| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 1746  [Dalších 1236 >>]
Cinda+Filip 08/02+Sofie 07/07 12803
21.3.2004 23:23:21
Renďulinkooooooo!!! vyslovuji veeeelikáááánskou pochvalu!!! Za celý ten bezva pátek a teď už hlavně za ty kráááásnýýýý fotky!!!
Konečně jsem to mohla zkouknout všechno. Dušan mě sem vůbec nechtěl pustit, asi tušil, že to nebude jen tak na pět minut...Haha...:-)
A co máme v plánu dalšího?:-))))))))))))
Alice
  • 
21.3.2004 22:29:48
A kde máte chatičku??? Jsem zvedavaaaaa, co???
Alice
  • 
21.3.2004 22:27:57
Tak vidíš, Šimon to krásně zvládal i bez maminy. Tak si myslím, že to odloučení zvládnou děti lépe než my.
Taky máme na zahradě už co dělat a nejvíc jsem nadšená z toho jak si malá vyhraje na písku. Teď je teda venku škaredě, ale jak bylo po ty dva dny v týdnu pěkně, tak už byla venku. Všechno už jsem ji vytahala na pískoviště a hrála si a bylo to moc fajn. Vydržela tam dlouho, dělala bábovky a jezdila s tatrou jako kluk. Tak se těším moc na léto, že si to užijeme venku.
Teďka je nějaká nachlazená, dneska měla trošku zvýšenou teplotu. Tak byla doma a nikam jsem s ní nešla. Pořád si chodila do postele odpočinout a pak se zase vrátila. Začala otevírat dveře, zjistila nač je klika, takže děláme pokroky.
lydushe + 3 háďata 3538
21.3.2004 22:04:22
Tak abyste věděly, tak nejvíc ze všeho jsem BLBÉ já!!! Můj neúspěšný týden bez dítěte by se dala nazvat sága, kterou bych mohla napsat na téma minulý týden a Šimon u babičky...
Vůbec se mi nic nedařilo, abyste věděly, nabourala jsem kolo u auta, hnula geometrii (snad to bude jen to), zedřela jsem se jako kůň, páč jsem vygruntovala celej byt (okna, přesadit kytky, vyčistit troubu a takový ty jiný extra humusy) a vše vyvrcholilo tím, že jsem si v pátek zabouchla klíče od bytu, všechno sbalený a klíče uvnitř a já se nemohla dostat do garáže a vůbec. Paxem musela čekat sbalená u mý mámy na telefon, kterým směrem mám jet, jestli na chatu nebo do Prahy zpátky a všechno vybalovat (čekalo se na počasí...), paxme dojeli na chatu a já šla hrabat listí a zlomila jsem hrábě. No zkrátka hotovo.
Jinak Šimon u babičky od úterka do pátku uplně v pohodě. Občas se zeptal jinak neřešil, horší bylo, že měl po tom podělaným očkování teploty a příšerně ho bolela ta nožička.. Nicméně se z toho dostal, když mě viděl, tak ani moc nejančil, chodil se jen častějš chovat a jaxme dojeli na chatu, tak začal příšerně zlobit a odmlouvat a zkoušet všechny přítomné, co vydrží a hlavně kdo mu co dovolí. Koupili jsme mu motorku, tak konečně necourá kolena po zemi, jako a tom mrňavym kačerovi..:o)) Musíme ještě dokoupit hračky na písek, ať má taky něco svýho.
Doufám, že bude hezky nebo se pomátnu.
Fotky ze ZOO jsou hezký, tiše závidím a je mi líto, že jsme nebyli.
Aspoň na chatě se přestěhovaly záhonky a může se chodit kolem dokola a taky bude mít Šíma svůj píseček..:o)
Renda a Káťa 11190
21.3.2004 20:34:21
nikdo nerek nic o tom, ze ste blbeeeeeeeeee
Anička+Filip
  • 
21.3.2004 18:48:33
ach jooooooooooo:-((
Zase až tak blbé,Rendo nejsme,abychom nevěděy,že s Vámi byla Bára v ZOO...jen jsme se chtěly zeptat...kdo je Bára?????...snad to není tak těžké..?..:o)
Renda a Káťa 11190
21.3.2004 16:29:29
Baru, to melo bejt " chces poslat nektery jeste mejlem???????," nejak sem tu podstatnou cast vynechala :o)))))))))))))))
cusik
Renda a Káťa 11190
21.3.2004 13:09:40
achjo, holky, Barunka s náma byla v zoo, malej je Jonášek a je mu 13 měsíců a ta v tý čepičce s ušima je Kájka a Jindra měla tušim vínový tričko, ještě to ověřim :o)

a Alice, bylo to supeeeeeeeeer, počasí na objednávku, i když, vypadalo to dopoledne, že to nebude nic moc.Zvířátka byli taky hodný a nejlepší atrakce byl vláček, ovšem pro nás, matky :o)))
papa
mavaal 15078
21.3.2004 11:59:13
Holky, fotky jsem zkoumala už několikrát, ale pořád nevím kdo je kdo. A Bára??? Poznala jsem akorát Rendu a Lucku - snad. Pak Míšu. jinak jsou moc pěkný, počasí se taky vydařilo, takže super.
Anička+Filip
  • 
20.3.2004 19:12:29
........koukám koukám...............
.......a nějak nestíhám....Bára???????????????????........
[<<Předchozích 500] Názory 501510 z 1746  [Dalších 1236 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.