| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 1746  [Dalších 1426 >>]
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
29.8.2004 21:22:41
Ahojky,
tak to budem všechno navzájem porovnávat a konzultovat ;o) Termín 8.2.05 mám taky podle UZV.
Pa, pa :o))
mavaal 15078
27.8.2004 23:10:31
tak jsem taky zpátky z dovči, bylo to fajn a malá byla bez problémů. Už je to velká holka.
jindří, tak to jsme skoro stejně. já čekám mimí koncem ledna. Podle UTZ 23.1.2005 a moc se těším. V pondělí jdu na UTZ :) Snad bude všechno OK.
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
25.8.2004 12:49:35
Ahojky,
i my gratulujeme a konečně se odvažuju s pravdou ven. Jsem v 16. týdnu a termín mám 8.2.2005.
Mějte se všichni moc dobře a přeju hodně štěstí s novýma mimčama a nebo s plozením :o)
Pa, pa :o))
lydushe + 3 háďata 3538
23.8.2004 21:14:22
GRATULUJEME! GRATULUJEME!!!
AŤ VŠE DOBŘE DOPADNE!
lydushe + 3 háďata 3538
23.8.2004 21:11:45
Jé Gábi, ty se mááááš!!! JÁ CHCI TAKY, TAKY TAKY..
A nic. Dostala jsem od doktorky Duphaston a ještě jsem ho nezačala brát. Jsem taková rozpolcená. Jinej gyn mi řekl, že se přitom dá hůř otěhotnět a já bych zase chtěla hned a nebo co nejdřív a teď to zkoušíme jen tak a nic a teď to dilema .. Nemáte s těma práškama někdo zkušenosti? Měly by rovnat menstruaci a beoru se i při nedostatečnosti hormonu žlutého tělíska (při krvácení na počátku těhotenství atp.).
Jinak my konečně jakžtakž zvládáme nočník, spíš chodí Šimon na záchod, nějak mu nočník nesed.
Jsme celé prázdniny na chatě. Vracím se do Prahy jen na pohřby a svatby...:o))
A kdo že totu pořád brousí okolo Slap a Mníšku????
My jsme nedaleko na chatě a nikdo se mi neozve..:o(((
Taxe mějte, my jedem už na poslední tejden, pak začínáme asi plavčit.
A já to tu budu zase ožívat.
Gabcikovo 4783
23.8.2004 21:00:04
Tak mam dobrou zpravu ... mam v sobe 6tydenniho spolubydliciho,
gratulace a juchando raděj až po 12.tydnu :-)

Gabca
Gabcikovo 4783
22.8.2004 20:44:00
Musim si teda postezovat, ze jsem tu snad sama samicka :-)

Zitra navecer jdu na gyndu, mozna se budu muset "prihlásit" do diskuse o detech narozenych v 3/2005 :-)

Tak uvidime, co pan MUDr. vybada :-)

Zdravim
Gabca
Gabcikovo 4783
14.8.2004 11:56:14
Ahoj Holky,

tak jsem se konecne vratila z dovolenek, ... letos jsem to trochu prehnala ... :)
od 15.7. do 14.8. jsem byla s Zofkou "na cestach" :)

Musim se priznat, ze jsem se bala, jak zvladnu byt mesic pryc - doma se stavovat jen po tydnu na 1-2dny /na vyprani, vyzehleni/ a hned zas jet na dalsi dovču, ale dalo se to docela v pohode zvladnout :)

Byla jsem u kamaradky na chate - u Mnišku pod Brdy - tam bylo bajecne - my dve ženský a tři deti-holky (Žofka, Anežka 7let a Klárka 4roky).
Koupani deti v neckach, voda ze studny, bojove podminky, ale bylo to skvely :)

Dalsi tyden jsem byla u druhe kamaradky v Boru u Ceske Lipy ... bylo to taky skvele, nebot Zofka řádila cely tyden s jejim nejvetsim kamosem Ondrou (18mes) a byla to pohoda.

Z Boru jsme jeli rovnou bez prestupu doma do Krusnych hor, kam jezdivame kazdorocne s bandou kamaradů a jejich detiček. Tentokrat nas bylo 7 rodin a nepocitane deti :) Zofka tam mela svého kamose Ondru, Klarku i Anezku. A spoustu dalsich kamaradů.

Pak jsme byli den doma a balili na dalsi tyden - tentokrat pod stan na Slapy, kam jsem jezdivala jako malá s rodiči. Byla jsem tam s Zofkou a s nasima. Bylo to taky fajn, ale Zofka tam nemela zadneho vrstevnika, takze se upinama na me a musim rict, ze jsem si moc "neoddychla" ...

Ted jsme konecne doma :)

Za 14dni bude Zofka slavit 2.narozky, uz se tesim, jak bude rozbalovat darky a foukat svičky :)

To je od nas vse,
mejte se fajn
Gabcikovo
lydushe + 3 háďata 3538
9.8.2004 20:08:51
Tak holky vidím, že se toho tady moc neudálo....
U nás nic moc nového, bohužel... Jména si zatím musím stále sušit. :o(
Pořád jsme na chatě, skáču do Prahy tak jednou za 10-14 dní. Zejtra máme pohřeb a mě zkolabovalo dvoje hlídání, tak chudák Šimon půjde do dětského koutku. Ach jo.
No jinak zkoušíme nočník. Na chatě to jde s velkými úspěchy, ale tady doma to za moc nestojí. Dneska troje pročůrané slipy a počůraný koberec, podlaha a jeden polštář, na kterém Šimon seděl při večeři. Ale na Václaváků pořád řval ČŮAT na nejméně vhodných místech a pak prohlásil, NEJDE TO... Myslela jsem, že se picnu.
Tak tolik od nás, ve středu se vracíme do lesů.
Mějte se krásně, užívejte léta, těhotným přeji hodně pohody, netěhotným též a nám co chceme být těhotné, brzké otěhotnění..:o)))
Gabcikovo 4783
9.7.2004 20:15:15
chyba, Zofka se narodila 8/2002 :-)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 1746  [Dalších 1426 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.