| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 1746  [Dalších 106 >>]
Renda a Káťa 11190
12.8.2003 22:29:22
Koukám, že zvládáš víc témat najednou? :o)))))))))).Dobrý.
~•~Missy~•~ 4201
12.8.2003 22:22:22
Já jsem asi v tomhle divná, ale nějak jsem tu porodnici neřešila. Na Bulovce jsem se narodila i já a jelikož ji máme nejblíž a poreferovaly mi dvě kamarádky, co tam rodily přede mnou, riskla jsem to. Jsem taky odjakživa dost háklivá na to, jak se na mě kdo podívá, tak jsem měla trochu strach, abych nenarazila na protivnej personál. Dopadlo to tak, že v celý porodnici je jedna jediná hodně protivná mladá sestřička, kterou jsem vyfásla k porodu:) Nicméně asi zapracovaly hormony, najednou mi bylo jedno, co mele za řeči (asi 10 min před porodem mi přišla vynadat, jak to, že nespím, že budu unavená a porod bude peklo - milé povzbuzení že), soustředila jsem se na sebe a hlavně na miminko a najednou jsem věděla, že pokud míra trpělivosti přeteče, tak si to nenechám líbit a ozvu se. Pak nestačila chystat porodní sál:)
Renda a Káťa 11190
12.8.2003 21:49:46
Tak já to nškam poslala a vyskočilo mi to v úplnš jiný diskusi, no neva, napíšu to znovu.
V Podolí se mi líbio.Byly sme na pokoji 213 a bylo to hned vedle dětských sester.S tim vystavováním miminek máš pravdu, na chodbě je to blbý.Na pokoji sme byly jen dvě a do teď se s holkama navštěvujem.
Jinak porod byl super.Jednak byl rychlej, takže sem neměla ani přípravu a jednak nás rodily dvě úžasný asistentky :oD.Na šestinedělí sem došla po svejch, takže to bylo fakt dobrý.
Jediný, co mě tam vadilo, byla poradna.První dvě návštěvy mi přišly jako totální chaos, ale pak sem začala chodit brzo ráno a bylo to v poho.

Na bulovce sem se narodila já , ale tchyně mi jí zakázala, protože tam pracovala a taky jsem s nima neměla moc hezkou zkušenost (já byla totiž v těhotenství hroznej cíťouš, a tak mi stačilo, když se na mě někdo špatně podíval :o)), když sem tam chodila na ultrazvuky.
~•~Missy~•~ 4201
12.8.2003 21:06:39
Tak my jsme rodili na Bulovce a celkem v pohodě. Já jsem teda neměla vůbec žádný problémy ani dotazy, takže možná, že kdybych měla, tak bych měla i něgativní postřehy. Taky jsem měla obavy z nevyspání, ale nakonec to bylo přesně naopak, byla jsem pěknej čilouš a spát jsem nějak vůbec nepotřebovala, to až doma.

Tak za sebou máme další perný horký den v naší "vísce" na Praze 9. Ruch tu taky moc není a v těch vedrech se ani nedá moc spoléhat na návštěvy kamarádek, každej je raděj doma. No a od zítra zase nastoupí pokrývači na střechu, takže k vedru se opět přidá celodenní rambajz a nespící dítě:(
lydushe + 3 háďata 3538
12.8.2003 20:35:08
No Podolí jsem vybrala po dlouhém přemýšlení. Ještě jsem si to pojistila na Bulovce v CAPu, měla jsem dvě možnosti, ale voda mi to v podstatě překazila, nakonec jsem byla ráda, že jsem dojela alespoň do toho Podolí. Porod byl skvělej, lidi taky, jen se mi to zdálo moc uspěchané. Šestinedělí bylo už o dost horší. Návštěvy na chodbě, sestry a doktoři, co soustavně třískaj dveřma a pak sestry, kdy každá tvrdila něco jiného, co se týče péče o dítě, tak to mi přišlo dost blbý. Jinak jsem tam byla spokojená, ale příště bych se pokusila porodit ambulatně, protože jsem byla na roomingu ještě s dalšíma 2 maminkama, takže se člověk nevyspal kvůli svýmu mrňouskovi a pak ještě kvůli dalším dvěma a to už nemluvím o teploměru v 6 ráno, když se mi konečně podařilo zabrat. Je pravda, že jsem si mohla zaplatit nadstandard, ale to se mi nechtělo, byla jsem zase ráda, že jsme mohly pokecat s holkama a navíc jsem vůbec byla ráda, že jsem dostala rooming. Kde jsi ležela vlastně? Já na 205 :o))
Myslim, že kdyby se Podolí zrekonstruovalo a zmodernizovalo to šestinedělí, tak je to bezvadná porodnice, který nelze nic vytknout.
Ráda jsem ale prchla domu, i když Šimon byl zlatíčko asi tak prvních 5 dní, dokud mu nezmizela žloutenka a pak se projevil v celé své síle a já nebyla sto si ani namazat chleba máslem...
No a Šimon se měl vlastně narodit dneska před rokem.. nechtělo se mu do vody :o))
Renda a Káťa 11190
11.8.2003 23:01:59
To víš, někdy to prostě tak zdravě nevyjde.Ale je to jen mletý kuřecí, sýr a strouhanka a tu mu pak můžeš oďoubat.Jinak o tom Podolí, to je náhodička, tak to jsme se tam určitě potkali na chodbě někde mezi záchodem a pokojem :-))).Ze začátku sem nechápala, jak se budu doma sprchovat před toaletou, po ní, před kojením, po něm atd.Bylo to na mě časově náročný, ještě štěstí, že ta moje kočička byla hodná a nevyžadovala 24 hodinovou pozornost.A jak se ti tam líbilo?
pa
lydushe + 3 háďata 3538
11.8.2003 22:51:39
No tak to jsme na tom fakt stejně. My chodíme les-pískoviště před barákem-nákup a někdy kouknout na vláček a dneska jsme byli krmit labutě.
A bydlíme v Košířích v Praze na kopci u Vidoule, což je docela pohodička. Jen se nic moc tady neděje, kamarádi a kamarádky v trapu, plavání neplaveme až od září a cvičeníčko taky, takže tak u nás.
Rendo, jestli jste byly s Káťou v Podolí, tak to já se Šimonem taky :o)) Šimon se narodil 21. A že jí Káťa řízek, to jsi docela udatná, já bych mu smažený asi nedala.
Renda a Káťa 11190
11.8.2003 12:18:47
Koukám, že píšu, jak negramot, tak mě omluvte.Přiště už si všechno nejdřív přečtu :-)).
Renda a Káťa 11190
11.8.2003 12:17:00
Ahoj Majdo, naša Kačka je rozežraná, protože sme byly na 14 dní u tetky a tam mě neustále přesvědčovali, jak jejich malej jedl od půl roku to, co oni !!!Jen sem se otočila, už do ní cpali oběd.Takže já jí vařim "normální" jídla akorát, že tam nedávám sůl, ale vegetu bez glutamanu.Takže třeba holandskej řízek s kaší, to sní sama celej řízek.A kaši miluje.Jo a místo mlíka dávám do kaše sunar.Taky má ráda rajskou a špagety s omajdou z protlaku a kuřecího masa.K svačině i přesnídávce má ovoce a nebo přesnídávku a k večeři většinou to, co měla k obědu, ale to už toho moc nesní.
Jinak codí jenom za jednu ruku, protože se bojí pustit, takže s chozením to u nás moc slavný neni.Taky si povídá a jediný slovo, který vím, co znamená ,e Balon.Tak se mějte krásně a přežijte to.
RENDA
Renda a Káťa 11190
11.8.2003 12:05:58
Ahoj holky, Kačka má narozky 20.8.vůbec nechápu, že nám to tak uteklo.Ještě před rokem jsem na ní koukala v Podolí jak na televizi a říkala sem si, co si si TAk A CO TEĎ?A najednou je jí rok. Zahrádku nemáme, ale nacpala sem Káťe bazenek na balkon a tak se smažíme tam.Tady na Zahraďáku už známe kažej kámen a tak asi vyhraje ZOO.Takže se těším na další dopísek a hodně vody v tomhle pekelným počasí.papa Renda
[<<Předchozích 1630] Názory 16311640 z 1746  [Dalších 106 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.