| mavaal | 15078 |
|
|
9.11.2004 22:38:50
Jo tak malá je bezdudlíková a nemusíme tohle řešit, to jsem ráda :-))
Pro mimi mám dudlíky, ale jen pro ten případ, že to bude jooo nutné :-)) Holky, co děti na sníh??? Malá byla úplně hotová a pamatovala si boby. Já myslela, že si to už pamatovat nebude, to jsem.... A tak jsem byla bobovat, to mi dalo zabrat. Jsem ze všeho hned unavená. Tak jsem pak spala. Pořád mlela sníh, sníh... Odpoledne jsem byla ještě venku, večer už jsem sněhu měla dost. Ale kdyby takhle pohádkově bylo na vánoce, to by se mi líbilo. Zítra jedu do Brna, krom jiného podívat se na kočárek. Asi ho budeme kupovat právě tam. Na vánoce už mám moc dárků, pro děti. Tedˇ jsem koupila ještě knížky, jestli jsem to už tady nepsala a hry. Pak nějaké to lego bude, panenka, nádobíčko apod... Malej dostane lyže, brusle, něco od nás něco od bráchy a tak. Takže čím starší tím víc peněz a rok od roku nároky na dárky rostou :o)) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
9.11.2004 20:47:16
Jé tak to je mi líto, že máte trápení v těhu. Snad ty antibiotika mršku streptokoka zaženou. Jeslti na ně nejsi moc zvyklá, tak by to mohlo vyjít. S těma alergiema máš pravdu, že jsi šťastná. Já žádný alergie obecně nemám, jen na antibiotika. Když mi hrozila angína po porodu, tak bych nemohla brát nic, protože ani jedny atb, při kterých se dá kojit, nesmím..
A pochlubte se s dárkama! My už máme něco málo vymyšleného, budem asi rozšiřovat vláčky a Lego. Taky koupím takové ty kalíškové temperky a budem po vánocích malovat. Tenhle víkend bude Šimona asi s babi a s dědou, tak taky chystáme nákupy. Jinak konečně jsme se zbavili dudlíků.. Šimon doteď usínal s dudlíkama a moje máma je s ním vyměnila za krtka, co uháčkovala a od té doby je v pohodě. Vůbec jsem nečekala, že to bude takhle v pohodě. Plánovala jsem výměnu na Mikuláše za dobroty... |
| mavaal | 15078 |
|
|
8.11.2004 23:03:09
Jindři, to je teda něco, tedˇ v těhotenství :-( Já se pomalu bojím brát blbej paralen, strašně trpím s hlavou a tedˇ poslední dva týdny je to síla. A co pak antibiotika, budu na tebe myslet :-))
Já jsem se nejvíc strachovala v těch prvních týdnech a před prvním ultrazvukem. Pak když mimi začalo kopat tak jsem se uklidnila, že o něm vím. Ale člověk se víc nebo mín nervuje pořád. Takže máte pravdu... Pochlub se jaké dárky máte? Vím, že jsi chtěla taky kočárek pro malou na panenky... kuchynku.... Ona to tady číst nebude :-))) |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
8.11.2004 21:54:00
Nazdárek,
tak ty nervy v těhotenství sedí. Jsem teď ve 27.tt a mám streptokoka. Prý je moc hluboko a je hodně agresivní, tak hrozí, že poruší blány a dojde k předčasnému porodu. Mám antibiotika (naštěstí nejsem na žádné alergická, tak mi doktorka mohla předepsat takový, který jsou vhodný v těhotenství) a ještě jedny prášky, který se zavádějí. Příští čtvrtek jdu na kontrolu, tak mi držte palce, ať je vše v pohodě ;o) Takže jste opravdu ty rizika shrnuly úplně přesně. Jinak, nevím, jestli už jsem to tu nezmiňovala, ale měli jsme Káju minulý víkend u babičky a u dědy a během toho jsme pro ni vyřídili komplet vánoční dárky. Ufff :o/ Bylo to náročný, ale je to za námi a já teď můžu s ní chodit po nákupech pro ostatní. Začíná vánoce velice dobře chápat (tak dětsky, chystáme se psát Ježíškovi) a už jí jen tak neoblafnu, tak se dárky pro ní s ní už kupovat nedají. Pro ostatní to ještě nějak zamluvím a budu doufat, že to neprozradí, protože má pamatováka hroznýho. Vytahuje věci třeba po týdnu i po delší době. Zítra razíme na lampijónový průvod, tak jsem zvědavá, co na to bude říkat. Má být zakončen ohňostrojem, tak se sama těším. Mějte se hezky a pa, pa :o) |
|
|
6.11.2004 20:36:38
Ále nééé, já jsem jenom tak mrkám. Dneska jsem se zapojila po letech do prac procesu a málem jsem zdechla. Ráno jsme jeli plavat a odpoledne jsem byla sčítat volby a teď jsem jak mrtvola. Nechápu jak jsem mohla při Šimonovi pracovat.
A ještě včera manžel přines zatraceně dobrý víno a chodí mi tu se skleničkou a provokuje... Hrůza. A co u vás novýho? Já jsem teď měla trošku těhu trable, doufám, že bude vše OK ani jsem neletěla k doktorovi. 23.11. mám UTZ ve 12. týdnu, tak se těším, že bude vidět mimísek a mě že spadne ten první kámen ze srdce. Zrovna nedávno jsme s kamarádkou spolutěhotnou probíraly ty nervy v těhot. do 12. tt - nervy že potratíš okolo 16.-20. tt nervy z genetických screeningů poté strach z jejich výsledků. kolem 25. tt strach z předčasného porodu kolem 33. tt strach z toho aby se otočilo dítě hlavou dolů a a pak už jen strach a nervy z toho, aby se dítě narodilo v termínu a né moc pozdě..:o))) Zkrátka těhotenství... je fakt pohoda..:o))) |
| Sanďullka | 15786 |
|
|
6.11.2004 12:49:41
Hledám rodinu, která by měla zájem o českou au-pair, jak pro ČR nebo cizinu. Zkušenosti s dětmi mám. Ráda a dobře vařím, postarám se též o Vaši domácnost. Ovládám AJ.
sandra.kasperlikova@centrum.cz |
| Alice |
| • |
5.11.2004 19:34:48
Holky, teda .... to tady jako zůstanu sama?????????????
|
| mavaal | 15078 |
|
|
29.10.2004 17:14:33
Tak my budeme mít pravděpodobně Kristýnku.
Včera byl výlet fajn, dneska u nás byl děda a zítra jedeme po návštěvách. Takže vlastně pořád něco. Trošku jsem si odpočinula od školy M., pořád s ním ráno vstávám a kontroluju ho. Navíc většinou malá vstává ve stejnou dobu jako on, takže se moc neprospíme :-) Ale chodí spát i kolem poledne, tak toho si vážím :-) |
|
|
28.10.2004 16:54:37
Já mám zatím vybraný takový ujetý jména, nakonec asi skončíme u Péti..:o)) Nelíbí se pořádně ani jednomu z nás, tak abychom utvořili pořádný kompromis.
Jinak mě ještě napadl tip na dárek. U nás ještě frčí pohádky a říkanky a písničky na CD. Nejoblíbenější jsou teď Včelí medvídci, Křemílek a Vochomůrka a Kocourek Modroočko. Dneska se Šimon dožadoval NOHAVICE.. :o) Chtěl pustit Nohavicův Babylon.. |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
27.10.2004 23:55:50
Ahojky,
nevíme co to bude. Necháme se překvapit, tak jako jsme se nechali překvapit u Káji. Nemusí se mu nutně říkat Románek. Taky jde Romča, Romísek, Romík, Romi a tak podobně. Přeju hezký výlet do Rakous :o) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.