Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
20.6.2004 21:30:41
Čauves holky,
taxme se vrátili a bylo to vskutku velmi náročné. Měli jsme stejnou partu jako vloni, 2 rodiny s dětma a přes den se chodilo na celodenní výlety a večer, jo večery byly náročný a ty rána byly ještě náročnější, čím přibývaly dny v kalendáři. Dneska jsem si doma konečně pořádně odpočinula. S mužem jsme se nehádali, takže dobrý. Jen ten návrat domů, mohla bych tam bejt pořád, Šumava je nádherná, dokonce jsem taky jako loni uvažovala to tu prodat a odstěhovat se tam... Mít prachy, tak tam bydlim celý léto..:o))) Jindři, těhotná zatim nejsem, tak nerváka mít nebudu. Se Šimonem ten začátek byl hodně krutej, měla jsem nechutnou práci, hnusný šéfy a nevěděla jsem, že jsem těhotná, tak to byla dost hrozná hormonální nerovnováha, kdy jsem třeba brečela v tramvaji, protože jede moc pomalu a je narvaná lidma..:o))) Učinila jsem rozhodnutí, že si koupim kolo a budu jezdit na kole, jen nevim jak moc je vhodný kolo pro těhotný... :o))) Nevíte? |
| Renda a Káťa | 11190 |
|
|
19.6.2004 19:51:37
ahoj holky, tak jak se mame? my fajn, furt nekde sme a vymetame znami.jinak, zacla sem chodit do prace, je to super "dovolena" :o))
na chalupu se samozrejmne muze, jen nikdo neprojevil nijak zvlast velkej zajem.takze pokud chcete, rady vas tam s kackou pohostime a ulozime, mame novou zumpuuuu, a novej plot, takze uz nam deticky nemuzou nikde utect, takze je to jen na vas. ali a jindri, moc moc gratuluju :o))))))))))))))))))))))) tak pa a mejte se fajn |
| Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) | 5048 |
|
|
13.6.2004 13:46:54
Ahojky,
tak se taky připojím do diskuze o miminkách. Já jsem ráda, že je Kája letní, ale břicho mi fakt v létě vadilo, a to že jsem byla celá nateklá (mohla jsem nosit jediný pantofle). Jenže pak to bylo fajn. Byly jsme celé dny venku. Já jsem chodila na tůry s kočárkem nebo šátkem. Když v kočárku usnula, tak jsem si sedla a četla jsem si; kde jsem chtěla, tak jsem ji nakojila. Byli jsme i na zahrádce a to mi přišlo úplně úžasný. My jsme si dali obídek, Kája se pak vzbudila, já ji nakojila a zase jsme někam razili. Ale jinak se přidávám na stranu těch jarních miminek. Břicho nemáš v tom vedru (a to mám teploučko taky ráda!) a mímo máš, když už je zase teplo. Tak se mějte a užívejte dovči! Lydushe, s nikým se nehádej, spolkni to, co když jsi těhotná a budeš mít doma nerváka :o) (Já umím poradit, ale ne se podle toho zařídit.) Pa, pa :o) |
|
|
13.6.2004 13:08:21
Taxe tu mějte holky dobře, my odjíždíme na týden na tu Šumavu. Zatím to vypadá dost hustě, už se asi tak 5 dní smanželem hádáme a zatím to moc jako nepřestává... Tak uvidíme.
|
| mavaal | 15078 |
|
|
12.6.2004 12:37:33
Já mám jaro ze všech období nejradši. A na nějaká vedra si zase moc nepotrpím. Vyhovuje mi, když svítí sluníčko asi tak jako dneska. To mi stačí.
Malá po obědě spí, potom se chystáme na otočku na návštěvu. Tak alespon nebude protivná. Tu svojí hodˇku prostě potřebuje. Já jsem ted byla na zahradě, práce je pořád dost. Včera jsem byla jenom v Brně a přijela jsem už odpoledne zpátky. Chtěla jsem jet do Rakouska, ale nakonec se to odložilo, protože si dneska přijede jeden pán pro ten zahradní traktor, má nějakou poruchu. Takže o víkendu nic moc nepodnikneme. asi v pondělí jsem se rozhodla, že navštívíme Prater. Malá bude koukat. Minulý týden jsme byli na pouti tady kousek od nás. Byla nadšená. První poutˇ, kterou konečně chápala. Vyzkoušela nějakou tu atrakci a poníka. moc se jí to líbilo. i to, že všude bylo plno dětí, a že šla v davu. |
|
|
11.6.2004 20:35:18
Mě to břicho na léto ani nevadilo, jsem vyloženě typ, kterej miluje vedra a tepla, ale zjistila jsem, že Šimon je takovej pohodlnej domácí človíček, nerad cestuje, nerad spí někde jinde, protože šestinedělí nám skončilo začátkem října, než jsme se vzpamatovali byla zima, tak jsme párkrát byli u mojí mámy, na chatu jsme ani nejezdili, nikam, zahrádkový restaurace jsem nevyužila, protože když byl za rok čas na zahrádky, tak to už byl Šimon neposeda.. no zkrátka.. jaro má co do sebe..:o)))
|
| mavaal | 15078 |
|
|
10.6.2004 20:30:43
Možná máš pravdu s tím jarním miminkem. kamarádka takhle měla kloučka a nemohla si to vynachválit. Strašně si to venku užila s kočárkem, protože bylo hned pěkně. A navíc jí to moc bavilo kočárkovat. A pořád chtěla druhé taky na jaro. i těhotenství prý bylo super. Nechtěla břicho na vedra a nechápala proč chci letní já. Pak když už jsem si přála porodit, protože to léto bylo hrůza, tak se mi smála. A stejně bych i tedˇ radši letní.
Tak třeba už jsi v očekávání..... To by bylo super. Já to vím teprve krátkou dobu. |
|
|
10.6.2004 20:00:32
Ali a ten třetí mimísek, to bylo plánovaný??? Nebo je to náhodička?
Já jsem si těhotná se Šimonem připadala skoro hned, protože mi asi za týden narostly obrovský prsa a taky jsem se strašně brzo nevešla do kalhot. Mám takový decentní podezření, že jsem v tom už teď, ale zatím to jsou jen moje dohady, nic nevím. Léto si ještě užiješ v pohodě. Já jsem zase chtěla vždycky jarní miminko, že než se člověk vzpamatuje, tak je krásný počasí a může se drandit s kočárkem a vůbec to jaro je takový optimistický. Zimní mimčo je horší, že se nedá chodit ven, když je velká zima. Ale zase jsou to větší otužilci! Tak se opatruj, ať ti dobře dopadne zkouška! |
| mavaal | 15078 |
|
|
10.6.2004 15:25:33
Tak atˇvám to vyjde. Já bych nejradši letní miminko tak jako obě děti. Malá je 24.8. a mario 17.8. Takže to bylo bezva. Tedˇto bude zimní mimís, co nadělám :(
Těhotná si nepřipadám zatím vůbec. Chci si užít léto se vším co k tomu patří. tak doufám, že to ještě nebude vidět a nebudu se muset moc omezovat. hlavně atˇje všechno v pořádku. s každým těhotenstvím mám větší obavy. Taky chceme hned o prázdninách na dovču. Ted`se radím v centru medicíny, když jsem těhu. Zítra jedu na zkoušku do Brna a pak jedeme do Rakouska. Zatím to říkat nikomu nehodláme. |
|
|
9.6.2004 20:48:08
Tak co jak se máte?
Ali doufám, že nám to vyjde co nejdřív a mimi se narodí někdy na jaře. Moc jsem chtěla jarní, tak snad tentokrát..:o)) A těšim se až budem klábosit co a jak. V jakém jsi týdnu??? Jindřiško a Anče, koukám, že se taky nezastavíte. Já mám pocit, že s hezkým počasím, se najednou všichni zaktivněli. My taky pořád někde couráme. My v neděli v noci sečtem volby a hned v pondělí ráno jedem na dovolenou na Šumavu. Mám z toho trošku obavy, jsme teď celá rodina tak nějak ve stresu, takže až se tam oklepem a vydechnem, tak zas pojedem domu... Těším se, že alespoň nebudu muset vařit a uklízet a že tak nějak budem zase pohromadě. Jedou tam i rodiny s dětmi, co byly už loni, tak alespoň tam budem někoho znát. Tak se mějte bezva, tady to za mnou venku bouří... tak uvidíme, co z toho bude. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.