| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1746  [Dalších 1486 >>]
mavaal 15078
1.12.2004 10:58:09
Ahoj, tak na vánoce mám všechno hotové. Jelikož tedˇ polehávám, protože mám nízko placentu tak jsem tomu ráda. Dárky už mám taky, cukroví mi upeče jedna paní co peče na svatby, i když mi to je trošku líto. Protože vánoční pečení já ráda :o))Pravděpodobně budu rodit císařem, což mi vůbec nevadí, ba naopak. Pro riziko krvácení, no uvidím, v pátek jdu na hematologii a na cévní. Tedˇ mi není moc dobře, ale říkám si, že už brzo bude PO :-))
lydushe + 3 háďata 3538
30.11.2004 18:35:40
Čau holky,
tak jak se máte, co chystáte na vánoce?
Já se tak nějak snažím uklízet na vánoce, protože na jaře mě to k úklidu netáhne, v létě jsem pryč a na podzim brzo budou vánoce tak nemá cenu uklízet.
Že....
Jsem dost unavená, takže pak vždycky padnu a bohužel Šimon teď docela málo spí, někdy nespí po obědě, tak je to docela náročný. Měla jsem teď v těhotenství podezření na chlamydie, tak jsem trnula týden hrůzou, naštěstí se to nepotvrdilo, tak mám fakt radost...
Začínám už přemýšlet nad cukrovím. Musím vymyslet něco pro Šimona, aby mi mohl pomáhat. Je do toho celý hr..
Nákup dárků byl zatím z fin důvodů pozastaven a obnoví se asi až těsně před vánoci, tak mám z toho trošku psotník. Nechtěla jsem absolvovat ty akce v narvaných krámech.
A co vy. Jak to máte Jindřiško s tou operací?
Sanďullka 15786
21.11.2004 20:05:48
Hledám rodinu, která by měla zájem o českou au-pair, jak pro ČR nebo cizinu. Zkušenosti s dětmi mám. Ráda a dobře vařím, postarám se též o Vaši domácnost. Ovládám AJ.
sandra.kasperlikova@centrum.cz
Sanďullka 15786
21.11.2004 20:04:28
Hledám rodinu, která by měla zájem o českou au-pair, jak pro ČR nebo cizinu. Zkušenosti s dětmi mám. Ráda a dobře vařím, postarám se též o Vaši domácnost. Ovládám AJ.
sandra.kasperlikova@centrum.cz
lydushe + 3 háďata 3538
16.11.2004 19:42:38
Tak my jsme vánoce vyřešili víceméně tento víkend. Šimon byl u rodičů, tak jsem se obrnila trpělivostí, vzala si pohorky na nohy a vyrazili jsme nakupovat. Dobrý bylo, že jsme vlastně docela věděli co chceme.
Šimon dostane knížku Boba a Bobka, pak dětský nářadí (naučil se ovládat manželovu AKU vrtačku a teď se před ním nesmí vytáhnout. Našli jsme takový od Caterpillaru, AKU šroubovák s různejma nástavcema, no manžel z toho skoro učůrával..o)) Pak Lego, tempery, pastelky a takovou stavebnici letadýlka. Počítám, že velké množství autíček se sejde od širokého příbuzenstva, tak ty jsme raději vynechali...
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
15.11.2004 22:13:52
Nazdárek,
ve čtvrtek jdu na kontrolu, tak uvidíme, jak antibiotika zabrala, ale měla jsem je podruhé v životě, tak myslím, že by na ně tělo reagovat ještě mělo (když nepočítám antb, které do sebe člověk dostává jídlem, třeba tak "moc zdravým" kuřecím masem).
Dárečky pro Káju opravdu máme, ten zmiňovaný kočárek, je fakt úžasný, krom barev je úplně stejný jako mám já ve velkým, tak snad jí bude vyhovovat (od bráchy k němu dostane miminko), jinak máme knížky, pak takový zpěvník s piánkem a mikrofonem (je to všechno v knížce a písničky se dají vyťukávat na základě barev nebo čísel a dá se ozvučit mikrofon), dřevěné kostičky, noční košilku, deštník,? Snad je to všechno, nic jiného mě nenapadá. Ještě se musíme s někým domluvit na koloběžce. Kája je fakt přesvědčená, zcela neochvějně, že jí Ježíšek přinese koloběžku a manželovi rodiče se k tomu nechtějí znát, tak jestli se s nikým nedomluvíme, tak jí ještě dokoupíme my. Kuchyňku už mají moji rodiče koupenou. Je celkem velká (110,5 x 90 x 40 cm - nebo tak nějak).
Dudlíka jsme odbourali asi před půl rokem a Kája se ukázala jako typická ženská. Řekli jsme jí, že jí to nesluší a že by měla křivý zoubky, manžel na ní hodil "pizizubí" ksicht, že by takhle vypadala a Kája šla dudlík hodit do koše. Druhý večer se zeptala, kde je dudlík, připomněli jsme jí, že ho vyhodila a že by měla křivý zoubky a byl klid. Všechno v pohodě, bez pláče a bez uplácení. Ani jsme to takhle nečekali :o)
Tak se zatím mějte hezky, pa, pa :o)
mavaal 15078
11.11.2004 8:02:23
Tak to jsem dobrá, ptám se na bobování, ale vy nebydlíte na Vysočině :-))
Takže já dneska jedu do jihlavy na akci pro děti, pojede Martin na bílém koni. Tak chodíme každým rokem a letos se bude malá koukat. Pak by měl být ohnostroj, tak se taky těším. Tedˇ před vánocema je toho vůbec víc, takže to budeme obcházet. A u vás toho musí být, vy se určitě nenudíte, pořád se tam něco děje, se máte, no :-))
mavaal 15078
11.11.2004 8:02:19
Takže já dneska jedu do jihlavy na akci pro děti, pojede Martin na bílém koni. Tak chodíme každým rokem a letos se bude malá koukat. Pak by měl být ohnostroj, tak se taky těším. Tedˇ před vánocema je toho vůbec víc, takže to budeme obcházet. A u vás toho musí být, vy se určitě nenudíte, pořád se tam něco děje, se máte, no :-))
mavaal 15078
11.11.2004 8:01:37
Takže já dneska jedu do jihlavy na akci pro děti, pojede Marin na bílém koni. Tak chodíme každým rokem a letos se bude malá koukat. Pak by měl být ohnostroj, tak se taky těším. Tedˇ před vánocema je toho vůbec víc, takže to budeme obcházet. A u vás toho musí být, vy se určitě nenudíte, pořád se tam něco děje, se máte, no :-))
lydushe + 3 háďata 3538
10.11.2004 19:24:51
Tak my jsme měli dudlíkové období již od narození. Chtěla jsem dudlíky NEDAT, ale už v porodnici mi řekla sestra.. jooo ten bude dudlíkovej a měla prevdu. Dala jsem poprvý dudlík ve 3 tejdnech a trošku jsem si ušila bič na sebe, malej tolik nesál a já dostala zánět prsu. A pak jsem dala dudlíka v 6 týdnech a kdybych ho nedala tak se asi zbláznim. ŠImon pořád jen plakal, špatně spal a pořád jsem kojila každou hodinu a když začal plakat i po kojení tak brečel do dalšího. Dudlíkem se trošku srovnal, našel si za chvíli rytmus, zklidnil se a já konečně začala trošku užívat miminka... Zkrátka byl dudlíkovej...
Pro další miminko taky koupim dudlíka. Protože po zkušenostech se Šimonem nemít dudlíka znamená se na 99% zbláznit..:o)
U vás už byl sníh na boby? To je paráda. U nás padal, ale bylo teplo, takže se rozpustil. Dneska jsme byli na procházce v lese, bylo to příjemný. Svítilo sluníčko, tak jsme se konečně zase prošli...
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 1746  [Dalších 1486 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.