| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 1746  [Dalších 1386 >>]
Anička+Filip
  • 
5.6.2004 10:56:11
Jééééé,Ali,
gratuluji:o)
To je super:o)
Držím palečky:o)
mavaal 15078
4.6.2004 23:11:23
Ahoj holčiny, sice jste asi ještě odjeté, ale já to semka písnu. Takže pokud všechno dobře dopadne tak budeme mít mimíska :))
mavaal 15078
1.6.2004 12:35:15
O prazdninach to klido muze byt behem tydne, takze dame vedet a hura. S tou chalupou u Rendy asi nic nebude, ze??

Anicko, pisnu ti mejlik a poslu fotecky, takze nezapominam na tebe, diky za pisani :))
lydushe + 3 háďata 3538
31.5.2004 19:02:10
Ahoj Ali,
domluvit se na prázdniny není problém. Jen to bude muset být během týdne. O víkendech jezdí tchyně a tchán a to už by bylo těsno... a možná i dusno..:o))
Jinak u nás nic nového není.
Hurá...
O víkendu jsme byli na Mezi ploty, bylo to bezvadný. Jen jsem se těšila na konec na Dana Bártu ale začínal samozřejmě pozdě a Šimon už byl úplně grogy, tak jsme museli jet domu, takže jsem slyšela jen první písničku :o( Jinak jsme si to fakt užili, dá se tam krásně jezdit s kočárkem a lidi tam nejsou ožralí, protože se tam prodává jen nealko a těch pár co si tam něco přinesou, tak jsou relativně v pohodě. A léčebna je krásnej areál. Nakoupili jsme tam různý keramický polotovary, který chci pomalovat doma.
Tak se mějte a zase napište!

Anička+Filip
  • 
29.5.2004 9:55:21
Ahoj Ali,
psala jsem Ti mail /už je to dýl/ a ty nic....?....
Když budeš mít chuť a čas,tak mi klíďo písni a kdyby jsi si chtěla udělat výlet do Prahy,tak mi dej vědět a já s malým bychom se k Vám klíďo přidala /samozřejmě,pokud budete chtít/:o)
mavaal 15078
26.5.2004 22:50:45
Ja bych jela rada, kdyz bude pekne. Pak se domluvime. Radsi o prazdninach, protoze ted jak chodi malej do skoly, nevyjde mi to. Jeste teda ten mesic.

Vite nekdo co s Rendou je???

Mala jeste taky neni fit, ale minula noc uz byla dobra, konecne pekne spinkala.
lydushe + 3 háďata 3538
26.5.2004 13:49:23
Ahoj Luci,
nějak jsem ve víru událostí úplně zapomněla pozdravit.
To jsem hanba.
U nás nočník pořád nic, včera si ho Šimon přinesl, vyčůral se do něj. Tak jsem si řekla, že zkusím nechat ho jen tak v kaťatech a výsledkem byly 2 pročůrané tepláky, jedny ponožky, koberec, potah na židli... a ŠImon celkem spokojenej. Jen mi občas přišel ohlásit, že ho TO STUDÍ.
Luci, ještě zkus www.depemo.cz
My tam jezdíme nakupovat různý věci na mimčo, maj nový i použitý kočárky a moc velikej výběr. A bazarový kočárky bejvaj obvykle zrepasovaný.
Dneska po 3 dnech venku a zase rýma.
Tak už to vopravdu bude asi ta alergie. Jen mě trošku štve, že ta doktorka s tím nechce nic dělat.
A jedna imunoložka mě jen tak mezi řečí dneska řekla, že jsou prognózy, že všechny děti budou do 10 let alergici. Neni to skvělá vyhlídka???
Tolik od Márfyho, lékařů a od nás.
Jinak s Rendou nevím co je, s tou chalupou to Jindřiško asi nedopadne. Renda vymyslela nějakej termín, kterej mě se moc nehodil a tak řekla, že už to jinak nejde.
Jestli máte někdo zájem, tak kdyžtak se může jet k nám na barák. Je to kousek za Dobříší. Může se tam jet kdykoliv v tejdnu. O víkendu tchýně...:o(
Jindra& 3 Kulíšci(02,05,07) 5048
25.5.2004 20:12:05
Nazdárek,
tak co se týká záchodu u Káji, tak chodí už asi dva měsíce bez plínek. Plínku má jen na spaní, protože hodně v noci pije a to nevím co s tím. Budit jí, mi přijde nesmysl, tak uvidíme časem. Doma bez plínek už byla od vánoc, ale ven jsem se pořád bála, tak jak začali ty první vedra (je to tak dávno, že si to už ani nepamatuju; teď je jen hnusně), tak jsem jí plínku sebrala i na ven. Ona když jí má, tak si neřekne, když jí nemá, tak je to v pohodě. Čekám ale, že se to zase změní. Mám okolo sebe starší děti, které když přestali brzy s plínkama, tak měli zase problémy kolem 3. roku.

Mezi ploty se nechystám, protože razím s kámoškama (+ děti) na chatu. Přejte nám hezké počasí.

Mimo jiné, co ten náš výlet na chatu. Co je s Rendou?

Pa, pa :o)
lydushe + 3 háďata 3538
25.5.2004 13:12:00
Já už se bojím sem psát abych nedemoralizovala ostatní matky v jejich výchovném úsilí. Byli jsme na chatě, Šimon opět rýma a kašel, obávám se nějaké alergie. Paxem se pohádala trošku s tchýní, protože Šimonovi pořád cpe nějaký čokoládičky a sušenky a když se divím, co to Šimon jí, tak ona uplně vážně se zeptá a to on nesmí??? No nebacili byste jí... a přitom to ví, že mu takový věci nedávám a když mu něco dávám, tak sama studuju co v tom je.
No a ve finále mi Šimon spadnul ze schodů. Udělal kotrmelec a pak už jen válel sudy. V podstatě se mu nic nestalo, jen se malinko otloukl, ale měla jsem z toho možná větší šok než on.
Tolik od nás klubu sebevrahů..:o))
mavaal 15078
25.5.2004 8:37:43
???
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 1746  [Dalších 1386 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.