| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1746  [Dalších 1376 >>]
mavaal 15078
22.5.2004 16:25:00
Takze pekne od zacatku. Chtela jsem napsat, ze bych asi mela strach koupit Inglesinu, kdyz neni uplne v poradku. Ale to jenom muj nazor.
Jinak u nas nic noveho. Mala sla hned po obede spat a jeste se neprobudila. V noci tomu moc nedala, takze proto. Je uknourana, jak nevi co se s ni deje. Ma kasel a ja bych taky nejradsi spala. Ale peru, zehlim. Nastesti se da susit venku, takze fajn.
mavaal 15078
22.5.2004 16:21:54
Ted jsem vkladala prispevek a neni tady, to jsem z toho teda jelen
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
21.5.2004 10:06:29
Ahooooj všichni! Moc vás zdravím! Trochu jsme tu zameškali, ani jsem neměla odvahu přečíst si vaše příspěvky-jen tu posĺední stránku. Jsme docela v kalupu, jezdíme na chalupu a tak, vlastně ani nevím jak to, že to sem za vámi nestíhám...:-) Jenže tento týden nám předělávají stoupačky a dnes jsou přímo u nás. Je to hrůůůůůůůůůůza, mám toho plné zuby, naštěstí si Filípka vzala babi, tak tu v tom prachu, špíně a rámusu nemusí být. A proto mám čas podívat se na rodinu..:-) Až skončí, tak budu asi tak dva dny neustále uklízet, protože skoro nikde v bytě nemáme dveře a navíc, aby nám nezbourali krásný nový záchod (žádný umakart, hezky zděné jádro, k tomu zabudovaný Geberit..), tak nám rozbourali půlku kuchyně, aby se do té stoupačky dostali, takže ten humus tu máme stereo...:-((((((

Jinak u nás nic nového. Fíla je stále báječné zlatíčko, na nočník chodí, když je nahatý, ale jen čůrat. Tak teď doma pořád lítá s pindíkem venku.:-)
Ve své postýlce už nespí vůbec. Uspáváme ho u nás na posteli (naštěstí už mi aspoň nemusí ležet na hrudi) a pak už tam s námi celou noc zůstává. Protože se často budí a v postýlce, když byl sám, tak hodně plakal, tak je s námi, budí se stejně často, ale sám se rychle uklidní, vezme si pití a zase spinká. Jen dnes toho pití bylo nějak moc, protože se dvakrát v noci pročůral. Normálně ho za noc tak dvakrát přebaluju, ale dnes ani to nestačilo.:-(
Ty golfky, jak jsem se vás před časem na ně ptala, ještě pořád nemáme (na rozdíl od nákupu myčky nám tohleto nějak trvá). Sleduju inzeráty v Annonci, AAA bazar kočárků v Praze a už jsem si docela zvykla na ty ceny. I použitá Inglesina stojí ranec. Teď jsem objevila v jednom bazaru v centru Prahy Inglesinu za pěknou cenu, ale má dost hnutou rukověť, prý utrpěla náraz...:-) Tak nevím, jestli to risknout, žádná prasklina nikde není vidět, a zkusit to nějak ručně narovnat... Uvidíme, dám ještě vědět, jak jsme to vyřešili, ju?

Jdu zkontrolovat ty vzteklé řemeslníky. Tak se zatím mějte. Papááááááááááááááááááááááááááááááá!!
lydushe + 3 háďata 3538
20.5.2004 21:20:02
Ahoj Ali,
tak se brzy uzdravte holky! Utesim te, od zitra ma byt zase osklivo. Ja jsem na jednu stranu trosku rada, jelikoz porad nesmime na slunicko. Jsem ted uplne paranoidni porad Simona sleduju, jestli naaahodou neoteka oko, jestli se jizva dobre hoji, jestli nema teplotu... no magor.
Ali vydrz to, urcite to nebude nadlouho, je to hrozny byt s tim nemocnym ditetem zavrena doma. Budiz ti utechou, ze ty jsi taky nemocna a vezme se to jednim vrzem co???
mavaal 15078
20.5.2004 10:48:07
Tak si predstavte, ze jsme marod. ja zacala a mala to dostava taky. Takze polehava a je z toho protivnoucka. Odpoledne jedeme po doktorech, na kozni atd... Takze se nudit nebudeme. Musela jsem zrusit zkousky ve skole. A to ted bude venku tak hezky.
Holky, kde je Rendus??? Anicka???
Jana+Filip
  • 
18.5.2004 11:58:17
Ahoj holky, tak teda ziram, jak zvladate nocnik. Filip do nej neco udela, jen kdyz ho na nej posadim a to jeste musi byt v dobrem rozmaru :-). Ale nerekne si o nej ani nahodou. Navic je mu to asi jedno, protoze, kdyz se pokadi, tak zcela vyjimecne rekne, ze udelal eee, jinak kdybych ho neprebalila, tak v tom chodi cely den. Tak doufam, ze brzy nastane doba, kdy si o nej rekne. Mejte se hezky. Ahoj
lydushe + 3 háďata 3538
17.5.2004 21:14:39
Gábi, to je super! Gratuluju k úspěchu! My zatím též s odporem. Kaká do plíny a pak řekne bobek pačí ňoník. jakože patří bobek do nočníku, ale má ho v plíně. A když se zeptám v průběhu kakání, tak řve NE NE, takže se radši moc neptám, abych mu nevypěstovala odpor...
lydushe + 3 háďata 3538
17.5.2004 21:12:54
Ahoj,
jsem ráda, že jste se ozvaly. Nám tohle počasí teď docela vyhovuje, jelikož Šimon zatím nesmí na sluníčko, takže aspoň nemusíme bejt doma. Dneska jsme měli premiéru na písku po dlouhý době a taky jsme šli na pořádnej vejlet do lesa. Uvědomila jsem si, že se Šíma asi zbláznil, ušel 3 kiláky a nechtěl ani kousek poponést. A po těch antibiotikách nic moc.
Zejtra nás čekaj všichni doktoři: začínáme na hematologii, berem to přes oční vyndat stehy a pak pokračujem na ORL. Tím doufám naše motolhororstory končí.
Na lžičku jsme měli jít taky, ale asi to nezvládáme...
Jsem ráda, že se to konečně zlepšilo, že můžem po troškách ven .. :o))
O víkendu pojedem na chatu, trošku horor s tchyní, ale Šíma mě zachraňuje.
A propos nechystáte se někdo na Mezi ploty?? My jo.
Gabcikovo 4783
17.5.2004 21:08:23
Ahoj holky,

hlasim uspech Zofky :)
Chodi od minuleho tydne na nočník - ona mela vzdycky hroznej odpor k nočníku, a z ničeho nic se najednou k nemu hlasi, tak ziram jako vejr :)

Tak ji davam plinku (zkousim s tema "naskakovacima-jako kalhotky vypadaj") na spani a na ven. Vyborne ji jde šíša do nočníku, čurky 1-2x zapomene a ma to v gatích ... ale jinak si rika :)

Zatim vse,
mejte se
mavaal 15078
17.5.2004 7:48:58
No ja si rikam, ze zase nikdo nepisa. Ja byla s malou akorat na lzicce minuly tyden, o den pozdeji nez jsem mela a jinak vsechno pri starem. Venku je porad hnusne takze nestacim prat hadry.

Anicko, uz jsem si myslela, ze jsi na nas uplne zanevrela. Tak jsem rada, ze jsi zpatky!!! A kde jsou ostatni????
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 1746  [Dalších 1376 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.