| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
16.10.2004 14:06:25
jéé holky, tak to budete mít kluky!! :o)) Náš Šimon v bříšku dělal hotový alotria, to vám povím. Pořád kopal a já nemohla sedět dlouho, když jsem přišla někam, kde se hrála muzika, tak jsem musela odejít, protože Šimonovi se to nelíbilo... :o))
Přeju Vám taky krásný těhotenství, hlavně buďte v pořádku. Mě je zatím špatně, což od Šimona taky neznám a nejsem tak strašně unavená. Jen jsme teď všichni příšerně nastydlý, rýma naším domovem vládne, tak doufám, že to zvládnem bez antibiotik.. hlavně já teda... Po tom, co jsem tam do bříška už naposílala za "dobroty" bych to radši neriskovala... A to je počasí co? Ani mě nemrzí, že nemůžeme ven... hrůza! |
| mavaal | 15078 |
|
|
15.10.2004 23:19:00
Nejdřív pořádná gratulace :-)) Už jsem si myslela, že se tady nikdy nikdo neukáže a najednou koukám a ejhle... Takže maminy, atˇ je všechno jak má být. Já říkám taky, druhé bylo horší než první a tohle je ještě horší. To, že je mimís aktivní pocitˇuji taky a říkám si, jen atˇ máme hodné miminko až se narodí. Malá je totiž pohodová a tak bojím, bojím... Jinak jsem ráda, že ho takhle pocitˇuji, protože tím pádem si říkám, že se hejbe tak je OK :)) Ale jinak mám směsku příznaků prvního i druhého těhu, takže je nejnáročnější. Ale je poslední a brzy to skončí, takže to beru :-)
|
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
15.10.2004 22:20:34
Nazdárek,
tak moc Lydu gratuluju a držím střídavě palce a pěsti, protože pořád nevím, co je účinější. Přeju moc štěstí a dávej na sebe pozor. My se máme báječně. Druhě těhotenství je opravdu jiné než bylo to první. S Kájou jsem téměř o ničem nevěděla, až když jsem na konci byla taková neohrabaná, tak jsem něco pociťovala. Teď mi Kulíšek nedá vůbec pokoj. Je strašně aktivní, celý den nesmírně kope, až se bojím, co bude po narození. Taky by přece mohlo miminko někdy spát, ne? :o)) Mějte se moc hezky, zdravím všechny čtenářky. Pa, pa :o) |
|
|
14.10.2004 18:48:14
Ahoj, po dlouhé době. Tak já jsem byla dneska na uzv a viděla jsem fazolku jen pár týdnů starou... Doufám, že to dobře dopadne. Když jsem plánovala otěhotnění, tak jsem pořád nepila alkohol a byla jsem uplně vzorná. Pak jsem si dělala testy na ovulaci, které pořád vycházely negativní.. hm a potom následovala svatba mý sestřenice a když ty testy byly negativní, tak jsem se napila... docela dost no a za 14 dní zjistila, že jsem těhotná. To je dobrý že jo? Tak mi držte palce, ať to dopadne. Zatím mám ohromnou radost a fakt vzývám všechny andělíčky strážníčky...
Mějte se báječně a ozvěte se, jak se vám daří! |
| Ivča67 | 4533 |
|
|
1.10.2004 18:10:25
Filípek je narozený v srpnu 2002
Zuzanka v lednu 2000 Kdyby se našel někdo,kdo by s námi chtěl kamarádit,budeme ráda-ozvěte se na mailíka. Všem maminkám hezký podvečer.I. |
| Malá Čarodějka | 21786 |
|
|
26.9.2004 19:29:55
Ahoj holky,
Diky za odezvu, na muj prispevek z minuleho tydne, dostala jsem hodne emailu, tak chvili trvalo, nez jsem to vsecko natukala do pocitace, "vytiskla" do PDF formatu a rozeslala emailem. Doufam, ze se vam moje "HVEZDNE PROFILY" libily, mame jeste partnersky horoskop pro zamilovane a muzu nechat vyjet vlivy planet na nas v nasledujicich az trech letech. Takze kdo mate zajem, stale muzete posilat email na adresu v zahlavi ikonky. Chci vas ujistit, ze nezneuzivam vasich informaci, vase udaje (jmeno, datum, cas a misto narozeni) jsou 100% bezpecne a pokud si prejete smazu je i z meho pocitace, coz znamena, pokud budete chtit jine rozbory, je nutne poslat udaje znovu. Mne osobne se ten program dost libi a myslela jsem, ze udelam radost dalsim. Proc se nepodelit o trochu toho tajemna. ____________________________________________________________________________ Jinak upozorneni pro moc duverive maminky, Tyto horoskopy jsou minene jen jako zdroj vaseho pobaveni, nikoli jako voditko vasim zivotem. Nikdy nezamente zabavu za realitu a uz vubec se nesnazte ridit se jimy. Spis se zahledte samy do sebe a reknete si jsem opravdu takova? A Kdyz ano, muzu s tim neco udelat k lepsimu? A pokud se v tom ani trosku nenajdete aspon jste si procvicily Anglictinu. ____________________________________________________________________________ Pravda, zapomnela jsem znovu uvest, ze vse je v anglickem jazyce. Tak se zatim opatrujte, Mala Carodejka |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
20.9.2004 23:11:16
Nazdárek,
u nás nevíme, co čekáme a ani si to nenecháme říct. Budete překvápko jako u Káji ;o) Kája je úplně úžasná. Asi to taky moc nechápe, ale mám pocit, že každý den aspoň jednou chce vidět miminko (tj. bříško) a to pak hladí a pusinkuje. Stále víc a víc si hraje jako holka. Vozí kočárek, stará se o panenky jako o miminka, krmí je, přebaluje, utěšuje, aby neplakaly a dává spát. Chodí na nákupy a tak podobně. Když se jí někdo zeptá, jestli budeme mít kluka nebo holku, tak úplně nechápavě odpoví, že miminko. Když si ten někdo nedá pokoj a znovu se zeptá, tak už je malinko rozlobená a opět velmi důrazně odpoví: NO PŘECI MIMINKO! Přitom rozdíly u kluků a holek už tak nějak začíná vnímat (nebo aspoň podle obrázků je ukazuje a říká, kdo je kdo a kdo co má), ale děti, které nechodí jsou pro ni prostě mimnko a konec! Mějte se hezky, obě vás zdravíme :o))) |
| mavaal | 15078 |
|
|
13.9.2004 8:07:53
A podle ultrazvuku je to na holku :)
|
| mavaal | 15078 |
|
|
13.9.2004 8:05:41
Ahoj holky,
u nás se nic extra neděje. Jezdím do Brna a začínám se připravovat na mimi. Vanessa na ultrazvuku mává a posledně posílala i pusinky. Je ještě malá, aby to pochopila, takže mi v posteli skáče na břicho a vysvětlování nevysvětlování.... Jinak máme školáka už ve třetí třídě a tedˇ nám to začalo. Zatím si všechno tak nějak dělá sám, ale stejně mu všechno kontroluju a má angličtinu prvním rokem. Takže takhle u nás. Aničko, tobě ještě než odjedu posílám fotky z dovči :)) Mějte se hezky a písejte!!!!!!! |
|
|
2.9.2004 19:16:57
Tak my už se vrátili z letního pobytu z chaty, pojedem ještě koncem září, to náš táta dostane konečně dovolenou.
Gratulujem všem těhulkám! a tiše závidíme...:o))) jen v dobrém samozřejmě a přejem krásné těhotenství. My jsme dneska byli na očkování na příušnice, spalničky, zarděnky - očkování, které považuju za zcela zbytečný. Jsem úplně vedle z toho, že Šimon ani neceknul, když mu to píchali. Uvidíme ještě jaká bude reakce. Mějte se zatím krásně a užívejte prodlouženého léta. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.