad to nebude jako vloni.
Tak papa mějte se fajn.Renda
lydushe + 3 háďata 3538
31.8.2003 21:50:30
No Zany nic si z toho nedělej. Manžel si konečně vzal dovolenou, a tak jí odjíždíme zítra trávit na chatě..:o))) Ach jo. Alespoň se snad užijem konečně všichni dohromady...
Zany 7436
29.8.2003 21:26:59
ahojky,
Rendo, tedy úplně mi zatrnulo. Ale úplně blbá nejsi, prostě se stalo. Někdy jsou ti naši miláčci prostě mršky rychlé.
Já měla včera a předevčírem doma polní lazaret. Všichni moji čtyři chlapi chytli tu tzv. letní chřipku, který teď řádí. Tak si dovedete představit jak to u nás vypadalo. Nejhůř na tom byl manžel a nejstarší syn. Mates "jen" hodil šavli přes půl pokoje, 6x se potrabantil a už zase řádil jak černá ruka. Ti dva velcí tady leželi celý den jak v posledním tažení, ale teď už jsme snad všichni v pohodě. Jen já začínám trpět při představě nadcházejících chladných dní.... Léto je prostě v tahu a další teplo bude až za 8 měsíců, ach jo. Zany
Renda a Káťa 11190
29.8.2003 18:25:54
sem prostě úplně blbá.Teď už to vim a zařídím se podle toho.Už to nechci zažít.Ani nevíte, co všechno se mi honilo hlavou. :o((
Renda a Káťa 11190
29.8.2003 18:25:46
sem prostě úplně blbá.Teď už to vim a zařídím se podle toho.Už to nechci zažít.Ani nevíte, co všechno se mi honilo hlavou. :o((
lydushe + 3 háďata 3538
29.8.2003 18:11:01
Je dobře, že je všechno v pořádku a že se vlastně nic nestalo. Někdy je to docela ponaučení co? Trošku mi to připomnělo příběh mojí kamarádky. Seděla u kafe, povídala se sousedkou a rozebíraly jak jsou občas nezodpovědné matky, že ty děti je kolikrát tak převezou. A povídaj a povídaj a najednou přijde babička, že její holčička 2letá Anežka běhá po dvorku ve spoďárkách a bosa...
Anežka se prostě vydala ven, zatímco její maminka rozebírala svou nezodpovědnost...:o)))
[<<Předchozích 1560] Názory 15611570 z 1746  [Dalších 176 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.