| mavaal | 15078 |
|
|
27.10.2004 22:03:01
Roman je hezký jméno. Vy budete mít kluka podle ultrazvuku nebo se necháte překvapit? A Románek se mi líbí moc, to by mi vůbec nevadilo. Jak mu budeš říkat jinak???
Jdu hledat jak kočárek Mikado vypadá :-)) Zítra jedeme do Rakouska takže půjdu brzo spát, jsem zase strašně utahaná. Malou asi necháme hlídat mojí mamce, když není fit :-)) Zatííím pa!!!! |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
27.10.2004 21:28:25
Ahojky,
jmen máme vybraných víc (u holek), tak se ještě o tom bude mluvit. Mluvili jsme zatím na vážno jen jednou, tak se uvidí. Před rodinou už je asi říkat nebudeme, protoženám je vymlouvají. U kluka je celkem jasno. Po tatínkovi - Roman. Mně je to jedno, to jméno mi nevadí a začalo se mi i líbit (jen nesnáším označení Románek, tak někdy mluví tchýně o manželovi a mně se otvírá kudla v kapse :o( No ale snad to zvládnu. Kočárek Mikado jsem měla a budu zase mít a byla jsem s ním spokojená. Už přesně nevím, kolik s mimčem vážil a nosit se dal. Do schodů jsem ho nosila i sama, jen do autobusu jsem to zkusila jen jednou a bylo to celkem náročný. Oni v buse jsou schody vyšší a já měla ještě nacpaný košík pod kočárem, tak mě to trochu překvapilo a do autobusu jsem tak nějak kočárek hodila a já letěla s ním (samozřejmě to všem bylo jedno). Jinak normální schody pohodě. Já jsem MHD jezdila převážně se šátkem a plánuju to zas, tak jsem se s tím potýkala fakt jen jednou. Jinak přehazovací rukojeť je fakt dobrá. Na mimčo člověk kouká a když pak povyroste, tak si může vybrat, jestli na něj bude dělat ksichtíky, nebo mu nechá výhled. Dle situace. Jediný co mi vadilo, že je tam brzdička přes celou nápravu (ne u jednotlivých kol) a ta se časem povolila, tak pak tam tak divně poskakovala. To bylo nepříjemný, protože když jsem jela terénem, třeba po lesa a kočárek nadskakoval, tak se mi občas sám zabrzdil. Musela jsem tam dát gumičku, aby vydržela nahoře a nepadala dolů. To byla jediná chyba. Mějte se hezky, jdu relaxovat. Pa, pa :o) |
| mavaal | 15078 |
|
|
27.10.2004 19:43:59
Je to tak, my budeme mít určitě holčičku. Tentokrát nám to je opravdu jedno, ale pro malou to bude asi lepší, když bude mít kámošku :-)) No a pro Maria to je nerozhodující, i když chtěl bráchu. Ale s rozdílem 8 let si myslím je to už fuk.
Jinak zase marodíme, malá má kašel a samozřejmě mi nespí. Jinak spává hezky.... Už k ní letím... |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
25.10.2004 21:26:31
Vy budete mít holčičku! Tak to je béézva. Hlavně aby byla zdravá.
Jinak kočárky Knorr jsou fakt bezva, ale já bych potřebovala s přehaz rukojetí, která by nevedla po celé délce tyče odspodu, ale vedla jen nahoře a měla jen jednu brzdu nebo měla jen takový ty zášlapný, malinkatý. Musím kočárek hodně nosit a ten 10ti kilový Knorr byl s dítětem tak akorát. Mám vyhlídnutý, že takhle nějak vypadá a funguje kočárek Trend, Mikado a ABC Design. Ale knorr je knorr no... Mám kvůli tomu kočárku trošku dilema. Ale ta váha a ta rukojeť jsou pro mě docela důležitý... Když byl Šimon malej, tak třeba nesnášel procházky v lese, protože nebylo na co koukat. Kdybych si ho mohla přehodit a dělat na něj opičky, v lese by mu to nevadilo... tak třeba proto a proto že na to malinký miminko prostě MUSIM koukat. U Šimona jsem si na to nemohla nějak zvyknout ze začátku, že na něj nevidím... |
|
|
25.10.2004 21:25:14
Jinak kočárky Knorr jsou fakt bezva, ale já bych potřebovala s přehaz rukojetí, která by nevedla po celé délce tyče odspodu, ale vedla jen nahoře a měla jen jednu brzdu nebo měla jen takový ty zášlapný, malinkatý. Musím kočárek hodně nosit a ten 10ti kilový Knorr byl s dítětem tak akorát. Mám vyhlídnutý, že takhle nějak vypadá a funguje kočárek Trend, Mikado a ABC Design. Ale knorr je knorr no... Mám kvůli tomu kočárku trošku dilema. Ale ta váha a ta rukojeť jsou pro mě docela důležitý... Když byl Šimon malej, tak třeba nesnášel procházky v lese, protože nebylo na co koukat. Kdybych si ho mohla přehodit a dělat na něj opičky, v lese by mu to nevadilo... tak třeba proto a proto že na to malinký miminko prostě MUSIM koukat. U Šimona jsem si na to nemohla nějak zvyknout ze začátku, že na něj nevidím... |
|
|
25.10.2004 21:23:38
| mavaal | 15078 |
|
|
25.10.2004 20:46:17
jaky kocarek u vas vede???????????
|
| mavaal | 15078 |
|
|
25.10.2004 20:43:31
Tak my jmena jeste taky nemame. Dneska jsem byla na ultrazvuku a videla jsem holku na vlastni oci :o) Jsem uplne znicena, jdu si dat kafe a pak se vratim na Rodinu.
|
|
|
25.10.2004 20:34:39
Dneska jsem byla na prvních odběrech, málem jsem se skácela z toho hladu... Ráno se musím najíst a odběry nalačno nic moc.. teda.
Jinak Alice kočárek je bezva. Od toho 3/4 roku je úplně úžasnej, lehounkej, krásně péruje fakt prima, ale já bych chtěla s přehazovací rukojetí. Nějak si neumím představit, že na to miminko pořádně neuvidím... Mám už vyhlídnutých pár typů, ale nejdřív se potřebuju zbavit tohodle. Kdybych měla pořádnej hlubokej kočár, tak si tenhle asi nechám. Ale my ten starej zlomili na jednom vypečeném výletě, takže jsem jen na sporťáku teď.. Jinak Jindřiško a Kájo, Vám holky držím palce, ať to všechno dobře dopadne. Jestli se Vám líbí v Krči, tak jděte tam, ať to máte co nejdřív za sebou. Ty Vinohrady by se mi asi taky nelíbily.. obzvlášť pokud tě tam s malou nenechají přes noc. Holky a jaký máte vybraný jména? My tu máme docela boj, moje vybraný jména neprošly a teď se hraje na kompromisy alespoň do užšího výběru...:o)) |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
25.10.2004 19:01:01
Ahojky,
Ali díky za dopísek, už jsem i reagovala (asi před 5 min.) Jinak co se týká Motola, tak k němu důvěru vůbec nemám a tak se mi to tam ani nechce zkoušet. V Krči mi řekli, že je samozřejmý, že budu s Kájou furt, i kdyby tam musela zůstat přes noc, což ve Vinohradech nejde. Tam je to prý hrozně hezký a viděla jsem i jednu holčičku po stejný operaci a ta neměla jizvu těměř vidět. Jenže nás objednali za 3 měsíce (14.1.05). Samozřejmě, že Kája nesmí mít ani rýmu, jinak se operace odkládá. Já mám kolem 10.2.05 termín porodu a nemůžu si dovolit nějaké velké odklady. Co pak s mímem. Manžel sice ujišťuje, že si to zařídí, kdyby něco, ale ... Po porodu to říkal taky a já zůstala první dva dny po návratu z porodnice doma sama. Brrr, hrůza. V Krči mi řekli, že se nejdříve na to znova kouknou a pak nás objednají tak za 3 týdny, max. za měsíc! Což už je sakra rozdíl. Do vánoc by to bylo odbytý. Mám hrozný strach. Jsem matka posera. Když si na to vzpomenu, tak se mi chce brečet (někdy i brečím) :o( Mějte se moc hezky, já jdu chystat véču, aby až skončí večerníček, byla na stole. Pa, pa :o))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.