| Gabcikovo | 4783 |
|
|
9.7.2004 20:12:21
Mame doma dcerku Zofku (8/2004) - a Tobias a Zofie - to je vybora trefa ...
Zatim jsme s jmenem Žofie jako rarita, ale v dobrem slova smyslu, lidi se dost podivuji, ale moc chvali .. ze je to stare česke jmeno :-) My taky snad brzo otehotnime, tak se tesim ... urcite budu informovat :-) |
| mavaal | 15078 |
|
|
2.7.2004 23:20:36
jmena, tak brzy???? Já to budu mít asi až někdy 25.1.2005 a do te doby se jména budou asi hodne střídat. Momentáně se mi líbí Kristýnka, ale tu už jsem chtěla při prvním, kdyby byla holka. Nějak jsem přesvědčená, že to bude holka, tak uvidíme. Na ultrazvuku budu zvědavá a jak jsem si myslela, že to nebudu chtět vědět, budu. Pak budu vědět jak s tím človíčkem rozmlouvat a jak o něm mluvit, než jenom jako až se ten prcek narodí atp...
Tak atˇ to na chajdě zvládneš :)) |
| lydushe + 3 háďata | 3538 |
|
|
1.7.2004 22:40:27
sem chtěla napsat, že ty stránky, co byly na home.tiscali.cz/malysimon, tak protože pořád nefungovaly, taxem je přestěhovala na adresu HTTP://KOTALICI.UNAS.CZ.
Není tam nic nového, jen že je to jinde. A Alice já už mám vymyšlený jména pro druhý mimčo..:o)) Jen nevím jestli mi to projde.. Tobiáš a Žofie. Jen ještě pořád nejsem těhotná... |
|
|
1.7.2004 20:51:21
Ahoj, já čekala na začátek měsíce. Vyčerpala jsem si zase hodiny zdarma, a pak už jsem musela platit, takže jsem spíš vybírala poštu. A teda Alice, kdyže to bude? A necháte si říct, jestli to bude holka nebo kluk? A co ty jména! Ty jsi tak tajemná, jak hrad v Karpatech... My se máme normálka, doháním, co jsem zameškala dovolenou a připravuju se na odjezd na chatu. Zkusím tam strávit celé léto. Příští týden budu jen středa a čtvrtek a pak k zubaři a rovnou na chatu. Chata by byla v pohodě, jen má vadu, že tam každý víkend tráví tchýně a tchán a je to dost náročný. Nejen proto, že oni jsou přesvědčený, že babička s dědou jsou od toho aby rozmazlovali, což jim neberu, ale oni rozmazlujou zcela zásadně přes jídlo a to přes takový, který já považuju za absolutně nevhodný pro děti.. Takže máme soustavný boje a oni jsou přesvědčený, že jim upírám jejich lásku k vnoučkovi... No a víkendy jsou pro ně aspoň 3-4 dny v tejdnu, takže uvidíme, kdo vyměkne dřív... A když se jim snažíme vysvětlit náš postoj k věci, tak to absolutně nechápou. Jsou totiž uplně mimo, tchyně nevychází z domu a je v inv. důchodu a tchán sice pracuje, ale na takovym zakonzervovanym místě s pár dědkama... takže realita se jich vůbec netýká. Než tchyně zjistila, že naftalín není jediný prostředek proti molům, trvalo jí to 7 let..:o)) |
| mavaal | 15078 |
|
|
1.7.2004 14:47:13
Ahoj holky,
vy to teda tady flakate :( Ja semka porad nakukuju a vy???? Dneska jedu, ted hned, na UTZ tak vas budu informovat jak nam mimi roste. Podle bricha vypadam uz dost dost.... pomalu se ptaji lidi kdy to uz bude :)) Anicko pisnu ti mejlik a poslu nejakou fotecku, zatim pa pa |
| Anička+Filip |
| • |
27.6.2004 23:15:35
Lidu.....teď jsem jukla na fotečky...máte "nádherné dítě" a fotečky jsou úžasné:o)Taky bych tam hnedka odjela:o)
|
| Anička+Filip |
| • |
27.6.2004 23:07:39
Ahoj Lidu a Ali,
na fotečky taky juknu a Ali...tobě přeju zdraví pro tebe i pro mímo a moc Ti nezávidím ty nevolnosti,o kterých píšeš....ale to přejde...a pak Vás bude o jednoho více:o) Co na to Mario???A malá??Ta tomu asi moc ještě nerozumí,ale jsem zvědavá na její reakci až dorazíš domů i s mímem....a už jste přemýšleli o jménech??? |
| mavaal | 15078 |
|
|
26.6.2004 23:24:20
Já už mám koupenou cyklosedačku a malá je nadšená. Hlavně, aby to bylo bez nehod.
Na fotečky se podívám. Tak už je to pěkně vidět, bříško roste. U prvního tou dobou nic a u V. taky ne a tedˇ teda dost. Tajit už se to nedá. Oblečko zatím nosím normální a doufám, že alespon na léto to ještě vydržím. Jinak ty nevolnosti mi dávají zabrat. Pořád doufám, že už už to přejde. Ještě, že mi všichni tak strašně moc pomáhají. tedˇ jsem fakt rozmazlenec, ale zase si to tak nemůžu užít :)) A strašně se o to strachuju. Malá měla škaredou reakci na to očkování do ručičky. Tedˇ po týdnu. tomu bych se nedivila, protože doktorka upozornila, že to bývá až za delší dobu. Ale tedˇmáme snad pokoj, další návštěva nás čeká až ve třech letech. Ale to se musíme držet, aby byla zdravá. Jinak při očkování ani necekla. |
|
|
24.6.2004 22:31:41
Tak s tim kolem a pupkem uvidíme, zatim nemám ani kolo ani břicho...
Jinak fotky z dovolený a rozbitý hlavy a tak je na http://home.tiscali.cz:8080/malysimon/data/fotky/fotky.htm. Do rodinky nejdou vkládat fotky, tak až budu mít nervy, volný minuty a čas, tak je tam dám. Zatím jsou tady a kdyby to nefungovalo musíte furt aktualizovat F5, protože je to tiscali líný a nenačítá se hned. Tak ahoj! |
| mavaal | 15078 |
|
|
20.6.2004 21:34:54
Ja si myslim, ze kolo pro tehulky je fajn. Ja jsem to ted nekde zase cetla, ze ted v tom zacatku tehu je to uplne super. Takze hodlam jezdit i s malou. Ted na leto se na to tesim, mela jsem to v planu i normalka.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.