| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1746  [Dalších 1496 >>]
lydushe + 3 háďata 3538
16.12.2004 19:18:51
No čekáme v červnu. Je to začátek června. Moc se už těším.
Krásné svátky přeju!!!
Já chodím taky na červnovou diskusi, ale jsem tam jediná, která chodí až večer, takže tam vedu takové "monology"...:o))
Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 21758
16.12.2004 16:59:22
Ahoj holky,

koukam, ze jste tu takove "posledni" mohykanky :o) co brebentí ...

Ja se vyskytuju na diskuzi Dubnovych deti 2005, čekáme druhý přírůstek :o)

Fotky mam na httP://rodina.cz/alnagoni

taky spravuju Dubnovky2005 stranky, je to neverejne.

Lydushe, kdy čekáte vy mimiska, pochopila jsem to dobre, ze v červnu ? :o)

Zatim se holky mejte, obcas sem na diskuzi jukam, ale je tu přispevků jak šafránu :o(

papa, opatrujte si pupiky
Gabca, Gabcikovo
lydushe + 3 háďata 3538
12.12.2004 21:28:09
Ahojda, tak to je mi líto, že jste nemocné. My teda marodíme taky. Byli jsme minulý týden na Mikuláše u sousedů, jejich dcera pokašlávala, ale už bylo pozdě vzít dítě a vrátit se domů, protože u nás se zrovna převlíkali čerti a mikuláš...
No a Šimon si z toho odnesl akutní zánět průdušek. Od pátku má horečku, která postupně klesá a dneska jsem nevydržela a vyrazili jsme na pohotovost a co myslíte.. měl ho tam..:o) Takže léčíme léčíme. BOhužel moje homeopatka na kterou jsem sázela je nemocná taky, tak jsem se tu chvíli prala s tím, jestli mám ještě čekat do úterka na homeopatku a riskovat zápal plic a případná antibiotika nebo jestli mám podat ty mucosolvany a podobný sajrajty a zkusit se tomu vyhnout. Dala jsem sajrajty.
Jinak stránky máme rozházený všude možně... jednotím to na www.kotalici.net ale tam zase není Šimon, ale jen cestování.
Tak Šimon je na http://rodina.cz/kotalici
nebo na http://kotalici.unas.cz a miminko v bříšku zatim máme jen na cervnovych strankach a ta je pro veřejnost nepřístupná. Musim to nekam picnout ven. Jsem hrozná, ostatní stránky spravuju a ty naše... kovářova kobyla chodí bosa a to mohu dosvědčit, jelikož jsem ještě navíc kovářova žena..:o))
mavaal 15078
12.12.2004 18:41:18
A datum porodu mam az 23.1.05 :-)) Ale bude to driv, kdyz bude cisarem :-))
mavaal 15078
12.12.2004 18:39:53
Prosim, sim, dej mi odkazek na vase stranecky, chci kouknout na fotecky Simona a taky briska :o))
Mala si to ted uziva, mela teplotu a tedka uz haja. Je chudinka, nejradsi bych to mela za ni :-( Navic toho ma plne vlasky a ma to u oci a na rtech, chjo.
lydushe + 3 háďata 3538
7.12.2004 22:04:05
ALice nic si z toho nedělej, já nebýt těhotná, tak mám asi taky smůlu... Při těhotenství se Šimonem jsem dělala všechno do poslední chvíle. A když jsem nemohla vyčistit osmákům klec, tak se počkalo, až jsem porodila a vyčistila jí poté. No co, že už 3 týdny smrděla, že se nedalo kolem projít. Manžel vždycky zadržel dech...:o))
Teď to těhotenství snáším hůře, tak se trochu víc snaží. Ale taky mi to trvalo neboj se. Vždycky jsem musela vyslechnout, že teď zrovna ne a že za chvíli jo, abych za několik dní přišla a zjistila, že to stejně není hotové...
Jinak jsme se dneska byli se Šimonem podívat v jeslích. Chtěla jsem ho dát do školky na 5 dní v měsíci, ale nikde mi ho nechtěli vzít, že mají úplně plno. A kde mi ho chtěli vzít, tak to zase stálo nehorázný peníze anebo to bylo daleko.
Dostalo mě, že mají děti erární oblečky, ještě jsem je neviděla a chodí spát v půl dvanáctý. Šimon mi teď usíná mezi půl třetí a třetí, tak jsem na to opravdu zvědavá. Paní ředitelka chodila v bílém mundůru a místo třídy říkala oddělení...
Ale co se týče stravy a různých výjimek, tak to prý není problém. Kdyby měl vegeteriánskou stravu, tak mu to snad budou extra vařit.
Od půlky ledna máme začít docházet na adaptaci, tak poreferuju. Jsem z toho sama docela vykulená.
Jinak s tím císařem, je dobře že to víš dopředu, můžete se na to holky připravit. Držím palce, ať to dobře dopadne. Už máte předběžný datum??
mavaal 15078
4.12.2004 19:37:51
Tak to já mám doma totálního neuklízeče :-( Dneska teda vyjímečně vysával celý dům a ještě vytřel, což nechápu co se stalo :-))Ale okna by nemyl, to rozhodně Nee!!!
Já budu rodit císařem, včera jsem byla na hematologii, opět, tak nějak padlo rozhodnutí, za které jsem nakonec tak nějak vděčná. Horší by bylo, kdybych pořád nevěděla a rozhodovalo se před porodem. Takhle se můžu psychicky připravit :-))
Malá se akorát koupá, tak jdu za ní jí uspávat. Už jsem tam byla, je tam s ní G., ale ještě se jí nechtělo z vody, má tam panenku a ta se jí zdá pořád špinavá, tak ji drhne houbou :-)
lydushe + 3 háďata 3538
2.12.2004 21:01:32
Ahoj holky,
tak koukám, že to máte taky docela "veselé". Já druhé těhotenství prožívám taky mnohem hůř než to první. Jsem pořád děsně unavená a nervózní. Nemám strach, jen jsem málo trpělivá na Šimona, až mě to někdy docela mrzí.
Alice s tou placentou se šetři hezky odpočívej. Já to taky moc neumím, ale když je mi zle, tak prostě lehnu a ani se nehnu. Horší je to, že Šimon docela kouká, že mě je pořád špatně... Jeho obvyklá otázka je: Je ti mámo špatně??? Už jsem ale ve 4. měsíci, tak je to lepší.
Jinak Jindro jsem ráda, že na operaci nemusíte. Je dobře, že jste si to nechali prověřit i jinde, je sice opruz lítat a čekat po doktorech, ale pořád lepší, než aby Káju operovali trošku zbytečně. S tím porodem máš pravdu, taky jsem pořád čekala a čekala a můj manžel by mě býval hnal do porodnice už o den dříve.
Já jsem zase měla kontrakce pořád nepravidelný jednou po 7 jednou po 3 jednou po 5 nebo 10 minutách... Tak jsem to neřešila a myslela, že to jsou poslíčky. Když mi praskla voda a přijela jsem do porodnice tak už jsem měla půlku za sebou a Šimon se narodil za 5 hodin..:o)) v porodnici. Doma jsem skučela 2 dny..:o))
Kde budeš tentokrát rodit?
Nepojedete do Podolí? Prý tam zrekonstruovali 6ti nedělí, tak bych chtěla nějaké nové zprávy...
Mě by se líbil porod do vody a pak hajdy domů bez hospitalizace.
Vánoce řeším miniúklidama tak v průběhu dne a čekám až mě to popadne. Ale asi se tak nestane. Můj muž se zatím brání úklidu zuby nehty. Zatím jsem ho poprosila o umytí oken, tak už 4 týdny prší každý víkend, tak má výmluvu...

mavaal 15078
1.12.2004 22:57:56
Jindři, koukám že starosti jsou všude :-( Držím pěstičky. Já jsem tedˇ taky vděčná za každý další den pro mimíska v bříšku. Tedˇ přeháním a pořád se kontroluju, jestli nekrvácím, protože doktor mi to na ultrazvuku pěkně vysvětlil jak to se mnou je :-))
Tedˇ na úklid kašlu, protože zdraví miminka i naše je přece mnohem důležitější. Opravdu nedělám vůbec nic, jsem zavřená doma, malej má neštovice, malá se zatím drží, i když podle doktorky je má taky, jenom pupínky prý budou cca. týden před vánocema, podle jejích propočtů :-) Ještě abych do toho nerodila, ale prý je mimi dost silné a v pořádku.
Zatííím pa a pište :-))
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
1.12.2004 20:16:03
Nazdárek holky,
doufám, Ali, že bude u Tebe vše v pořádku a nedostaví se komplikace. Budu na Tebe myslet a držet palce.
Já mám pořád streptokoka, mám zase nějaké prášky, ale prý se už nic nezmění. Stále je tu riziko předčasného porodu, ale žadné omezení nemám. Blbě mi je asi tak normálně (jako celé těhotenství), tak uvidíme. S Kájou jsem měla úplně pohodové těhotenství, tak zřejmě si musím vyzkoušet i něco jiného ;o) Jediný na co si mám dát pozor je, že ve chvilce, kdy přijdou bolesti, tak musím hned do porodnice, aby mně i miminku nasadili antibiotika, aby nedošlo k infekci, která hrozí a mimčo vážně ohrožuju. S Kájou jsem měla pravidelné (po 3-5 min.) silné bolesti od 1. hodiny, ale do porodnice jsem jela až kolem 13. hod., kdy už manželovi povolily nervy (já pořád čekala, až praskne voda a oni mi ji museli prasknout :o) a Kája se narodila až ve 23.37. Tentokrát si to tam odbudu celý. Dávám přednost domácímu prostředí, ale zkrátka to teď nepůjde :o(
Co se týká operace, tak zatím nebude. Byli jsme ve Vinohradech, tam už nás objednali na operaci, jak jsem psala, ale že tam s Kájou nemůže nikdo být, kdyby byly komplikace a musela tam zůstat přes noc. Tak jsme jeli ještě do Krče a tam řekli, že operace je zatím zbytečná a že máme přijít na kontrolu až za rok a pak se rozhodne. Pokud to bude k operaci, tak bude ještě než půjde do školy, ale kluka by si prý už na kontrolu ani nezvali. Holčička z důvodu možného těhotenství, musí mít břiško pevné a bez problémů, ale u kluka by kýlu ve vel. 3mm prý vůbec neřešili. Tak že to byl jeden názor proti druhému, tak jsme jeli do Motola pro třetí a rozhodující názor. A tam nám po 2,5hod. čekání řekli přesně to co v Krči (aniž by o tom věděli). Takže jsme operaci ve Vinohradech zrušili a budeme docházet do Krče. Kdyby tam došlo k operaci, tak tam s Kájou můžu zůstat a budu už mít po porodu, ne 14 dní před :o( Žádné omezení nemá, tak doufám, že bude všechno v pořádku.
Mějte se hezky a pa, pa :o)
P.S. Vánoční čas už přichází, ale není vše hotovo. Nějaké dárky už jsou, tak jsem se trochu zklidnila; úklid není, ale manžel mi slíbil, že to udělá za mě (tak uvidíme). Věnec náš stůl i dveře zdobí, tak jak už jsem psala - trochu jsem se uklidnila.
Pa, pa :o))
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 1746  [Dalších 1496 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.