Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Markéta,dcera Katka,27,8,02 | 9660 |
|
|
18.8.2003 19:15:52
Tak u nás to bude obráceně. My spíme u Kačky v pokojíčku. Také se chystám na odchod. Zatím začínám trénování v tom smysli, že neletím hned jak se ozve chůvička a vyčkávám, co se z toho vyvine. V noci pak už pokaždé nevstávám a nedávám jí dudlík. Ale také se mi od ní moc nechce. Jinak se spaním problémy nemáme. Hysterické řevy trvaly necelé 3 měsíce, bylo to prý v souvislosti se sociální úzkostí. Nyní Kačku uspávám ukolébavkou a do 15 minut spí. V poledne ale spí jen něco přes hodinu. V noci pak 12 hodin.
Vodníci byli jen minulý víkend. Jakmile se trochu zatáhne, jezdíme na kole. Kačce se to líbí, ale musíme jet vždy někam, kde můžeme roztáhmnout deku a může chvíli lézt. Vydrží v sedačce tak 1/2 hodiny a pak usíná, takže to není na dlouhé výlety. Ještě k tomu brečení. taky nemám to srdce nechat Kačku brečet. Raději přidám jednu písničku navíc, než jí pak hodinu uklidňovat. Markéta |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
18.8.2003 18:37:54
Lydu neboj, nás to čeká taky.Ale musíme stát za tim, že je to i pro ně lepší.Mě se to kecá viď, ale my už máme pokoj pro Kačku skoro hotovej a taky poputuje.Už v září.
Tak vydrž a držíme palečky |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
18.8.2003 18:29:34
Tak to spaní dopadlo zatím dost bídně. Šimon se budil hodně zvečera, a pak se vzbudil až ve 3. Jenže od 3 do 5 jsem k k němu chodila v intervalech 1 - 15 minut. V pět jsem to nevydržela, vzala k sobě do postele a nakojila a konečně se trochu vyspala. Jenže mě to Šimik dal ještě sežrat, protože místo obvyklých osmi hodin vstával už ve tři čtvrtě na sedm. Takže jsem hotová. Dítě je permanentně otrávené a já čekám co bude další noc.
Držte mi palce... |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
18.8.2003 10:59:43
Jééééžiš holky, jak ráda bych jí tam nechala vejskat.Jenže já to nedokážu.Prostě, když jí nechám dýl kňourat, tak mě je jí pak tak líto, že jí ten čajík prostě dám.Ono je to taky v tom, že na každý dítko platí něco jinýho, no, a já ještě nepřišla na to, co.Ještě teď mám živě v paměti, jak sme trénovali usínání.Kolikrát sem zkoušela jí zavřít v postýlce a nechat ji vyřvat až usne.Jenže ona plakala hodinu, pak dvě a pak už ani hlas neměla a tak sem to vzdala a usínala mi u prsa.Pak už sama ani mlíko ode mě na noc nechtěla, jen sunar, tak vyžahla flašku a usnula.Tak doufám, že s tím buzením to taky nějak dopadne, hlavně, aby to nebylo v patnácti :o)).
Ahojky |
|
|
17.8.2003 23:10:36
Verčo, tak to já si myslím, že máš naprostou pravdu. Šimon od 2 do 5,5 měsíců spal celou noc. Pak zřejmě začal být hladový. Byl opravdu hubeňounký a kojení, ačkoliv jsem kojila skoro každé 2 hodiny mu evidentně nestačilo. Nicméně se naučil, že když v noci zabrečí, tak je mlíčko. No a to trvalo až do osmého měsíce, kdy jsem se rozhodla, že tudy cesta nevede, když se mi budil každé 2 hodiny a čím víc jsem kojila, tím víc se budil. Místo mlíčka dostal napít vody, pár nocí to byl křik, ale najedou spí celou noc až do pěti někdy i dýl a je klid. Až na to, že se občas vzbudí, když manžel pochrupuje nebo když se díváme na televizi nebo tak.
A mám to i ověřené, z toho, co kamarádky kojí v noci třeba dvouleté děti, takže to někdy končí i tak, že děti v noci nespí jen pijou a přes den jim skoro nic nejí a spí... A držte nám palce na noc, doteď už se 3x vzbudil. Tak jsem zvědavá jak to bude pokračovat. |
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
17.8.2003 23:02:00
No já mám na spaní dost svéráznej názor, za což jsem byla už "kamenována" v jiné diskuzi před delší dobou:) Prostě mám za to, že někdy stačí málo, dítě si zvykne, že třeba po probuzení dostane čajík, tak to pokaždý vyžaduje. Linda spala krásně celou noc, pak jednou dostala rýmu, 1x v noci jsme jí dávali kapičky a když rýma přešla, tak ona se dál budila 1x v noci a čekala, že bude "nějaký vzrůšo". Začala se normálně smát, blbnout, tak jsme to rázně zatípli, jednu dvě noci se budila a hekala, fňukala, odhazovala dudlík, my jsme vytrvali a pak už to bylo zase v pohodě, spala celou noc. Teď v těch vedrech je ale spaní blbý, děti se buděj horkem a žízní, tak bych byla asi i já tolerantnější.
|
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
17.8.2003 21:55:34
Ahoj holky,
já už se chystám Kačku odstěhovat už dlouho, ale ona se mrška budí i 4x za noc a teď v těch vedrech i 6x!!!Nevim ale, jestli to neni právě tim, že je s náma v pokoji a že hned dostane čajík.Asi to taky zkusíme, až bude mít táta dovču, aby nechodil do práce nevyspalej.(to je pak totiž protivnej :o))).papa |
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
17.8.2003 21:47:32
No my stále bydlíme s našima, máme 1 místnost společně s Lindou. Začíná to být už trochu problém, protože součástí místnosti jsou stoleté parkety, které šíleně vržou, takže když jdeme spát, tak je Linda skoro pokaždý vzhůru. Sice hnedka zase usne, ale je to škoda. A to nemluvím o vrzajících skříních, postelích atd. Do nového bychom se snad mohli nastěhovat už na podzim, tak bude mít Linda vlastní pokojíček. Otázka je, jak to ponesu já, obávám se, že na tom budu stejně na Lydushe.
|
|
|
17.8.2003 20:41:47
Nazdárek, tak jsme tu po víkendu, vidím, že se to tu trošku hýblo, až jsem se divila :o)) My se jinak těšíme z plavání. Od 2 měsíců k nám chodila jedna paní domů skoro každý týden a "plavčila" se Šimonem ve vaně. Od 8 měsíců jsme začali chodit do bazénku v Baby Clubu Juklík a byla jsem teda dost nespokojená. Měli jsme úplně nezkušenou a nezaplavanou instruktorku, ještě nás zařadili do začátečníků místo do pokročilých a vůbec jsem měla pocit, že se tam jen kvůli něčemu dohaduju, abych dostala to, co mi za mé peníze náleželo. Podzimní kurz tam stojí 4500,- a to mi přišlo nehorázný obzvlášť, když tu naší už trošku zkušenou instruktorku poslali od září do Nymburka a buhví koho bychom zase dostali a navíc se to muselo zaplatit už v květnu! Tak jsme se od září přihlásili do Berouna, kde jsem se byla podívat a moc se mi tam líbilo (rodinná atmosféra), hezounkej bazén a hlavně poloviční cena. Uvidíme. Teď chodíme plavčit občasně s tou naší paní, co nám chodila domů. Dělá takový plavčení v bazénu v Rytířský. Jinak o plavání jsem ze začátku moc nestála, ty vaničky Šimonovi moc pomáhaly v PM vývoji, dost toho dohnal. Ale jinak plavčení v bazénu bylo hodně o zábavě.
Jo a dneska jsme Šimona odstěhovali do vlastního pokojíčku. Snášela jsem to špatně. Zůstala mi tam viset jeho hrací hvězdička na zdi, skoro jsem to obrečela. Ale už několik týdnů mám pocit, že když je vzhůru uprostřed noci, takže to je proto, že ho třeba rušíme. Tak uvidíme. Zatím teď momentálně začal hystericky plakat. No to bude zajímavý. Ještě dám vědět. A vosy jsou prevíti na chatě jich máme mraky. Šimik dostal už pigáro, já taky. On byl větší hrdina. Tak se mějte jdu tvořit. |
| ~•~Missy~•~ | 4201 |
|
|
16.8.2003 20:44:16
Letos se vosy přemnožily, už aby začalo mrznout!
Fajn bylo, pokud to srovnáme s těma vedrama minulýma, tak bez debaty. Linda je naprosto v pohodě (ťuk, ťuk, ťuk), vedro na ni vůbec nepůsobí, jí pořád jako nezavřená a spí svých 12 hodin v noci + 3 přes den. Markéto, ta příhoda s chlapečkem je dost smutná. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.