| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 1746  [Dalších 166 >>]
Renda a Káťa 11190
29.8.2003 17:58:04
No já už jí viděla rozřezanou, fuj, taky my bylo na nic.A horší bylo to, že by to byla moje vina.Jsme z Prahy 10.Byly sme s kačkou na návštěvě v Borkovicích a takhle to dopadlo.Teď už vim, že kecat s kamarádkama můžu jen ušima a pusou a oči musím mít pořád na kátě.Tak papa
Markéta,dcera Katka,27,8,02 9660
28.8.2003 20:06:19
Ty bláho!!!
Celkem jsem se oklepala. Já bych byla na prášky!!!
Zaujalo mě, že jsi psala, ža jsouv Táboře hodné sestřičky. Odkud jste? Já z Tábora pocházím.
Markéta
Renda a Káťa 11190
27.8.2003 21:43:37
Koukám, že ste se pěkně činily.Moc děkuju za recept.Co se týká těch slov, tak u nás byl první balooooooon, nevim proč.Pak říká táta, papat a ptk- to je pejsek.Kačka už se sama pouští a cape tak 5-6 kroků po bytě.Vždycky trnu, jestli sebou nešvihne než k ní doběhnu.
S tim, jak krátkej je okamžik, než se něco stane, mám už taky svoje zkušenosti.Byly sme u kamarádky, seděly sme s kámoškou proti sobě a Kačka mezi náma a papaly sme.Měly sme ptáčky.Najednou koukám a jedno párátko je pryč!Říkala sem si, že to není možný sníst, ale pro jistotu sme jely do nemocnice.Tam my řekli, že to je blbost, ale že si nás tam nechaj na pozorování.Paráda.Nadávala sem si celou noc, že nikdo blbější už neni.Po třech dnech námřekli, že nás pustěj domů a že mám příště pořádně koukat a ušetřila bych nás pobytu v nemocnici.Naposledy sem jí přebalila a zkontrolovala pro jistotu tu nadílku a...bylo tam a úplně celý!!!!!Takže Káťa bude polykač nožů.
Jinak v Táboře sou moc hodný sestřičky.Mějte se a všem všechno nej nej nej k narozeninkám.
papapa
26.8.2003 19:54:43
Lydushe, čípky dávám z prostého důvodu - po sirupu jak po Panadolu Baby, tak brufenu se Kačka pozvracela. A to nejen sebe, ale i mě. Čípky jsou u nás v pohodě, vždy jí podržím nějakou dobu půlky u sebe a nikdy se nám už ven nedostal. Ale ono každé mrně reaguje úplně jinak. Zas alespoň při horečkách můžeš zmíněné léky střídat po 4 hodinách, to já musím čekat 6 a někdy si mi to zdá dlouhé, když jí chci pomoci.
Makéta
26.8.2003 19:50:48
Už nám zase nic není. Tak nevím, máme prořízlý 8. zub, tak to snad bylo od toho. Ale rýma ještě trochu je. Za to já se pomalu klátím, půjdu se naložit do olejíčkové koupele proti nachlazení, abych na zítřejší narozky byla fit. Teď jsem se vynervila u uspávání - 1 hodinu. Měli jsme tu totiž dnes dvě návštěvy, jak dopoledne, tak odpoledne a Katka zjevně nemohla vstřebat všechny zážitky. Navíc na nás začíná místo mluvení křičet. áááááááááááááá a v překladu - vem si to, nebo podej mi to, pojď sem - záleží na situaci. Nevím jsk dlouho vydržím, než chytne přes zadek. Vždy jsem si říkala jaké mají sousedi uřvané dítě a my půjdeme asi stejnou cestou.
Markéta
Hanka-Filípek
  • 
26.8.2003 8:32:01
Ahojky Zany,
předem děkuji za receptík.Filípek bude mít narozky 7.září.Doufám,že se povede.
Zany 7436
25.8.2003 21:14:54
Koukám, že první slova jsou podobná :o) Co má pouliční lampa společného s rizotem nevím, ale zasmála jsem se hezky. Před naším Matesem zas nemůže nikdo klápnout pusou, okamžitě zbystří a dělá ham a samo se žene k dané osobě a chce taky. Frajeři se žvýkačkou ho očividně vyvádějí z míry....
~•~Missy~•~ 4201
25.8.2003 21:04:30
Markéto, že by vývoji mluvy pomáhala vyšší teplota těla?:) Jinak vám přeju, abyste nad chorobou brzy zvítězily.

Linda má na mluvení svou logiku, když se chystá jídlo, tak se sune do kuchyně a neustále říká "hama hama". Chytrá holčička, řekla jsem si. Jenomže v poslední době na procházce nevynechá jedinou pouliční lampu, vždy na ni ukáže prstíkem a zcela vážně mi sdělí "hma, hama":) Co má svítidlo společnýho s rizotem mi teda je záhadou....
lydushe + 3 háďata 3538
25.8.2003 20:59:00
Markéto obdivuju tě, že dáváš čípky. Já jsem je několikrát zkusila a Šimon je vždycky vykakal, takže jsem začala dávat sirup Panadol baby.
Jo a k těm slovům u nás panovalo hodně bum a ha ha to na pejsky a taky hén hén na auta. A tyhle slova teď přestal řikat, autem dělá šššš a řiká mi mimi místo mami nebo mama a tak. Má takový období co říká. Hlavně neumí odpovídat na to Jak dělá pejsek nebo ovečka to neumí. Ale když vidí pejska tak to zahlásí haa haa. Asi ještě nemá moc to abstraktní myšlení. V nějaký chytrý knize jsem četla, že těm dětem dlouho trvá, než pochopí, že pejsek není jenom ten černý pudl od sousedů, ale i ten co je za plotem ve vedlejší ulici a tak.
Naučila jsem Šimona na Ukaž mi jak se meje panděro? že si začal hladit bříško a jak dělá mravenečník, že začne vyplazovat jazýček. A dneska jsem se ho zeptala ukaž mi jak dělá mravenečník a on si začal hladit břicho... :o)) Předpokládám, že spouštěcím mechanismem bylo slovo UKAŽ MI ...
Zany 7436
25.8.2003 20:43:50
Markéto, doufám, že už jste v pořádku . Nám se horečka sice vyhla, ale zase měl Maty před týdnem ošklivý průjem... Obojí je připisováno vedrům a změnám počasí, říkala to naše děckařka. Je toho teď prý hodně. A s tím mluvením to taky není žádná sláva. Maty zatím říká jen máma, táta, bába, af, ato (auto) a aló (haló) :o) Zany
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 1746  [Dalších 166 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.